PKO , Yumurtlama, Hamilelik

nzlikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
84
24
3
30
Selam kızlar,

PKO (polikistik over ) hastasıyım dün böyle 1-2 kere sabah uzayan şeffaf akıntı gördüm sonra aksam tekrar kremsi beyaz kokusuzdu, bu sabah hep kremsi beyaz kokusuzdu 1 kere sadece küçük uzayan akıntım oldu şeffaf. Dün değerlendiremedik annemler geldi bizde kaldılar. Bugün değerlendirsem tutar mı? Konuda tecrübeli olanlar Allah rızası için yardımcı olabilir mi?

Bence deneyin tutar veya tutmaz kimse bilemez. Nasip ne zamansa o zaman olur. Ayrica her yumurtlamadan hamile kalinacaginin yada her hamileligin saglikla devam edeceginin bi garantisi yok. O yuzden kafaniza cok takip dusunmeden yasayin

Bende de pcos var ovulasyonda tam koyulaşma göremedim pik değildi ama o gün yumurtlama belirtilerim vardı sağ yumurtalıkta ağrı ve şeffaf uzayan akıntı. Ben değerlendirmek istedim ve 12 gün sonra gebe olduğumu öğrendim Allah nasip ederse siz de mutlaka değerlendirin

Bence deneyin tutar veya tutmaz kimse bilemez. Nasip ne zamansa o zaman olur. Ayrica her yumurtlamadan hamile kalinacaginin yada her hamileligin saglikla devam edeceginin bi garantisi yok. O yuzden kafaniza cok takip dusunmeden yasayin
Çok mutlu ettiniz beni önemseyip yazarak. İyi li varsınız

Yaaaaa hayırlı uğurlu olsunn. Cok sağolun çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…