Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

allah yar ve yardımcın olsun tam 1 haftan var ayy cok guzelll bır duygu emınım cok ama cok guzel bır anne olucaksın cunku bızım bebeklerımız coooookk kıymetlılerrr
amin canım evet bence de bizden iyi anne olur ..çok kıymetli onlar,ömür boyu unutmayız inşallah şükretmeyi

çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiştir bu canım Allah bir sancıda kurtarsın inşallah.her an hebrini alabilriz
.
amin canım gerçekten sonuna geldiğime inanamıyorum, inşallah güzel sonlanır

Allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Çok güzel bir duygu olmalı birkaç güne kadar bebeğin kucağında negüzel:)Darısıda bizlere olur inşallah.

:
amin tatlım çok sağol henüz bilmiyorum bakalım neler hissedeceğim bebek görünce gözlerim doluyor

Allah hayırlı bir doğum nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et nolur
doğumda hepinize dua edeceğim canım emin ol

günaydınlar efenim benim kırmızılar bu sabah itibari ile teşrif ettiler.yarın aşılama sürecim başlıyor nasip olursa.tabi karar verilirse aşılama yaptıranlar tecrübeliler bişey sormak istiyorum kist varsa aşılama yapmazlar dimi???sanki bu ay da yumurtam kiste dönüştü gibi. hakkımızda hayırlısı. doğuma hazırlanan arkadaşlarımıza tekrar dan kolayliklar diliyorum. Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın inşallah.

filizz çok üzüldüm canım kaç gündür aklımdasın gelcem diyorum fırsat bulamadım

bi umut dedim ki hamile müjdesi vercek bana ama üzüldüm işte

kısmet ama umudunu kesmeeee sakın

eylülde tedavıye başlıycam canım bakalım hayırlısı yumurta takıbı yaptırcam ohh ne güzle git kız 2ayda bir :))

canım benım adetım kısa surdu gecen ay parca parca seyler atmıstım doktor kist dedi ıyı olmus korkma dedi. ama bu ay bole bısey olmadı sende parca parca seyler gelıyorsa kıstler erıyormus ınsallahh kist olmamıstırda asılaman ıyı gecer canımmm ınsallahhh ıyı haberlerle gelırsın sen asılamayı nerde yaptırıyosun ve fıyat ne kadar canım?
filizz çok üzüldüm canım kaç gündür aklımdasın gelcem diyorum fırsat bulamadım

bi umut dedim ki hamile müjdesi vercek bana ama üzüldüm işte

kısmet ama umudunu kesmeeee sakın

kısmetten öte birsey yok canım napıyım olucagı boyleymıs bende basta uzulmedım ama ara ara gelıyorlar işte uzuluyorum nıe olmadı dıye

allah dualarını kabul etsın canım bızlerıde umutma.. unutmayız ınsallah her daim sukretmeyı..onları ozenle ılgıyle buyutecegımızden emınımm guzel rabbım bızlerede nasıp eder ınsallah ..
eylülde tedavıye başlıycam canım bakalım hayırlısı yumurta takıbı yaptırcam ohh ne güzle git kız 2ayda bir :))

hadı bakalım canımmm senın ıcın cok umutluyum ben ınsallahh guzel haberlerle gelırsın bende eylul gıbı asılama dusunuyorum bakalım kısmet olursaAA

benım bu ay hıc gelmedı oyle 1 bucuk gundede bıttı valla.tabı canım muayenede cıkar kist olustumu olusmadımı .hayırlı olsun hakkında rabbım yardımcın olsun ınsallah ılk asılamanda tutar canım.bende gecen ay hıc heveslı degıldm ıltıhaptan dolayı olmadıda zaten işte kısmet.fıyat olarakta ıyıymıs hadi bakalım bızlerı haberdar et hemsom

Kızlar, ben çok şaşkınım ama bilemedim ne oluyor! Ne olur bana yardım edinn!
Pazar regl olmam gerekiyodu olmadım, bugün 3 gün geçmiş oldu... az önce idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı! Elim ayağım titriyo resmenn bu ne demek?
silik çizgi ne anlama geliyor arkadaşlar? fikri olan, başına böyle bişey gelen var mı? Bu arada herhangi bir belirtim de yok, göğüs acısından başka, bir de ara ara regl olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo okadar. göğgümdeki acıma da dün akşamdan beri biraz azaldı ama geçen ay da böyle olmuştu...

canımmmm genelde boyle olanların sonu guzel oluyor hadı bakalım gıdıp bır kan testi yaptırrrr hemen yada bır daha test yap hadı canımmmm ınsallah guzel haberelrle gelırsınnnn

canım niye şaşırıyorsun hamilesin büyük ihtimalle:)
benim daha adetim hiç gecikmedi hep beklediğim zaman oldum.
ah şöyle senin gibi ağrım olsa iki günde adetim gecikse
koşa koşa kan tahlili yaptırırdım.
için içini yiyeceğine git de kan tahlilini yaptır bence:)
burdakilerin çoğunda sadece göğüs ağrısı oluyordu
hamilelikten okadar çok beklentimiz var ki olanı da belirtiden saymamaya başladık umutlanmamak için:)
şimdiden hayırlı olsun,
hayırlısıysa olsun:))
darısı başımızaa amin

busmaiii 6 günün kalmış ne güzel hayırlısıyla doğurup büyüt inşallah bebeğini

sagol canım hakkımızda hayırlısı olsunnn bakalım inş. tedavıye gerek kalmadan gelir bebeişelr bende bu yılın sonuna kadar hamıle kalcakmısısm gibi hissediyorum

şimdik hesaplayıcıyla ne zaman yumurtlarım diye bir takıp yaptım

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama

ateş tablosuylada yaptım ve ikisinde de 10.gün görünüyorr yaa adetle hesaplayıcı tutuyorr hesaplayıcıya göre 16-07-2012 adet olmam lazım ateş tablomda 16-07-2012 dpo 15olcak ikiside tutuyor yanı :))) ama yumurtlama varmmı orası meşhull

http://www.fertilityfriend.com/home/34b965

ateş tabloma gere yarın 12-13 pembe görünüyorr adet galıba

Son düzenleme:
canımmmm genelde boyle olanların sonu guzel oluyor hadı bakalım gıdıp bır kan testi yaptırrrr hemen yada bır daha test yap hadı canımmmm ınsallah guzel haberelrle gelırsınnnn

hemen test ver tatlım,direk kan hem de...ayy çok heyecan yaptım,hadi bize güzel hbr ver zemazem :)

Ne demek canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.canım o zaman 1. ay yumurtlamamışsın .2. ay ise umurtlamışsın fakat değerin 8 olduğu için kaliteli yumurta değilmiş.10 ve üzeri kaliteli yumurta oluyor demişti doktrum.senin yumurtlamada problem var aslında hrmonlarında düzgün olduğu için işin daha kolay , yumurta geliştirci ilaçlar ile bebek sahibi olabilirsin.yumurtlama ilacı kullandığın zaman yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki diyor doktor.bu arad bitkisel kür olarak pko görüntünden kurtulmak için soğan kürü yapmanı öneririm.

4. gündede olur canım merak etme.göğsünden süt geliyorsa senin prolaktin hırslı galiba benimkide bir düşer diğer ay yükselirdi off seni okadar iyi anlıyorumki bıkmıştım bu prolaktinden.sen sık sık en az 2 ayda bir ölçtürmen gerek.hadi inşallah test sonuçların güzel çıkar. bu arada sağlık ocağında hormon testi bedavamıymış hiç bilgim yoktu sevindim bu habere .boşu boşuna para vermişiz demek.

öyle işte canımm hıc olcturmedım prolaktınımı aslında olcturmem lazım ama hep adetın 3 gunu ısım cıkıo nıeyse doktor normal adet olmadıgıın zamanda olcturebılırsın dedı sorun olmaz cok oynamaz dedı gercı ama ben olcturmedım ..canım bızı bızden baska kımse anlamaz kı bende bıktım bır gogsumden gelmıo bırınden gelıyor bende bıktım dostınexı ıcmekten bıktım valla yaa bıde 2 haftadır ensemın arkası agrıyor bır gıdıyımde normal zamanda prolaktınımı olcturuyum en ıyısı ..valla bende gecen sordum sadece t3 t4 tsh troıd hormonlarına bakıolarmıs ay ıyı oldu valla bende yenı ogrendım kı ben cok vermıstım tahlıllere para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…