Hergun o kadar dua ediyorum ki rabbim kimsenin kucağını boş bırakma isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diye.. olacak insallah gönlünü ferah tut Allah 'ın verdiği de imtihandır şükredecek mı diye vermediği de imtihandır sabredecek mı diye inşallah tez zamanda Rabbim seni beni ve bekleyen herkesi sevindirsinMerhaba bende pcos hastasıyım doltorum üst sevıyede oldugunu dıle getirdi ilk muanemde klomen gunde 3 doz olarak aldım 7 yum olustu 4 saglıklı boyutta dedı iğne verdı ama olumsuz oldu üstüneiğneden sonra 14. Gun regl olmam gerekırken ben beklenen tarihten 58 gun snra regl olabıldım ılaclar kullandım fitiller kullandım neyse 2 klomen yıne aynı dozda verdı doktorum yıne 4 saglıklı yum olustu 8 yum vardı tekrar iğne verdi yine olumsuz oldu bu sefer beklenen gunden 2 gun snra regl oldum aşılama denemek ıstedı doltorumuz suan ıcın erteledık calısmadıgım ıcın.. Ama su var kı tek yumurta ıle hamıle kalan bayan arkadasımız var benmle brlıkte klomene baslayp ilk denemede iğnesiz ikiz bebek beklıor suan rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın en kısa zamanda sende guzel haberlerle gel yanımıza
Benim 2 ekim adet günüm senin nezamanKızlar tarihlerini çok yakın umarım bu gruba hamile olarak decam ederiz
Merhaba canim. Bende 11 eylulde igne oldum.. Dune kadar adet sancim vardi. Ama bugun sadece sislik var boyle afedersin gaz varmis gibi.. Ne dusunecegimi inan bende bilmiyorum..merhaba kızlar bende pko luyum. 10 eylülde çatlatma iğnesi oldum. sağ tarafta tek yumurta vardı. düne kadar benimde kasık ağrım ve bel ağrım vardı.Ama bugün yok nette bi yazı okudum eğer gebelik olursa 4. 5. haftaya kadar ağrı olabilir ama oluşmazsa 1 hafta sonra ağrı biter yazıyodu. bugün tam bir hafta oldu ve ağrı kesildi.ne kadar doğru bilmiyorum
Hergun o kadar dua ediyorum ki rabbim kimsenin kucağını boş bırakma isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diye.. olacak insallah gönlünü ferah tut Allah 'ın verdiği de imtihandır şükredecek mı diye vermediği de imtihandır sabredecek mı diye inşallah tez zamanda Rabbim seni beni ve bekleyen herkesi sevindirsin
Benimde yumurta soldaydı 2 gün ağrıdı şimdi hiçbişey yokBenim bugun 7. Gunum igneden sonra. Dune gore sancim hic yok... bakalim bakalim
Içine sinmiyorsa doktordeğiştir çünkü pko olanlarda insulin direncine bağlı yumurtalar gelişmiyorSana doktor seker dırencı için ılac vermıs bak bana hıc vermedo
Kacinci gunundesin ? Benim bugun 7.gunum ve cok sislik var gaz gibi.Benimde yumurta soldaydı 2 gün ağrıdı şimdi hiçbişey yok
Benim 24 Eylül adet tarihim canımBenim 2 ekim adet günüm senin nezaman
Benimde 2 gün ağrıdı sadece o kadar şuanda hiç belirtim yokBenimde yumurta soldaydı 2 gün ağrıdı şimdi hiçbişey yok
Aklım karıştı ya klomen kullandigim için yumurtam erken büyüdü o yuzden 2 ekimi.beklemicem ben 14 eylül pazartesi iğne olduğuma göre ne zaman adet olcamBenim 24 Eylül adet tarihim canım
Tutar inşallah Rabbim izin verirseBenimde 2 gün ağrıdı sadece o kadar şuanda hiç belirtim yok
4. Günüm ignede ama hicbir belirti yokKacinci gunundesin ? Benim bugun 7.gunum ve cok sislik var gaz gibi.
Içine sinmiyorsa doktordeğiştir çünkü pko olanlarda insulin direncine bağlı yumurtalar gelişmiyor
Amin inşallah hepimiz kavuşalımRabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifalar versin de bebeğine kavuş inşallah ❤ Doktorum bana dedi ki je hastalar biliyorum son çare tüp bebek deneyip hamile kalamıyorlar yıllar sonra kendiliğinde 3- 4 tane çocukları oluyormuş Allah ol derse olur
Inşallah hamilesindir canımKizlar benim basim dönüyor ve kalbim carpiyor. Tansiyonum yuksek cikti biraz.
Rabbim nasip etsin olur tabikiAmin inşallah hepimiz kavuşalımbirtane 5 yaşına girmek üzere olan oğlum var binlerce şükür inşallah kardeşi de olur rabbimin izniyle
Doktor çok önemli gerçekten ilk başlarda 3 ay glukofen içtim dedim heralde beni oyalıyor sonra baktım adetim düzene girdi klomene basladimÖzel kadın hastanesıne gittim ve baslarda doktorum ilgiliydi gerçekten ama burada dediğin gibi ilaçdan haberdar oldum işe basladıgım zaman tekrar baska br doktora gidecegm o zaman vermese bıle dıle getırecegm ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?