amin canım evet bence de bizden iyi anne olur ..çok kıymetli onlar,ömür boyu unutmayız inşallah şükretmeyiallah yar ve yardımcın olsun tam 1 haftan var ayy cok guzelll bır duygu emınım cok ama cok guzel bır anne olucaksın cunku bızım bebeklerımız coooookk kıymetlılerrr
amin canım gerçekten sonuna geldiğime inanamıyorum, inşallah güzel sonlanırçok heyecanlı ve stresli bir bekleyiştir bu canım Allah bir sancıda kurtarsın inşallah.her an hebrini alabilriz
.
amin tatlım çok sağol henüz bilmiyorum bakalım neler hissedeceğim bebek görünce gözlerim doluyorAllah kurtarsın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Çok güzel bir duygu olmalı birkaç güne kadar bebeğin kucağında negüzel:)Darısıda bizlere olur inşallah.
:
doğumda hepinize dua edeceğim canım emin olAllah hayırlı bir doğum nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et nolur
aynen canım benımde suan oyle adetıde tam olamadım ya şiş karnım cok ekstra benım bıde wc sorunumda var ya :)) bence bır gıt gorun en azından yumurtanada bakarsın kac mm olmus bende yarın gıdıcem smear testı ıcın tabı yaparlarsa adetım yenı bıttı sayılır 4 gunumdeyım ya ..bugun adetımın 4 gunu t3 t4 tsh troıdlerıme baktırdım sabah persembe alıcam saglık ocagında bedava yapılıyormus yenı ogrendım dahaartık 2 ayda bır gıderım
günaydınlar efenim benim kırmızılar bu sabah itibari ile teşrif ettiler.yarın aşılama sürecim başlıyor nasip olursa.tabi karar verilirse aşılama yaptıranlar tecrübeliler bişey sormak istiyorum kist varsa aşılama yapmazlar dimi???sanki bu ay da yumurtam kiste dönüştü gibi. hakkımızda hayırlısı. doğuma hazırlanan arkadaşlarımıza tekrar dan kolayliklar diliyorum. Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın inşallah.
filizz çok üzüldüm canım kaç gündür aklımdasın gelcem diyorum fırsat bulamadım
bi umut dedim ki hamile müjdesi vercek bana ama üzüldüm işte
kısmet ama umudunu kesmeeee sakın
allah dualarını kabul etsın canım bızlerıde umutma.. unutmayız ınsallah her daim sukretmeyı..onları ozenle ılgıyle buyutecegımızden emınımm guzel rabbım bızlerede nasıp eder ınsallah ..amin canım evet bence de bizden iyi anne olur ..çok kıymetli onlar,ömür boyu unutmayız inşallah şükretmeyi
amin canım gerçekten sonuna geldiğime inanamıyorum, inşallah güzel sonlanır
amin tatlım çok sağol henüz bilmiyorum bakalım neler hissedeceğim bebek görünce gözlerim doluyor
doğumda hepinize dua edeceğim canım emin ol
eylülde tedavıye başlıycam canım bakalım hayırlısı yumurta takıbı yaptırcam ohh ne güzle git kız 2ayda bir :))
canım benım adetım kısa surdu gecen ay parca parca seyler atmıstım doktor kist dedi ıyı olmus korkma dedi. ama bu ay bole bısey olmadı sende parca parca seyler gelıyorsa kıstler erıyormus ınsallahh kist olmamıstırda asılaman ıyı gecer canımmm ınsallahhh ıyı haberlerle gelırsın sen asılamayı nerde yaptırıyosun ve fıyat
canim gecen ay benimkide oyle parca parca gelmisti bu ay yeni basladi daha cok agri var.yarim muayenede ankasilir nasilsa kist varmi yokmu gorucez.ben üniversitenin tüp bebek merkezine gidiyorum .fiyat konusunu sordum kesin bisey soylemediler ama ilaclarla filan 500 lirayi bulu r dedi yarin ogrenicem artik kesin fiyatida. çok umutlanmak istemiyorum ama heyecanliyim ya...
canim gecen ay benimkide oyle parca parca gelmisti bu ay yeni basladi daha cok agri var.yarim muayenede ankasilir nasilsa kist varmi yokmu gorucez.ben üniversitenin tüp bebek merkezine gidiyorum .fiyat konusunu sordum kesin bisey soylemediler ama ilaclarla filan 500 lirayi bulu r dedi yarin ogrenicem artik kesin fiyatida. çok umutlanmak istemiyorum ama heyecanliyim ya...
Kızlar, ben çok şaşkınım ama bilemedim ne oluyor! Ne olur bana yardım edinn!
Pazar regl olmam gerekiyodu olmadım, bugün 3 gün geçmiş oldu... az önce idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı! Elim ayağım titriyo resmenn bu ne demek?
silik çizgi ne anlama geliyor arkadaşlar? fikri olan, başına böyle bişey gelen var mı? Bu arada herhangi bir belirtim de yok, göğüs acısından başka, bir de ara ara regl olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo okadar. göğgümdeki acıma da dün akşamdan beri biraz azaldı ama geçen ay da böyle olmuştu...
Kızlar, ben çok şaşkınım ama bilemedim ne oluyor! Ne olur bana yardım edinn!
Pazar regl olmam gerekiyodu olmadım, bugün 3 gün geçmiş oldu... az önce idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı! Elim ayağım titriyo resmenn bu ne demek?
silik çizgi ne anlama geliyor arkadaşlar? fikri olan, başına böyle bişey gelen var mı? Bu arada herhangi bir belirtim de yok, göğüs acısından başka, bir de ara ara regl olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo okadar. göğgümdeki acıma da dün akşamdan beri biraz azaldı ama geçen ay da böyle olmuştu...
allah dualarını kabul etsın canım bızlerıde umutma.. unutmayız ınsallah her daim sukretmeyı..onları ozenle ılgıyle buyutecegımızden emınımm guzel rabbım bızlerede nasıp eder ınsallah ..
hadı bakalım canımmm senın ıcın cok umutluyum ben ınsallahh guzel haberlerle gelırsın bende eylul gıbı asılama dusunuyorum bakalım kısmet olursaAA
sagol canım hakkımızda hayırlısı olsunnn bakalım inş. tedavıye gerek kalmadan gelir bebeişelr bende bu yılın sonuna kadar hamıle kalcakmısısm gibi hissediyorum
canımmmm genelde boyle olanların sonu guzel oluyor hadı bakalım gıdıp bır kan testi yaptırrrr hemen yada bır daha test yap hadı canımmmm ınsallah guzel haberelrle gelırsınnnn
Ne demek canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.canım o zaman 1. ay yumurtlamamışsın .2. ay ise umurtlamışsın fakat değerin 8 olduğu için kaliteli yumurta değilmiş.10 ve üzeri kaliteli yumurta oluyor demişti doktrum.senin yumurtlamada problem var aslında hrmonlarında düzgün olduğu için işin daha kolay , yumurta geliştirci ilaçlar ile bebek sahibi olabilirsin.yumurtlama ilacı kullandığın zaman yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki diyor doktor.bu arad bitkisel kür olarak pko görüntünden kurtulmak için soğan kürü yapmanı öneririm.evet canım adtein 21. günüde ölçüldü. adetlerim düzenli. bence tüylenmem var ama doktor tüylenme değerime sıfır verdi. bende ne yapacagımı şaşırdım. tedavi olarak hap veriyolar bildiğim kadarıyla . o da kalıcı bi etki sağlıyor mu ki:26: ilgilendiğin için Allah razı olsun bu arada
4. gündede olur canım merak etme.göğsünden süt geliyorsa senin prolaktin hırslı galiba benimkide bir düşer diğer ay yükselirdi off seni okadar iyi anlıyorumki bıkmıştım bu prolaktinden.sen sık sık en az 2 ayda bir ölçtürmen gerek.hadi inşallah test sonuçların güzel çıkar. bu arada sağlık ocağında hormon testi bedavamıymış hiç bilgim yoktu sevindim bu habere .boşu boşuna para vermişiz demek.banada doktor prolaktın yapıyor dedı ama ben 6 aydır ıcıyorum dostınexi dusmedımı yahu bu gelsın artık adetım bol bol ozledım vallabugun yaptırdın test adetımın 4 gunu oluyor ama olurmu kı canım? genelde 3 gununde yapılıyor ya t3 t4 tsh baktırıyorum bakalım ne ckıcak.bıktım ben bu prolaktınden zatennnnn gogsumdekı sut hıc bıtmedı
4. gündede olur canım merak etme.göğsünden süt geliyorsa senin prolaktin hırslı galiba benimkide bir düşer diğer ay yükselirdi off seni okadar iyi anlıyorumki bıkmıştım bu prolaktinden.sen sık sık en az 2 ayda bir ölçtürmen gerek.hadi inşallah test sonuçların güzel çıkar. bu arada sağlık ocağında hormon testi bedavamıymış hiç bilgim yoktu sevindim bu habere .boşu boşuna para vermişiz demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?