bende de bi sürü kist var..dr lar baktıktan sonra ultrason çıktısı veriyolar ya boncuk gibi yan yana bi sürü kistim var..bilye gibi yan yana adizilmişler vallahi :))
kistler doğumla yok oluyomuş..bana bi dr öyle söylemişti..bide pko da doğum kontrol hapı veriyolar dr lar çocuk istemeyene..doğum kontrol hapı kistleri baskılıyomuş,küçültüyomuş..
ama şu var ki _ALmiRA_ nın sorusu yanii kistler gitse de pko senle kalıyo malesef :)) yanii doğum yapınca kistler gidiyomuş
ama bi süre sonra adet düzensizliği yumurtlayamama tekrarlarsa aynı kistler sil baştan yeniden başlıyo oluşmaya..
evet doğum sonrası gidiyor deniliyor ama gerçekten öylemi? doğuranlar buraya yazsa çok sevinirim. benim kistlerde inci kolyesi gibi, şu anda gülüyorum ama ilk görüntüyü görünce şok olmuştum. doktorum ultrason cihazı nı içime tutarken, bak bak diyerek, açıklama yapmıştı birde. ehhöööö eehhöööö!!!!
herkeze bende bol şans ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum burdan. şans da lazım biraz.
bu arada ben 10 yıl doğum kontrol hapı kullandım ama PKO öne geçti! işe yaramadı yani kistleri eritmeye! zaten bıraktıktan sonra adet gelmeyince, PKO ortaya çıktı. yani doğum kontrol hapı da bir yere kadar !
benim bildiğim bunlar konu ile ilgili dr lardan duyduğum