• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko tedavisi olanlar beni nasıl bir süreç bekliyor?

mrb eğer kiloluysanız kilo verin en önemlisi bu.kilo verirseniz problemler büyük ölçüde ortadan kalkıyor.bekar ya da evli olmanıza göre tedavi değişiyor.size tavsiyem soğan kürü yapmanız.

mrb eğer kiloluysanız kilo verin en önemlisi bu.kilo verirseniz problemler büyük ölçüde ortadan kalkıyor.bekar ya da evli olmanıza göre tedavi değişiyor.size tavsiyem soğan kürü yapmanız.

teşekkür ederim
koca sitede sesimi sizden başka duyan olmadı. boyum 165 kilom 54
evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz

doktor önce doğum kontrol hapı kullanarak kistin yok edilmesini istedi. ama ben çocuk istiyorum, 28 yaşındayım zaten. acaba bu tedavi ortalama ne kadar sürer?

bendede pko var tedavi genelde 6ay suruyor yani benim doktorum 6ay yumurtlama tedavisi yapalim olmazsa asilama yada tup bebek demisti Allah yardimcin olsun ama benim hormonlarim kilom hep duzenli sadece yumurtlama ve adet sorunum vardi senin hormonlariniz nasil?

merhaba
bende pko hastasıyım .benm drum insülin direnci tespit etti ve ilaç verdi ve kilo vermeminde ii olacağını söyledi.2 kutudayım insülin direncim düşüyor.bir sorunum daha varki oda tek tüpümün tıkanmış olması hsg sırasında açılmadı da.bende bilmiyrm ne yapacağımı solda tıkanıklık var bu ayda solda yumurta gelişimi gözledi ultrasonda ... yarın gidicem dr a adet oldum bugün bakalım yumurtlama takibi yapıcam dedi inş sağımda gelişir..

:49:

Baya uzun bir süreç dedi doktor bakalım Cumaya pko tedavisine başlayacak Allahım herkese güç sabır ve sağlıklı Bebekler :emir_bebek::emir_bebek: ihsan eylesin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kızlar ben 3senelik evliyim.2seneden beri çoçouk istiyordum.ilk sene doktora gitmedik istemedik.sonra çocuğumuz baktık olmuyor.bundan 8ay önce doktora gittim.pko olduğunu öğrendim.u yüzden hamile kalamıyormuşum.ama doktorum pko eğer tedavi edilirse çoçuk olabileceğini söyledi.ve bana glucophage adlı metformin verdi.ve hamile kalana kadar kullanacaksın dedi.biz birkaç seans doktora gittim.klomenle yumurta büyütmeye çalıştık.o ay yumurtalarım 11 12mm kaldı.ben 6ay doktora gitmedim ama ilacımı kullanmaya devam ettim sabah aksam.buarada ilaca basladığımda 70kilo idim.suan 61kiloyum.9kilo verdim.ilaç aynı zamanda iştah kesiyor.
1hafta önce hamile olduğumu öğrendim.hiç beklemiyordum şok oldum.çok güzel bir duygu.RABBİM hepinize yardım etsin nasip etsin.yanlız benim düşük tehlikem var.kanamam var.dua edin.
kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın.bir zamanlar aynı duyguları bende yasıyordum ama Allahtan ümit kesilmezmiş.pko da mucizevi bir ilaç glucophage.aynı zamnda kilo vermeniz gerekiyor.yanlız ilacı aralıksız en az 6ay kullanmanız gerek.ALLAHIM NASİP ETSİN HEPİNİZE

Back
X