Pko olup Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı???

Hergun o kadar dua ediyorum ki rabbim kimsenin kucağını boş bırakma isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diye.. olacak insallah gönlünü ferah tut Allah 'ın verdiği de imtihandır şükredecek mı diye vermediği de imtihandır sabredecek mı diye inşallah tez zamanda Rabbim seni beni ve bekleyen herkesi sevindirsin

Benim bugun 7. Gunum igneden sonra. Dune gore sancim hic yok... bakalim bakalim

merhaba kızlar bende pko luyum. 10 eylülde çatlatma iğnesi oldum. sağ tarafta tek yumurta vardı. düne kadar benimde kasık ağrım ve bel ağrım vardı.Ama bugün yok nette bi yazı okudum eğer gebelik olursa 4. 5. haftaya kadar ağrı olabilir ama oluşmazsa 1 hafta sonra ağrı biter yazıyodu. bugün tam bir hafta oldu ve ağrı kesildi. ne kadar doğru bilmiyorum

Merhaba canim. Bende 11 eylulde igne oldum.. Dune kadar adet sancim vardi. Ama bugun sadece sislik var boyle afedersin gaz varmis gibi.. Ne dusunecegimi inan bende bilmiyorum..

Sana doktor seker dırencı için ılac vermıs bak bana hıc vermedo

Kizlar benim basim dönüyor ve kalbim carpiyor. Tansiyonum yuksek cikti biraz.

Içine sinmiyorsa doktordeğiştir çünkü pko olanlarda insulin direncine bağlı yumurtalar gelişmiyor

Özel kadın hastanesıne gittim ve baslarda doktorum ilgiliydi gerçekten ama burada dediğin gibi ilaçdan haberdar oldum işe basladıgım zaman tekrar baska br doktora gidecegm o zaman vermese bıle dıle getırecegm ilacı

Amin inşallah hepimiz kavuşalım birtane 5 yaşına girmek üzere olan oğlum var binlerce şükür inşallah kardeşi de olur rabbimin izniyle

Doktor çok önemli gerçekten ilk başlarda 3 ay glukofen içtim dedim heralde beni oyalıyor sonra baktım adetim düzene girdi klomene basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…