PKO-soğan kürü

Salcali_ekmek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
330
654
103
Merhabalar. Geçen ay 20 güne yakın lekelenme tarzinda kahverengi kanamam olmuştu. Dr a gittim çok yumurtam olduğunu söyledi ve ilaç vermedi. Hamilelige engel mi diye sordum bunu hamilelik düşündüğünüzde bilebiliriz dedi. Lekelenmem kendiliğinden kesildi. Yeni yeni çocuk düşünmeye başladık biz de. Soğan kürü yapmaya karar verdim. 10 gündur bu kürü yapıyorum. Bugün öğle vakti birden bi koyu renkli koyu kivamli kanamam oldu (adet olmayi beklemiyordum). Fakat şu an kanamam devam etmiyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mi acaba? Bu konudaki düşünce ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhabalar. Geçen ay 20 güne yakın lekelenme tarzinda kahverengi kanamam olmuştu. Genel olarak da çok düzenli bi adet döngüm yoktu, 40-45 günde bir olurdum. Dr a gittim ve pko olduğumu, çok yumurtam olduğunu söyledi ve ilaç vermedi. Hamilelige engel mi diye sordum bunu hamilelik düşündüğünüzde bilebiliriz dedi. Lekelenmem kendiliğinden kesildi. Yeni yeni çocuk düşünmeye başladık biz de. Soğan kürü yapmaya karar verdim. 10 gündur bu kürü yapıyorum. Bugün öğle vakti birden bi koyu renkli koyu kivamli kanamam oldu (adet olmayi beklemiyordum). Fakat şu an kanamam devam etmiyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mi acaba? Bu konudaki düşünce ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler
Hormon testi yaptirdin mi doktorun pco oldugunu nerden anladi

Bekarken (mart 2015) adetimin 3.günü verdiğim kanda:
Fsh 2.25
Lh 22.18
Çıkmış. En son muayne sonuçlarına şu an ulaşamıyorum malesef.
Ya kafam karisti belki oylesine bi kanamaydi belki adet degildin guvenemedim o doktora bence baska bi doktora tekrar git

Neden öyle dediniz? Kafanizi karıştıran ne oldu acaba? Baska bi dr a gittim ultrason görüntülerini de verdi kistler görünüyor.
Ben de bi doktora gitmiştim bana pco dedi ama ben guvenmeyip baska doktora gitmiştim daha dogrusu 2 doktora gittim kist vs yoktu. Yani 1.doktor yanildi galiba bu yuzden belki sizdede böyledir diye suohelendim

Bekarken bi bayan dr a gitmiştim. Ultrasona bakarken bi sıkıntı olduğunu söylememişti. Kan sonucumu öğleden sonra bi arkadaşım göstermişti ona pko lu oldugumu ve diane35 kullanmam gerektiğini söylemiş. 1-2 ay kullandim bıraktım. Sonra çok methedilen başka bi dr a gittim. O da yumurtaliklarimda küçük kistlerin olduğunu söyledi. Adet sokturucu kullanmıştım o ay adet olamamistim ve çok rahatsız hissediyordum kendimi diye. Onun haricinde ilaç vermedi gerek yok dedi. Evlendikten sonra da ilk başka bi dr a gitti. (ilk mesajimda bahsettiğim dr).
O da ilaç vermedi.

Ben de bi doktora gitmiştim bana pco dedi ama ben guvenmeyip baska doktora gitmiştim daha dogrusu 2 doktora gittim kist vs yoktu. Yani 1.doktor yanildi galiba bu yuzden belki sizdede böyledir diye suohelendim

Yanlış bilgi vermemek birlikte bu yumurtanın catladigini gösterir hele köyü kahveye iyi bişe kist e olabilir benimde pko var 1 ay boyunca köyü lekelenme vardı doktor bunun iyi olduğunu soledi için temizleme demişti korkulacak bişe yok bence soğan Kuru ise yarıo ayrıca suan bende deniyorum

Ben pkoluyum ve 4 yıl oldu evleneli çocuğumuz olmuyor ama ben bu Hastalıkla yaşamayı öğrendim kafamada takmıyorum ve umudum var Cenabı Allahın bir bildiği vardır diyorum ben ve hayırlısını diliyorum ben pko olduğumu evlendikten 7 ay sonra öğrendim ve 2 yıl kafama taktım durdum sonuç ne takınca koca bir hiç ama bu benm imtihanım diyebilseydim en baştan belkide herşey değişecekti bilemezdik Rabbime dua ediyorum ve biliyorumki beni Yaratan Rabbim bana en iyisini en güzelini vereceğinide biliyorum o yüzden bu yazıyı tüm umudu bitmiş bayanlara yazıyorum umudunuzu asla yitirmeyin ve Cenabı Allaha bu benim imtihanım diyip dua edin hayırlısını dileyin ben tedavi olmadım ve doktorun bana tek söylediği şey bana 23 yaşını doldurduktan sonra zeynep kamile gidip tüp bebek tedavisi yaptırırsın.Bu sözcükler beni kendime getirdi..kafanıza takmayın herşey olacağına varır..

Back
X