• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko ve prolaktin

sude32

!şükürler olsun Allah'ım!
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
538
3
116
Eskişehir
slm.ben 10 aylık evliyim.9aydır korunmuyoruz ama çocuk olmadı hala.doktora gittik prolaktinim yüksek çıktı ayrıca pkoluymuşum.prolaktin 1 ay sonra kendiliğinden düştü 2 ay sonra tekrar çıktı.parlodel kullandım şimdi yine düşük.adetlerim de düzenlendi.klomen ve progestan kullanıyorum.doktorum henüz ne yumurta takibi yaptı ne çatlatma iğnesi verdi.bebekte hala yok.yumurta takibi için ne kadar bi zaman geçmesi gerekiyor?
tüplerin tıkanık olup olmadığına ne zaman bakmalı...

Son düzenleme:
slm.ben 10 aylık evliyim.9aydır korunmuyoruz ama çocuk olmadı hala.doktora gittik prolaktinim yüksek çıktı ayrıca pkoluymuşum.prolaktin 1 ay sonra kendiliğinden düştü 2 ay sonra tekrar çıktı.parlodel kullandım şimdi yine düşük.adetlerim de düzenlendi.klomen ve progestan kullanıyorum.doktorum henüz ne yumurta takibi yaptı ne çatlatma iğnesi verdi.bebekte hala yok.yumurta takibi için ne kadar bi zaman geçmesi gerekiyor?
tüplerin tıkanık olup olmadığına ne zaman bakmalı...

merhaba, 10 aylık evlilik süresi kısa tabii, ama bazı hormonal sorunlarınız da saptandı ise yumurta takibine başlanabilir. size uygulanacak tedavilerden önce eşinizin sperm testi de görülmeli ki sorunlar tam saptanabilsin. tüplerin durmunun filmi aşılama aşamasına gelir iseniz kontrol edilmelidir. eğer istanbulda iseniz bu konuda fazlası ile deneyim sahibi biri olarak size sağlıklı bir yol gösterebilirim. panik olmadan sakin adımlarla yol almalısınız. sevgiler.

hayır istanbulda değilim.eskişehirdeyiz.eşimin sperm testi yapıldı onda bi sorun yok herşey normal.eskişehirde önerebileceğiniz kimse yok mu?

hayır istanbulda değilim.eskişehirdeyiz.eşimin sperm testi yapıldı onda bi sorun yok herşey normal.eskişehirde önerebileceğiniz kimse yok mu?

maalesef eskişehirde bildiğim bir isim yok, ankaraya gitme şansınız olursa önerim olur. bu forumdan araştırın siz eskişehir için çünkü bölgesinde isim yapmış doktorları en iyi hastalarından öğrenip bulabilirsiniz.

Dr. Bey ben 26 günde bir adet oluyorum progesteron adetin 21 günü 6.99 çıktı dr bunun 10 üzerinde olursa gebelik oluşur dedi sizce progesteronun düşük olmasının sebebi nedendir gebe kalmam için ne yapmam gerekir cevabınız için teşekkür ederim

selam gene öncelikle dr hanım olarak düzelteyim:) ben sorunuza cevap verdim diye hatırlıyorum jinekoloji sayfasından eğer vermediysem tekrar hatırlatın konusalım, sevgiler.

Back
X