Pko sendromuyum tüp bebekte başarılı olurmuyum

Bebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
369
En iyi cevaplar
1
129
53
32
Polikistim sendromuyum ama düzenli adet görüyorum. Eşimde sperm olmadığı için tüp bebeğe başvurduk.
Tüp bebekte 2 embriyo transfer ettirsem tutma olasılığı nedir acaba

Polikistim sendromuyum ama düzenli adet görüyorum. Eşimde sperm olmadığı için tüp bebeğe başvurduk.
35 yaşın üstü çift embriyo transferi yok ülkemizde. Bende pcosluyum transferimi bekliyorum.
Pcosluyum olup gebe kalanda var kalamayanda. Çabalayıp deneyip görmek lazım. Rabbimden umut kesilmez

Evet ettiler kabul
3 teklif etti kibris
Ama ben 2 koydurcm
Aslnda 1istiym ama tekil gebelik ama
Şansimida düsürmek istemiym
İkinci tüp bebeğe hc param kalmadi 120 bini geçik para harcdm

Evet ettiler kabul
3 teklif etti kibris
Ama ben 2 koydurcm
Aslnda 1istiym ama tekil gebelik ama
Şansimida düsürmek istemiym
İkinci tüp bebeğe hc param kalmadi 120 bini geçik para harcdm
Eşiniz sperm donasyonunu nasıl karşıladı? İlerde boşanma olursa mahkemeyle evlatlıktan çıkarma durumundan korkuyor musunuz?

Merhaba 30 yasındayım pcos var ilaç kullanmadıgım vakıtlerde aylarca regl olamıyorum ve yumurta rezervım düşük ilk tüp bebek denemem de tek embriyo transfer oldum dondurulmus transfer oldum 4aa kalıtesındeydı şükür dualarım kabul oldu inşallah duaların kabul olur senın de

Eşiniz sperm donasyonunu nasıl karşıladı? İlerde boşanma olursa mahkemeyle evlatlıktan çıkarma durumundan korkuyor musunuz?
O teklif etti donasyonu bana
Bekarken sevgiliyken daha cocugunun olmaycgni biliyordum.
Güveniyorum ona ve ailesine. Doğumda ölsem bile gözüm açik gtmez.

Esas düşüncem karnıma can olarak düşmeyen çocuga hesap vermek
Öğrenirse bi gún esas babam kim derse ne derim
Ölmem lazim aciklama yapmamam için

Tek emriyoyla hamile kaldınızmı

Esas düşüncem karnıma can olarak düşmeyen çocuga hesap vermek
Öğrenirse bi gún esas babam kim derse ne derim
Ölmem lazim aciklama yapmamam için
Eşinizin ailes biliyor mı donasyonu? Cocuga söylemedikten sonra hiç bir zaman öğrenemez ki o da babasının gerçek babası olmadığını

35 yaşın üstü çift embriyo transferi yok ülkemizde. Bende pcosluyum transferimi bekliyorum.
Pcosluyum olup gebe kalanda var kalamayanda. Çabalayıp deneyip görmek lazım. Rabbimden umut kesilmez
bende pcoluyum 3 kere yaptırdım 3 de tuttu ve düştü doktorum pcoda düşme riski çok var dedi

Pcosluyum eşimde morfoloji problemi var..

İlk denemede çift embriyo koyuldu tuttu ama 17 haftalık erken doğumla kaybettim evlatlarimi çift embriyo da bu tür riskler var..

İkinci denemede tek embriyo transfer edildi oğlumu kucağımıza aldık çok şükür..

Üçüncü denemede tek embriyo transfer edildi şuan hamileyim...

Pcoslularin tüp bebekte şansı yüksek diye biliyorum doktorum hep o şekilde söyler...

Bende de polikistik over sendromu var. Çift embriyo transferi ile hamile kaldım. İkisi de tuttu. Erken doğum yaptım 32 haftalıkken. Bebeğimin birini kaybettim. Pcoslular yumurta toplanma konusunda daha şanslı diye biliyorum tüp bebek tedavisinde.

bende pcoluyum 3 kere yaptırdım 3 de tuttu ve düştü doktorum pcoda düşme riski çok var dedi
Bende bundan çok korkuyorum. Hiç hareket etmeden üç ay boyunca yatarım sanırım korkudan genetik test falan yaptılar mı size. Az çok neden bu düşüklerin olduğuna dair bir şeylere ulaşmış olmalı bence doktor. Mesela pcos larda düşük oluyor ama neden. Hormonal dengesizlik mi, rahim inceliği mi, ya da genetiğe mi itiyor ? Ne bilim hiç mi bir şey demediler kuzum

şuna inanıyorum artık istediğimizi yapalım Allahım ol deyince olacak,her şey boş,sürekli yatmakta iyi değil ben üçünde de çalıştım işim yorucu değil masa başı ,işten cık dediler çıkamadım.ama inan alakası yok her şey kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…