Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canlarım beklettim sizi özür dilerim... Valla ben o panikle sizlerden de bişiy gelmeyince hemen bir arkadaşıma gittim, onda da geçen yıldan kalma bir test varmış onu da yaptık ama onda hiç bişey çıkmadı :)) Neyse o 1 yıldır evde olduğundan bozulmuş olduğunu varsaydık çünkü benim test her ne kadar ben silik desem de baya bir belirgin çıktı. Hemen kan ver filan dedi arkadaşım ama ben panikledim resmen nedense ve gidemedim :) Üstüne bir yatayım yarın gideyim dedim. Şu saate kadar da ordaydım, eşim de geldi, o da çok şaşkındı :)) bakalım kızlar hayırlısıyla inşallah yarın güzel haberi alırım. Sabah 9'da gitmeyi planlıyorum... Dua edin bana!

ayy dualarımız seninle hadi bakalım,hakkında hayırlı olacak güzel haberi bekliyoruz..rahatça uyu...

canım eczaneden alsAYDIN BIR TEST :) bozuktur o bozuk hadı bakalım hayatım yaa cok sevındım ınsallah guzel haberlerle gelırsın yarın ay ben olsam sımdı gıderdım hastaneye ozeldekı labaratuarlar acık oluo

İnşallah bozuktur o canım :)) eşim de hemen nette iki çizgi görüp de sonu hüsran olanları okumuş bana çok umutlanmayalım diyo :)) Valla filizim ben de geçen ay o kadar sabırsızdım daha regl günüm gelmeden testlere filan gittim ama nedense şu an fena tutuldum:)) ben böyle çok istediğim şeylere iyice yaklaşınca böyle tutulurum resmen gerçekle yüzleşmemek için oyalanır dururum, kendime eziyet ederim :) Bu da huy işte... neyse sabah olacak bir şekilde yarına adapte oldum... 9'da hastanedeyim,10 gibi sonuç alırsam inşallah size 11-11.30 gibi olumlu ya da olumsuz yazarım inşallah :))

ayy dualarımız seninle hadi bakalım,hakkında hayırlı olacak güzel haberi bekliyoruz..rahatça uyu...

Canımm, çok teşekkür ederim, hayırlısı olsun inşallah :))

bozuktur bozuk canım yok be kotu dusunme hadı hayırlısı bendede oluo o bılıomusun bazen doktora gıdıyorum ya kotu sonuc alıcam dıye hıc gıdesım gelmıoo oo senın esınde okuyor he topıgı benmkıde gırdıgım ıcın kızıyorr .guzel sonuclarla gel ınsallah arkadasım..çok optumm

pkolu olupta kaç kişi hamile kaldı.benımde boyle bır derdım var 35 gunde adet goruyorum ama 2 aydır 24.ve 28 gunde adet gördüm şuanlık bebek düşünmüyoruz ama düşündüğümüzde sorun yaşamaktan korkuyorum bende

Merhabalar arkadaslar bana da yardımcı olurmusunuz tecubelerınız vardır emınım ben gecn kızken adet duzensızlıgı yasıyordum evlendım adetım duzeldı cocuk dusundugumuz ay benım adet yıne bozuldu ve doktor dogurganlık testı yaptı hersey normal cıktı sonra ılac verdı ve takıbını yapmadıgı ıcın kıste donustu doktorumu degıstırdım ve de pco oldugumu ogrendım mayısta cok kılom yoktu ama doktor kılo vermem gerektıgını soyledı kılo verdım seker hamur hıc yemıyorum daha cyclo ıctım gecen ay adet gordum doktorum 3-4 ay sonra gorusuruz dedı bana gecen ay 10 hazırnada adet gordum cyclo sayesınde bu ay daha goremedım once adeten 1 hafta sonra goguste hasasıyet oldu yorgunluk eklem agrıları falan sonra 10 temmuzda adet beklerken bel agrısı ayaklarda karıncalanma oldu ve adet olmadım ama kahverengı az akıntı geldı dun de karnım cok sıstı ve 5 keredır uzayan akıntım oluyor anlamadım sımdı ben ya test te yaptırmak ıctemıyorum aslında korkuyorum doktora gıtmeye bıleee ne olur bana da yardımcı olurmusunuz?

tatlım 1 hafta geçsin adetin ,kan ver hemen..direk kand açıkar,hiç idrar fln uğraşma bence..adetlerin düzenli mi,kaç günd ebir görüyosun?

hadı hayırlısı olsun dualarımız senınlee :))

hıc bellı olmuyor canım bu pcolu oldugumdan berı ıstee ondan korkuyorum ya sonuctannnn

korkma canım bır cok arkadasımız pko ve hamıs olanlarımızda var hormon degerlerın nasıldı? doktora gtmeye cekınıyosan evde ıdrar testı yapabılırsın canım 2 tane al garantı olsun :)

Kızlaaaaarrr :))
Gittim kan testine. Bu arada dün akşam yatmadan ve sabah testleri tekrarladım, bariz ikinci çizgi çıktı. Şimdi de hastaneden geliyorum. Kan testimin sonucu 241,6 :))
Kızlar ben bildiğiniz hamileyim :))) Şu an şok halindeyim, bu ay kafaya takmicam diyodum hakikaten takmamışım onu anladım, bu kadar şok olucamı tahmin etmiyodum! Değişik duygular içindeyim yani... Kızlar sizin için de dua ediyorum, umarım hepiniz en kısa zamanda verirsiniz güzel haberi :))

tebrik ederim arkadaşım ... gözün aydın.... Allah hayırlsıyla tamamlayıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. darısı bizlerin başına olsun ...

tebrik ederim arkadaşım ... gözün aydın.... Allah hayırlsıyla tamamlayıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. darısı bizlerin başına olsun ...

amiiin canım, çok teşekkür ederim. Dediğin gibi riskli günler bugünler inşallah sağlıkla tamamına erer... En kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah...

Gozunuz aydin... Rabbim tamamina erdirsin sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Insallah...

süper yaaa değerinede maşalllah canım yaa çok sevindim uzun zamandır topik sessizdi :)) iyi oldu arkadayızz vallaaaa

Gozunuz aydin... Rabbim tamamina erdirsin sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Insallah...

süper yaaa değerinede maşalllah canım yaa çok sevindim uzun zamandır topik sessizdi :)) iyi oldu arkadayızz vallaaaa

çok teşekkür ederim :))

nasıl oldu kız ilaç falan kullandın mı tebriklerr

Bebeğe karar verince doktora gtimiştim, kendimi bildim bileli pko'lu olduğum için biliyordum kolay olmicanı. Doktor serophene verdi, 4 ay boyunca her ay dozunu artırarak kullan 4 ay sonra hamilelik olmazsa bir sonraki aşamaya geçicez dedi. Bu arada yumurta kontrolu filan da demedi, öyle Allaha emanet yani... Geçen ay çok umutlanmıştım olmadı, bu ay serophende 2. ayımdı, geçen ay çok etkilendiğim için bu ay hiç takmicam dedim hakikaten de takmadım, hatta folik asit kullanıyodum onu bile ihmal ettim, regl olucam diye bu haftasonu alkol bile aldım :S bu ay bir de kafamı meşgul edecek çok şey yaptım.. sonuç olarak test bile yapmayı düşünmüyodum nasılsa gelicek diye ama cumartesi tatile çıkıcaz bir test yapayım da ona göre söktürücü bişiyler yapayım diye reglmin geçmesinin 3. günü yani dün test yaptım... bu arada o kadar sallamışım ki teste bile yaptıktan 1 saat sonra filan baktım kii ikinci çizgiyi gorunce şok oldum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…