- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 800
- 123
- Konu Sahibi ogretmen61
-
estrofem rahmin kalinlasması icin gebeliğe hazırlıyor düşük riski olmasın diyeEstrofem ne için verdi doktor size bana herhangi bir bilgi vermedii inşallh bende aşılamaya gerek kalmaz bu ay Eylül 16 sına gidcem belki o zaman çatlama ignesi verir altan muayene yapcaz dedi sadece
Yeniden klomen vermediyse yumurtalarin yeterli büyüklüğe ulaşmaya baslamistir kzumYumurta ne zaman sonra oluşuyor Peki klomen bugun bitti benım de estrofem hala içiyorum günde bir tane içiyorum
Yok Pazartesi tekrar gidcem sonuçları o zaman öğrenecegim o zaman tekrar klomen verir mi bilmiyorum rahmımde sorun olduğu için mi estrofem vermiş bana hiç açıklama yapmıyorestrofem rahmin kalinlasması icin gebeliğe hazırlıyor düşük riski olmasın diye
Insaallah gerek kalmaz kzum ama catlatma yaptıktan sonra aşılama da istesen onuda olmuş olursun ihtimal artiyor
Yeniden klomen vermediyse yumurtalarin yeterli büyüklüğe ulaşmaya baslamistir kzum
Estrofem de kalinlas tırmaya başladıysa sıkıntı yok
Yok sorun demeyelim de canım rahim kalınlığı yeteri kalınlığa ulaşsın diye o ilaçYok Pazartesi tekrar gidcem sonuçları o zaman öğrenecegim o zaman tekrar klomen verir mi bilmiyorum rahmımde sorun olduğu için mi estrofem vermiş bana hiç açıklama yapmıyor
Yok sorun demeyelim de canım rahim kalınlığı yeteri kalınlığa ulaşsın diye o ilaçYok Pazartesi tekrar gidcem sonuçları o zaman öğrenecegim o zaman tekrar klomen verir mi bilmiyorum rahmımde sorun olduğu için mi estrofem vermiş bana hiç açıklama yapmıyor
İnşallh darısı bna Allahım hayrlısını nasip etsinYok sorun demeyelim de canım rahim kalınlığı yeteri kalınlığa ulaşsın diye o ilaç
Ben bugün aşılama oldum çok dua edin kızlar haftaya bugün progestantesti var ondan sonra ki hafta da gebelik testi ins
İnşallah bacım haber etİnşallh darısı bna Allahım hayrlısını nasip etsin
Edeceğim inşallh ama eşim hiç sperm testi yaptırmadı ondanda şüphelenmeye başladım bu ay olmazsa test yaptırmaya gdcekİnşallah bacım haber et
Bak yaptır mutlaka onu belli olmuyar insan başka türlü anlamayabliyorEdeceğim inşallh ama eşim hiç sperm testi yaptırmadı ondanda şüphelenmeye başladım bu ay olmazsa test yaptırmaya gdcek
İnşallh yaptrcam bu ayBak yaptır mutlaka onu belli olmuyar insan başka türlü anlamayabliyor
Canım aşılamanın sonucu ne oldu hangi doktora yaptırdınCanim yaşadığınşehre ve hastaneden hastanrye fiyat değişiyor. Konya da devlethastanesinde aşılama ücreti ödemiyorsun ilaçların ne kadar tutarsa o kadar cebinden para çıkmış oluyor ama özelde 2000 den başlıyor + ilaçlar
Maallesef yumurta geliştirici ilaçlar bana etki etmedi. Yumurta gelişmediği için de tedaviyi başlamadan bıraktık bir iki ay bekleyip tekrar baslayacaz. Ali kemal belviranli hastanesi 7. Kattaki tüp bebek merkezine gidiyordum canimCanım aşılamanın sonucu ne oldu hangi doktora yaptırdın
Hayırlısı olur inşallah canım . Ne kadar zamandır uğraşıyorsun. Çocuğun var mı?Maallesef yumurta geliştirici ilaçlar bana etki etmedi. Yumurta gelişmediği için de tedaviyi başlamadan bıraktık bir iki ay bekleyip tekrar baslayacaz. Ali kemal belviranli hastanesi 7. Kattaki tüp bebek merkezine gidiyordum canim
Canım tekrar aşılama oldun mu 15 Temmuz hastanesinde?Maallesef yumurta geliştirici ilaçlar bana etki etmedi. Yumurta gelişmediği için de tedaviyi başlamadan bıraktık bir iki ay bekleyip tekrar baslayacaz. Ali kemal belviranli hastanesi 7. Kattaki tüp bebek merkezine gidiyordum canim
Bu ay olucam o zaman ara vermiştim bugün gonal f başladım insaallahCanım tekrar aşılama oldun mu 15 Temmuz hastanesinde?
Yok canım 2 yıllık evliyim bir senedir uğraşıyorum ama klomenle catlatma iğnesi denedim rahim filmi falan derken de vakit gectiHayırlısı olur inşallah canım . Ne kadar zamandır uğraşıyorsun. Çocuğun var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?