pko yüüzünden lh sürekli yüksek ve yumurtalar dirençli, büyük ihtimal çatlamadı yumurta kiste dönmüö olabilir bata kaç gün varHerkese merhaba, ben yıllardır pko ile mücadele ediyorum yaklaşık 1 yıldır gebelik için uğraşıyorum bütün testler yapıldı ne eşimde ne bende hiçbir anormal değer çıkmıyor yalnızca adet düzensizliğim var bu ay adetimden itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım 13. Günden itibaren test sürekli pozitif çıkıyor ekte görselde de testi ekliyorum T çizgisinin daha koyu olması gerektiğini biliyorum ancak benim testlerde de bayağı koyu çıkıyor erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi pko olmamla bir ilgisi var mıdır bunun ayrıca yaklaşık 6 aydır da ınofolıc combi kullanıyorum bu ilacı kullanıp faydasını gören oldu mu acaba
6 gün kaldı regl olmama tabi yine olamayacağım tarlusala devam. tedaviye de başlayamıyoruz klomene başlayacak ama reglin 2. günü gidiyorum kist çıktığı için ilaca da başlatmıyor çok kötü bir süreçpko yüüzünden lh sürekli yüksek ve yumurtalar dirençli, büyük ihtimal çatlamadı yumurta kiste dönmüö olabilir bata kaç gün var
ondan sordum canım bata yakın olunca gebekik belirtisi de olabiliyor çünkü . evet biliyorum kötü bir süreç hepimiz yaşıyoruz. ben de pkoluyum . dert etme inşallah istediğimnz sonuçlar alırız6 gün kaldı regl olmama tabi yine olamayacağım tarlusala devam. tedaviye de başlayamıyoruz klomene başlayacak ama reglin 2. günü gidiyorum kist çıktığı için ilaca da başlatmıyor çok kötü bir süreç
doktoruma sordum bu durumu gebelik de olabilir diyor yorumlara bakıyorum her yerde yumurta çatlamamıştır yazıyor
inşallah. 6 gün sonra normal şartlarda regl olmam gerekiyor ama düzensiz olduğu için yakın zaman mı bilemiyorum işte bu belirsizlik insanı çok yıpratıyor buradaki yorumları hep okuyorum bende yazmak istedim en azından benimle aynı sorunları yaşayan insanlarla konuşup fikir almak ne bilim rahatlamak istedim kimse ile konuşamıyorum çünküondan sordum canım bata yakın olunca gebekik belirtisi de olabiliyor çünkü . evet biliyorum kötü bir süreç hepimiz yaşıyoruz. ben de pkoluyum . dert etme inşallah istediğimnz sonuçlar alırız
13. günden itibaren pozitif çıkmaya başladı yani yaklaşık 12 gündür pozitif çıkıyor 6 gün sonra regl olmam lazım bilemiyorum ne yapacağım düşünmekten bazen kafayı yeme derecesine geliyorum kaset test bazen bozuk da çıkıyor renkler de birbirine karışıyor o zaman yeniden yapıyorum innovita strip de denerim her şeyi deniyoruz ne de olsa sonuç almak için siz gebelik mi düşünüyorsunuzCanım ben de pkoluyum hemde çok dirençli. Adet bitiminden sonra diğer adetimi olaana kadar yaptm ilk başta. Pik'i gördüğümde çatlama da ertesi gün oluyordu testi bırakıyordum. mesela bu ay 21.günde çatladı yumurtam. Daha da pik olana kadar yapmalısın idrarına dikkat etmelisin. bir de bu kaset testlerde renk çok dağılıyor ben cok kullandım. en sonunda innovita strip testte buldum sonucu
pozitif gördüğümüz her gün ilişki oldu umarım bu ay artık olumlu bir sonuç alırımBir de sürekli böyle koyu çıkıyorsa belirsizse ben LH testi kullanma derim. En mantıklı çözüm 2 günde bir ilişki oluyor. Nasıl olsa yakalıyor bi şekilde ilşki sıklığı ile
Canm belkidde yumurtalar büyümeden çatlıyordur pco da bu olası birşey hele ki düzensizse. Bu testlerle uğraşmaktansa yumurtlama takibi yaptırmanı öneririm. Doktor ile ultrasonda ilerlemek daha kolay oluyor inan. Bu sekılde yumurta büyüdümü çatladımı anlamıyorsun. Birdaha ki ay adet oldugunda doktorla takip yaptır bence. hem klomen tarzı ilac verir hem13. günden itibaren pozitif çıkmaya başladı yani yaklaşık 12 gündür pozitif çıkıyor 6 gün sonra regl olmam lazım bilemiyorum ne yapacağım düşünmekten bazen kafayı yeme derecesine geliyorum kaset test bazen bozuk da çıkıyor renkler de birbirine karışıyor o zaman yeniden yapıyorum innovita strip de denerim her şeyi deniyoruz ne de olsa sonuç almak için siz gebelik mi düşünüyorsunuz
doktora gidiyorum son iki aydır klomene başlicaz ancak sebepsiz bir kist görünüyor yumurtalıkta sonra kendiliğinden kayboluyor kist gördüğü için klomene de başlayamıyoruz adet döneminde başlamak gerekiyormuş çünkü son iki ayımız bu şekilde boş beklemekle geçtiCanm belkidde yumurtalar büyümeden çatlıyordur pco da bu olası birşey hele ki düzensizse. Bu testlerle uğraşmaktansa yumurtlama takibi yaptırmanı öneririm. Doktor ile ultrasonda ilerlemek daha kolay oluyor inan. Bu sekılde yumurta büyüdümü çatladımı anlamıyorsun. Birdaha ki ay adet oldugunda doktorla takip yaptır bence. hem klomen tarzı ilac verir hem
Ooo canım kist varsa zaten sürekli koyu çıkar ki . Önce o kistin çözülmesi gerek. Pco larda var maalesef kist sorunları... Sen test yapmayı bırak ilişkin gün aşırı olsun kistinde geçene kadar bu sekılde devam et. sonra klomen veya femaraya baslar zaten doktorun . Hormonlarına baktırdınmıdoktora gidiyorum son iki aydır klomene başlicaz ancak sebepsiz bir kist görünüyor yumurtalıkta sonra kendiliğinden kayboluyor kist gördüğü için klomene de başlayamıyoruz adet döneminde başlamak gerekiyormuş çünkü son iki ayımız bu şekilde boş beklemekle geçti
hormonlara bakıldı olumsuz bir durum yok başka bir doktora gidiyordum o femara vermişti o da bi işe yaramadı şimdiki doktorumdan memnunum klomene başlayacak ama kist görmediği zaman o şekilde bilgi verdi olmazsa aşılama deneyeceğiz artık yalnız üzüldüm şimdi kist varsa sürekli koyu çıkar dediniz ya ben az da olsa umut besliyordum içimde belki vardır gebelik diye.Ooo canım kist varsa zaten sürekli koyu çıkar ki . Önce o kistin çözülmesi gerek. Pco larda var maalesef kist sorunları... Sen test yapmayı bırak ilişkin gün aşırı olsun kistinde geçene kadar bu sekılde devam et. sonra klomen veya femaraya baslar zaten doktorun . Hormonlarına baktırdınmı
Canım üzülme ben 7 bucuk aydır uğraşıyorum pco + tek tüpüm var hayırlısı ne ise öyle olsun .hormonlara bakıldı olumsuz bir durum yok başka bir doktora gidiyordum o femara vermişti o da bi işe yaramadı şimdiki doktorumdan memnunum klomene başlayacak ama kist görmediği zaman o şekilde bilgi verdi olmazsa aşılama deneyeceğiz artık yalnız üzüldüm şimdi kist varsa sürekli koyu çıkar dediniz ya ben az da olsa umut besliyordum içimde belki vardır gebelik diye.
devam ediyorum takibe. allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah.Canım üzülme ben 7 bucuk aydır uğraşıyorum pco + tek tüpüm var hayırlısı ne ise öyle olsun .
Kalitesiz yumurtadan gebelik olunca düşükle sonuclanıyor . Dua et sadece ve takibi bırakma doktorla
canım lh hormonun yuksek olabılrmı 2 ihtımal var süreklı poztf olmasının ya gebesın yada lh hormonun yuksekHerkese merhaba, ben yıllardır pko ile mücadele ediyorum yaklaşık 1 yıldır gebelik için uğraşıyorum bütün testler yapıldı ne eşimde ne bende hiçbir anormal değer çıkmıyor yalnızca adet düzensizliğim var bu ay adetimden itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım 13. Günden itibaren test sürekli pozitif çıkıyor ekte görselde de testi ekliyorum T çizgisinin daha koyu olması gerektiğini biliyorum ancak benim testlerde de bayağı koyu çıkıyor erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi pko olmamla bir ilgisi var mıdır bunun ayrıca yaklaşık 6 aydır da ınofolıc combi kullanıyorum bu ilacı kullanıp faydasını gören oldu mu acaba
gebe değilim malesef lh hormonu ile alakalı mıdır bilmiyorum konuyu doktoruma sordum o da pko olduğun için ovülasyondan sağlıklı sonuç alamazsın demişti zaten bende artık bıraktım takibi :) doktorumla birlikte takip ediyoruz tedavi aşamasına geçtikcanım lh hormonun yuksek olabılrmı 2 ihtımal var süreklı poztf olmasının ya gebesın yada lh hormonun yuksek
şey doktrun çok yalın bır cvp vermıs PKOLARDA TEŞHIS LH VE FSH YA BAKIP KONUR YANI PKOLARDA LH HORMONU FSH YUKSEKTR LH HORMONUN YUKSEKKEN AYIN HERGUNU UST USTE POZIITIF ALIRSN TÜRKÇESİ BU ARKADAŞIM O TEST İDRARDAKI LH OLCUYOR normal kadınlarda lh yumurta çatlerken yukselırken sende hep yuksekgebe değilim malesef lh hormonu ile alakalı mıdır bilmiyorum konuyu doktoruma sordum o da pko olduğun için ovülasyondan sağlıklı sonuç alamazsın demişti zaten bende artık bıraktım takibi :) doktorumla birlikte takip ediyoruz tedavi aşamasına geçtik
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. sizde tıp fakültesi mezunusunuz sanırım doktorumun yalın cevap verdiğine karar verdiğinize göre :)şey doktrun çok yalın bır cvp vermıs PKOLARDA TEŞHIS LH VE FSH YA BAKIP KONUR YANI PKOLARDA LH HORMONU FSH YUKSEKTR LH HORMONUN YUKSEKKEN AYIN HERGUNU UST USTE POZIITIF ALIRSN TÜRKÇESİ BU ARKADAŞIM O TEST İDRARDAKI LH OLCUYOR normal kadınlarda lh yumurta çatlerken yukselırken sende hep yuksek
sizde pko hastasısınız sanırım merak ettiğim ve karşılaştırma yapmak istediğim için soruyorum sizin lh ve fsh değerleriniz kaç çıktı acaba ?şey doktrun çok yalın bır cvp vermıs PKOLARDA TEŞHIS LH VE FSH YA BAKIP KONUR YANI PKOLARDA LH HORMONU FSH YUKSEKTR LH HORMONUN YUKSEKKEN AYIN HERGUNU UST USTE POZIITIF ALIRSN TÜRKÇESİ BU ARKADAŞIM O TEST İDRARDAKI LH OLCUYOR normal kadınlarda lh yumurta çatlerken yukselırken sende hep yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?