35 yaşın üstü çift embriyo transferi yok ülkemizde. Bende pcosluyum transferimi bekliyorum.Polikistim sendromuyum ama düzenli adet görüyorum. Eşimde sperm olmadığı için tüp bebeğe başvurduk.
Tüp bebekte 2 embriyo transfer ettirsem tutma olasılığı nedir acaba
Aa söyledin mi. Kabul ediyorlar mıBenim ilk denemem yaşım 30 cift embryo koydurcm
Eşiniz sperm donasyonunu nasıl karşıladı? İlerde boşanma olursa mahkemeyle evlatlıktan çıkarma durumundan korkuyor musunuz?Evet ettiler kabul
3 teklif etti kibris
Ama ben 2 koydurcm
Aslnda 1istiym ama tekil gebelik ama
Şansimida düsürmek istemiym
İkinci tüp bebeğe hc param kalmadi 120 bini geçik para harcdm
Merhaba 30 yasındayım pcos var ilaç kullanmadıgım vakıtlerde aylarca regl olamıyorum ve yumurta rezervım düşük ilk tüp bebek denemem de tek embriyo transfer oldum dondurulmus transfer oldum 4aa kalıtesındeydı şükür dualarım kabul oldu inşallah duaların kabul olur senın dePolikistim sendromuyum ama düzenli adet görüyorum. Eşimde sperm olmadığı için tüp bebeğe başvurduk.
Tüp bebekte 2 embriyo transfer ettirsem tutma olasılığı nedir acaba
O teklif etti donasyonu banaEşiniz sperm donasyonunu nasıl karşıladı? İlerde boşanma olursa mahkemeyle evlatlıktan çıkarma durumundan korkuyor musunuz?
Tek emriyoyla hamile kaldınızmıMerhaba 30 yasındayım pcos var ilaç kullanmadıgım vakıtlerde aylarca regl olamıyorum ve yumurta rezervım düşük ilk tüp bebek denemem de tek embriyo transfer oldum dondurulmus transfer oldum 4aa kalıtesındeydı şükür dualarım kabul oldu inşallah duaların kabul olur senın de
Eşinizin ailes biliyor mı donasyonu? Cocuga söylemedikten sonra hiç bir zaman öğrenemez ki o da babasının gerçek babası olmadığınıEsas düşüncem karnıma can olarak düşmeyen çocuga hesap vermek
Öğrenirse bi gún esas babam kim derse ne derim
Ölmem lazim aciklama yapmamam için
bende pcoluyum 3 kere yaptırdım 3 de tuttu ve düştü doktorum pcoda düşme riski çok var dedi35 yaşın üstü çift embriyo transferi yok ülkemizde. Bende pcosluyum transferimi bekliyorum.
Pcosluyum olup gebe kalanda var kalamayanda. Çabalayıp deneyip görmek lazım. Rabbimden umut kesilmez
Evet canım tek embriyo ilk transfer ile hamıleyım suanTek emriyoyla hamile kaldınızmı
Bende bundan çok korkuyorum. Hiç hareket etmeden üç ay boyunca yatarım sanırım korkudanbende pcoluyum 3 kere yaptırdım 3 de tuttu ve düştü doktorum pcoda düşme riski çok var dedi
şuna inanıyorum artık istediğimizi yapalım Allahım ol deyince olacak,her şey boş,sürekli yatmakta iyi değil ben üçünde de çalıştım işim yorucu değil masa başı ,işten cık dediler çıkamadım.ama inan alakası yok her şey kısmetBende bundan çok korkuyorum. Hiç hareket etmeden üç ay boyunca yatarım sanırım korkudangenetik test falan yaptılar mı size. Az çok neden bu düşüklerin olduğuna dair bir şeylere ulaşmış olmalı bence doktor. Mesela pcos larda düşük oluyor ama neden. Hormonal dengesizlik mi, rahim inceliği mi, ya da genetiğe mi itiyor ? Ne bilim hiç mi bir şey demediler kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?