- 23 Kasım 2018
- 259
- 188
- 103
- Konu Sahibi ogretmen61
Bakmışsın gerek kalmamış canımBen de bekliyorum bakalım 2 gün geçti ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmışsın gerek kalmamış canımBen de bekliyorum bakalım 2 gün geçti ama![]()
KeşkeeBakmışsın gerek kalmamış canımumut işte, her ay yeniliyor kendini...benim daha adetine 10 gün var, olursan benden önce yaptıracak gibisisn aşılamayı, inşaallah olumlu sonuç alırsın. Aşama aşama paylaşırsan bana da sıcak bilgi olur çünkü ben çok çekimserim aşılama da
Bende de varda eşin neden bosanmayi düşünüyor?Merhaba arkadaşlar bende zor bir dönemden geçiyorum artık eşim boşanmayı bile düşünüyor sizlerde de pco var mı
Bende de pko var ama yaninda olmasi gerekirken bosanmayi düşünmek. ...ki pko olupta hamile olan onca kisi varkenMerhaba arkadaşlar bende zor bir dönemden geçiyorum artık eşim boşanmayı bile düşünüyor sizlerde de pco var mı
Amin insaallah hepimizin dualarini kabul etsin rabbim... ben daha hic asilama yaptirmadim, doktora da asilama mi tup bebek mi diye sorduğumda, , once asilamayi denememizin daha iyi olacagini soyledi ki bundan once catlatma ignesi tedavisi gordum ve yin ebosuna zaman kaybi oldu. Aslinda direk tup bebek fikri daha mantikli geliyor ama yinede doktorumu dinleyecem galiba. Tedavi sureci agir geciyor, o hani acaba tuttu mu tutmadi mi oldu mu olmadi mi derken stres mahvedKızlar merhabalar bende pco luyum 1 kez aşılama yaptırdım tutmadi nisan ayinin sonunda rahim filmi cekildim mayistaki adetimle femara ya basladim güya aşılama olacaktım ama 7 tane yumurta olustu ve sonra geri cekildiler 3 tane kaldı doktor iptal etti asilamayi
Asilama da doktorun becerisi cok onemli ve bilgili bir doktor olmasi lazim pco da yumurtaliklarin cok uyarilmamasi lazim Ohss sendromu diye birsey var bakin netten doz ayarlaması iyi yapilmasi lazim yumurta geliştirirken
Asilama da gebelik ihtimali cinsel iliskiyle ayni .
Ben daha fazla ugrasmicam bana zaman kaybi ve para kaybı gibi gelior önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyorum. Tabiki siz bana bakmayin ben 1 kez denedim ben cok oyalaniyorum ve asilama yaptircama esimle iliskiye girerim diye düşünüyorum. Doktorunuz size asilama diyorsa 2 3 kez denenebilir ben 18 aydir bekliyorum sıkıldım ve bunaldım tup bebekte sansimi denicem. Hepinize bol şans..ALLAH tum isteyenlere versin sağlıklı sıhhatli tum organlari yerinde iyi huylu evlat.
4 senedir bi çok kez denedik ara vererek te artık bıktıBende de pko var ama yaninda olmasi gerekirken bosanmayi düşünmek. ...ki pko olupta hamile olan onca kisi varken
4 senedir bi çok kez denedik ara vererek te artık bıktı
Artık bıktıBende de varda eşin neden bosanmayi düşünüyor?
Neyden bıktı ama tedavi olmaktan hastaneye gitmekten falanmiArtık bıktı
Evet canim çünkü yasa da bagli olarak tup bebekte tutma olasılığı yuzde 60 70 lere kadar olabiliyor. Ihtimal yüksek ve kaldı ki 2.3 . Denemede daha da çoğalıyormuş bundan emin degilim cok. Aşılama cinsel iliskiyle ayni orana sahip tek avantaji spemlerin iliskideki gibi akmamasi ve yumurtayi kontrollü catlatmalari. Tohumlama yontemi iste. Tabiki doktorunu dinle sen belli olmaz bu isler ilk aşılamayla hamile kalanlar var neticede. Hem maliyeti daha düşük. 2sinde de ayni stres oluyor tuttumu tutmadi mi vs. Sonucta tup bebegin de yuzde 100 garantisi yok. Ben ufak sehirdeyim simdi buyuk sehirde tup bebek merkeziyle gorustum. Aşılama vs ugrasmicam. Kendi kendime dedimki küçük denizre bogulacagima büyük denizde boğulurum. Bir de cok yiprandim kendime dar ettim evi inan. Cok zordayimAmin insaallah hepimizin dualarini kabul etsin rabbim... ben daha hic asilama yaptirmadim, doktora da asilama mi tup bebek mi diye sorduğumda, , once asilamayi denememizin daha iyi olacagini soyledi ki bundan once catlatma ignesi tedavisi gordum ve yin ebosuna zaman kaybi oldu. Aslinda direk tup bebek fikri daha mantikli geliyor ama yinede doktorumu dinleyecem galiba. Tedavi sureci agir geciyor, o hani acaba tuttu mu tutmadi mi oldu mu olmadi mi derken stres mahved
iyor, o yuzden aslinda tup bebek daha iyi gibi ama
Ayy Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBende pko hastasıyım hatunlar ilk aşılamamı oldum ve hamile kaldım Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım Rabbim herkese nasip etsin. pko hastası olduğumu evlendikten sonra öğrendim korunmadığımız halde hamile kalamadığım için dr gittik ve orda öğrendim birden bire 48 kilodan 58 kiloya çıkmıştım dr bana kilo vermemi söyledi ve klomen + inofolik başladı üç ay boyunca ilaç hiç etki etmedi yumurtalar kıpırdamadı bile daha sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı aşılamaya geçildi ama aşılamaya uygun olmadığım için ilaç tedavisi gördüm öyle böyle derken 10 ayı bitirmiştik bu süreç çok yıpratıcı acaba olmuycakmılar sağdan solda kötü anılar derken kafam hallaç pamuğu gibiydi herkes birşey söylüyor en son eşim beni bi kendime getirdi karamsar halimden çıkardı ve aşılama tedavisine geçtik ilk aşılamamı oldum ve şuan 18+5 haftalık hamileyimAyy Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinNeler yaşadın anltabilir misin canım
Aşılamada kaç yumurta oldu pkolulara yüksek etki yapabiliyormuşya ondan tedirginim ben deAmin canım Rabbim herkese nasip etsin. pko hastası olduğumu evlendikten sonra öğrendim korunmadığımız halde hamile kalamadığım için dr gittik ve orda öğrendim birden bire 48 kilodan 58 kiloya çıkmıştım dr bana kilo vermemi söyledi ve klomen + inofolik başladı üç ay boyunca ilaç hiç etki etmedi yumurtalar kıpırdamadı bile daha sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı aşılamaya geçildi ama aşılamaya uygun olmadığım için ilaç tedavisi gördüm öyle böyle derken 10 ayı bitirmiştik bu süreç çok yıpratıcı acaba olmuycakmılar sağdan solda kötü anılar derken kafam hallaç pamuğu gibiydi herkes birşey söylüyor en son eşim beni bi kendime getirdi karamsar halimden çıkardı ve aşılama tedavisine geçtik ilk aşılamamı oldum ve şuan 18+5 haftalık hamileyim![]()
Doktorum bir yumurta olgunlaşacak şekilde ayarladı ilaç dozunu 0.75 cc ayarladı bana ve sadece bir yumurtam olduAşılamada kaç yumurta oldu pkolulara yüksek etki yapabiliyormuşya ondan tedirginim ben de![]()
Inan anliyorum zor bir imtihan, ve maalesef hepimiz bunun icindeyiz. Moralini yuksek tut ve tup bebek tedavisine basla canim. Stresden uzak durmak da onemli, ve guzel düşünmek. ben burdaki yazilari okuyana kadar yani pko oldugumu ve anne olna ihtimslimin düşük oldugunu duydugumdan beri bunalimdaydim. Evi hem kendime hem esime zindan ettim ama kendimi yerden yere vursam da olmuyor iste.....Doktorum stresinde etkiledigini soylediginden beri kendimi motive etmeye calisiyorum tabi her tedavi sonrasi olumsuzlukla karşılaşınca günü ufakçaplı bir mutsuzluk geciriyorum. Nrtse arik gelecek ay asilama sonra olmadi tup bebek. 26 yasindauim ve 30; olmadan anne olmak en buyuk hayalim 30 dan ihtimallerim dsha vok düşecekEvet canim çünkü yasa da bagli olarak tup bebekte tutma olasılığı yuzde 60 70 lere kadar olabiliyor. Ihtimal yüksek ve kaldı ki 2.3 . Denemede daha da çoğalıyormuş bundan emin degilim cok. Aşılama cinsel iliskiyle ayni orana sahip tek avantaji spemlerin iliskideki gibi akmamasi ve yumurtayi kontrollü catlatmalari. Tohumlama yontemi iste. Tabiki doktorunu dinle sen belli olmaz bu isler ilk aşılamayla hamile kalanlar var neticede. Hem maliyeti daha düşük. 2sinde de ayni stres oluyor tuttumu tutmadi mi vs. Sonucta tup bebegin de yuzde 100 garantisi yok. Ben ufak sehirdeyim simdi buyuk sehirde tup bebek merkeziyle gorustum. Aşılama vs ugrasmicam. Kendi kendime dedimki küçük denizre bogulacagima büyük denizde boğulurum. Bir de cok yiprandim kendime dar ettim evi inan. Cok zordayim
Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nadip etsin vok sevindim boyle haberler umut oluyorAmin canım Rabbim herkese nasip etsin. pko hastası olduğumu evlendikten sonra öğrendim korunmadığımız halde hamile kalamadığım için dr gittik ve orda öğrendim birden bire 48 kilodan 58 kiloya çıkmıştım dr bana kilo vermemi söyledi ve klomen + inofolik başladı üç ay boyunca ilaç hiç etki etmedi yumurtalar kıpırdamadı bile daha sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı aşılamaya geçildi ama aşılamaya uygun olmadığım için ilaç tedavisi gördüm öyle böyle derken 10 ayı bitirmiştik bu süreç çok yıpratıcı acaba olmuycakmılar sağdan solda kötü anılar derken kafam hallaç pamuğu gibiydi herkes birşey söylüyor en son eşim beni bi kendime getirdi karamsar halimden çıkardı ve aşılama tedavisine geçtik ilk aşılamamı oldum ve şuan 18+5 haftalık hamileyim![]()
Bende bu ay 28den gün alcam.Inan anliyorum zor bir imtihan, ve maalesef hepimiz bunun icindeyiz. Moralini yuksek tut ve tup bebek tedavisine basla canim. Stresden uzak durmak da onemli, ve guzel düşünmek. ben burdaki yazilari okuyana kadar yani pko oldugumu ve anne olna ihtimslimin düşük oldugunu duydugumdan beri bunalimdaydim. Evi hem kendime hem esime zindan ettim ama kendimi yerden yere vursam da olmuyor iste.....Doktorum stresinde etkiledigini soylediginden beri kendimi motive etmeye calisiyorum tabi her tedavi sonrasi olumsuzlukla karşılaşınca günü ufakçaplı bir mutsuzluk geciriyorum. Nrtse arik gelecek ay asilama sonra olmadi tup bebek. 26 yasindauim ve 30; olmadan anne olmak en buyuk hayalim 30 dan ihtimallerim dsha vok düşecek
EvetNeyden bıktı ama tedavi olmaktan hastaneye gitmekten falanmi