CANIM BEN ILK PEMBE MAVIYE GIDIYORDUM SONRA BIRAKTIM JİMERE GIDIYORUM
BENİMDE AŞILAMAM PEMBE MAVİDE OLDU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BEN ILK PEMBE MAVIYE GIDIYORDUM SONRA BIRAKTIM JİMERE GIDIYORUM
BENİMDE AŞILAMAM PEMBE MAVİDE OLDU
seherim inşallah aşılaman tutar arkadaşım.bende kullanıyorum glucophage sabah akşam.ilk zamanlar bulantı yaptı ama artık 5 ay oldu o yuzden artık rahatım.
arkadaşlar hamilelk belirtisi ilk ne oluyo
seherim inşallah aşılaman tutar arkadaşım.bende kullanıyorum glucophage sabah akşam.ilk zamanlar bulantı yaptı ama artık 5 ay oldu o yuzden artık rahatım.
arkadaşlar hamilelk belirtisi ilk ne oluyo
HIMM NEDRET HANIMMI YOKSA BENDE ONA GIDIYORDUM AMA COK SOGUK GELDI BANA ASLINDA DOKTORLUGUNU COK BEGENDIM AMA SOGUK DAVRANIOR COK KONUŞMUYOR DIYE DEGİŞTİM
NEVİN HANIM.BANADA ÖYLE GELDİ İLK ETAPTA.ÖNEMLİ OLAN YAPTIĞI İŞ DEDİM VE ÇOK İNANIP GÜVENDİM.ŞUAN ÇOK FARKLI.ÇOK DAHA YAKIN DAVRANIYOOO
NEVİN HANIMADA BIR KERE GITMIŞTIM O DAHA GÜLERYÜZLÜ HAKLISIN ASLINDA YAPTIGI İŞ ÖNEMLİ AMA BENIM PSIKOLOJIMDE İYİ DEGILDI NEDRET HANIMDA HIC KONUŞLMAYI YARDIMCI OLMAYI DENEMEDİ SANKİ ÖZEL YER DEGIL GIBI GELDI AMA ŞUNA INANIYORUMKI ORANIN DOKTORLARI GIBI BURSADA DOKTOR YOKTUR İŞLERİNDE GERCEKTEN COK İYİLER
BEN ORADAN ÖNCE 3DOKTORO GİTTİM KISA KISA KİMSE BANA PKOLU OLDUĞUMU SÖYLEMEDİ.DİĞER DOKTORLARDA SORUYORDU TÜYLENME FALAN VARMI DİYE EVET ARTTI DİYORDUM ADET DÜZENSİZLİĞİ ZATEN VARDI KİMSE BUNLARA RAĞMEN Bİ TEŞHİS KOYMAMIŞTI.AMA NEVİN HANIM İLK BAKIŞTA DAHA ANLADI.GLUCOPHAGEYİ VERDİ 2AY KULLANDIM 1AY DÜZENLİ ADET OLDUM ARDINDAN AŞILAMA YAPILDI ALLAHA ŞÜKÜR OLDU VE İKİZ BEBEKLERİM.ALLAH SİZLEREDE VERSİN EN KISA ZAMANDA
BEN BURADAKİ DOKTORLARIMDA ARALIKLI OLARAK 6AY KLOMEN KULLANMIŞTIM ZATAN.FAKAT PKO OLDUĞU VE ONLAR ANLAMADIĞI İÇİN KLOMENİN Bİ FAYDASI OLMADI.SUSURLUKTA OTURUYORUM 1.5SAAT ARASI ÇOK SORUN OLMUYOR.ŞUAN GİDİYORUM BİLMİYORUM İLERİKİ ZAMANDA NE OLUR.ZORLANIRMIYIMALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIMBİRİLERİNİN HAMILE OLDUGUNU DUYUNCA BEN SEVINIYORUM CANIM SENDE KLOMEN VEYA GNOPHANE DENEMEDILERMI BİRDE SEN HEP ORDAN BURAYAMI GELIYORSUN DOKTORA
BEN BURADAKİ DOKTORLARIMDA ARALIKLI OLARAK 6AY KLOMEN KULLANMIŞTIM ZATAN.FAKAT PKO OLDUĞU VE ONLAR ANLAMADIĞI İÇİN KLOMENİN Bİ FAYDASI OLMADI.SUSURLUKTA OTURUYORUM 1.5SAAT ARASI ÇOK SORUN OLMUYOR.ŞUAN GİDİYORUM BİLMİYORUM İLERİKİ ZAMANDA NE OLUR.ZORLANIRMIYIM
Ben Bazen Sikiliyorum Fakat Yinede Farkli Biyere Gittiğimde Burasini Ariyorum.sakin Bi Yer.büyük Yerler Insan Kalabaliği Sikiyor...senin Aşilama Ne Zamandi
bende sakin yerleri sevıyorum ama malesef buralar kalabalık pembe maviyi bılıyorsunya bulvarda bende hemen orda oturuyorum
ben 5 gun sonra adet görücem o zaman başlıycaz canım aşılamaya
günaydın arkadaşlaaar
bu karın şişiği daha ne kadar sürüek yaaa.
bu arada bende 6 kez klomen kullandm ama sonuç hep olumsuz ldu.hep kist oluştu.bakalım aşılamadan sonra ne olucak.
benm 5. gün bugün kabızlık yok gibi...