- Konu Sahibi loveispink
-
canım ne kadar kilo verirsen o kadar iyi pko için doktor bana öyle söyledi ben de uğraşıyorum bir de sana tavsiyem bebek düşünmek için çok geç kalma zaman kaybı olabilir tedavi uzun da olabiliyor inşallah hepimizin bebeği olurMerhaba bende de pko var 7 aylık evliyim ve ağustos ta bebek istiyoruz şimdi diyet yapıyorum ağustosa kadar kilo vermek için şuan adetliyim 8 günlük gecikmeyle ama oda çok randımanlı değil.. Allah isteyen herkese bebek versin inşallah..
Arkadaşlar bu ayda regli 10 gün gecikme ile pazar günü oldum. Bu ay çok umutluydum ama yine olmadı. Ancak geçen ay adetim biter bitmez soğan kürü uygulamıştım.Faydası kesinlikle var. Ayrıca kilo büyük bir problem. Kilo alınca değerlerim arttı ve düzensizlik arttı. Şimdi vermek için elimden geleni yapıcam. Umutsuz olmayalım yengelerimde PKO lu.Birinin 3 çocuğu var diğerinin bir tane. Onlar 3 ayda bir oluyordu. PKO olabiliriz ama yumurtlama kesinlikle var. Yalnızca gecikerek oluyoruz biz.Ayrıca ayağı sıcak tutmak çok önemli bu anladım. Ayağımı sıcak tutunca adetim arttı. Umutsuz olmayalım. Rabbim vereceği zaman verir artık öyle düşünyorum. Bu aydan sonra stres yapmamaya çalışacam. Yaptımda olmadı en azından strese girip kendimi hırpalamam.
canım ne kadar kilo verirsen o kadar iyi pko için doktor bana öyle söyledi ben de uğraşıyorum bir de sana tavsiyem bebek düşünmek için çok geç kalma zaman kaybı olabilir tedavi uzun da olabiliyor inşallah hepimizin bebeği olur
benim de adet günüm geçeli 3 gün oldu bu kez ağrı şişkinlik de yok her ay ağrı ve şişkinlik çok oluyordu bu ay o da yok anlamadım ben de hamileyim diye düşünmüyorum bile umutlanamıyor ki insan her ay gecikiyor çünkü biraz daha bekleyip ilaç alacam tabi önce kan verecem geç döllenme olabiliyormuş riske atmak istemiyorum Rabbim hepimize nasip etsin bebek inşallah dua ve sabırArkadaşlar bu ayda regli 10 gün gecikme ile pazar günü oldum. Bu ay çok umutluydum ama yine olmadı. Ancak geçen ay adetim biter bitmez soğan kürü uygulamıştım.Faydası kesinlikle var. Ayrıca kilo büyük bir problem. Kilo alınca değerlerim arttı ve düzensizlik arttı. Şimdi vermek için elimden geleni yapıcam. Umutsuz olmayalım yengelerimde PKO lu.Birinin 3 çocuğu var diğerinin bir tane. Onlar 3 ayda bir oluyordu. PKO olabiliriz ama yumurtlama kesinlikle var. Yalnızca gecikerek oluyoruz biz.Ayrıca ayağı sıcak tutmak çok önemli bu anladım. Ayağımı sıcak tutunca adetim arttı. Umutsuz olmayalım. Rabbim vereceği zaman verir artık öyle düşünyorum. Bu aydan sonra stres yapmamaya çalışacam. Yaptımda olmadı en azından strese girip kendimi hırpalamam.
ya arkadaşlar gerçekten polikistikover kistleri soğan kürüyle eriyip bu hastalıktan kurtulan var mı ya? benim bu 5. ayım artık içimde soğan ağacı çıkıcak geçen ay hala duruyodu kistlerimeğer işe yaramıyosa boşuna içmiyim artık midem bulanmaya başladı soğan görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?