Canlarım beklettim sizi özür dilerim... Valla ben o panikle sizlerden de bişiy gelmeyince hemen bir arkadaşıma gittim, onda da geçen yıldan kalma bir test varmış onu da yaptık ama onda hiç bişey çıkmadı :)) Neyse o 1 yıldır evde olduğundan bozulmuş olduğunu varsaydık çünkü benim test her ne kadar ben silik desem de baya bir belirgin çıktı. Hemen kan ver filan dedi arkadaşım ama ben panikledim resmen nedense ve gidemedim :) Üstüne bir yatayım yarın gideyim dedim. Şu saate kadar da ordaydım, eşim de geldi, o da çok şaşkındı :)) bakalım kızlar hayırlısıyla inşallah yarın güzel haberi alırım. Sabah 9'da gitmeyi planlıyorum... Dua edin bana!
Canlarım beklettim sizi özür dilerim... Valla ben o panikle sizlerden de bişiy gelmeyince hemen bir arkadaşıma gittim, onda da geçen yıldan kalma bir test varmış onu da yaptık ama onda hiç bişey çıkmadı :)) Neyse o 1 yıldır evde olduğundan bozulmuş olduğunu varsaydık çünkü benim test her ne kadar ben silik desem de baya bir belirgin çıktı. Hemen kan ver filan dedi arkadaşım ama ben panikledim resmen nedense ve gidemedim :) Üstüne bir yatayım yarın gideyim dedim. Şu saate kadar da ordaydım, eşim de geldi, o da çok şaşkındı :)) bakalım kızlar hayırlısıyla inşallah yarın güzel haberi alırım. Sabah 9'da gitmeyi planlıyorum... Dua edin bana!
canım eczaneden alsAYDIN BIR TEST :) bozuktur o bozukhadı bakalım hayatım yaa cok sevındım ınsallah guzel haberlerle gelırsın yarın ay ben olsam sımdı gıderdım hastaneye ozeldekı labaratuarlar acık oluo
ayy dualarımız seninle hadi bakalım,hakkında hayırlı olacak güzel haberi bekliyoruz..rahatça uyu...
çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiştir bu canım Allah bir sancıda kurtarsın inşallah.her an hebrini alabilriz
Evet canım meryem suresini okuyorum aminnnnn Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Yer gök duayla Allahın merhameti gücü sonsuz inşllh olmayanlarada bizlerede nasip ederdemekki o senin nasibinmiş canım , içmen gerekiyormuş olsun oda bebeğine gitti yarasın inşallah.ben küçük bir biberon aldım canım.ne olur ne olmaz dursun hemen alışcak diye bir şey yokki.sen emzirmeye uğraşcaksın sonuçta inşallah emer bebeklerimiz.
bahar canım meryem suresine başlamışsın Allah kabul etsin. bende meryem ve enbiya suresi okumuşum arka arkaya . birde namazdan sonra 40 tane fatiha okuyup dileğimni söylemiştim.
sağol canım.yoktur canım troid filan inşallah. bende çok olurdu kısa sürmesi prolaktin yüksek olduğu zamanlarda , aman birde troid çıkmasın .prolaktin yetiyor insana zaten.
Anne olunca anlarmış anneliği derler.Dua etmeyi unutma bzleredeamin canım evet bence de bizden iyi anne olur ..çok kıymetli onlar,ömür boyu unutmayız inşallah şükretmeyi
amin canım gerçekten sonuna geldiğime inanamıyorum, inşallah güzel sonlanır
amin tatlım çok sağol henüz bilmiyorum bakalım neler hissedeceğim bebek görünce gözlerim doluyor
doğumda hepinize dua edeceğim canım emin ol
Nasılsın canım iyisindir umarımgünaydın kızlarrrrr
Hadi hayırlısı olsun inşallh hissettiğin gibi gerçek olur canım anne olursun kısa süredeeylülde tedavıye başlıycam canım bakalım hayırlısı yumurta takıbı yaptırcam ohh ne güzle git kız 2ayda bir :))
İnşallah bozuktur o canım :)) eşim de hemen nette iki çizgi görüp de sonu hüsran olanları okumuş bana çok umutlanmayalım diyo :)) Valla filizim ben de geçen ay o kadar sabırsızdım daha regl günüm gelmeden testlere filan gittim ama nedense şu an fena tutuldum:)) ben böyle çok istediğim şeylere iyice yaklaşınca böyle tutulurum resmen gerçekle yüzleşmemek için oyalanır dururum, kendime eziyet ederim :) Bu da huy işte... neyse sabah olacak bir şekilde yarına adapte oldum... 9'da hastanedeyim,10 gibi sonuç alırsam inşallah size 11-11.30 gibi olumlu ya da olumsuz yazarım inşallah :)
Merhabalar arkadaslar bana da yardımcı olurmusunuz tecubelerınız vardır emınım ben gecn kızken adet duzensızlıgı yasıyordum evlendım adetım duzeldı cocuk dusundugumuz ay benım adet yıne bozuldu ve doktor dogurganlık testı yaptı hersey normal cıktı sonra ılac verdı ve takıbını yapmadıgı ıcın kıste donustu doktorumu degıstırdım ve de pco oldugumu ogrendım mayısta cok kılom yoktu ama doktor kılo vermem gerektıgını soyledı kılo verdım seker hamur hıc yemıyorum daha cyclo ıctım gecen ay adet gordum doktorum 3-4 ay sonra gorusuruz dedı bana gecen ay 10 hazırnada adet gordum cyclo sayesınde bu ay daha goremedım once adeten 1 hafta sonra goguste hasasıyet oldu yorgunluk eklem agrıları falan sonra 10 temmuzda adet beklerken bel agrısı ayaklarda karıncalanma oldu ve adet olmadım ama kahverengı az akıntı geldı dun de karnım cok sıstı ve 5 keredır uzayan akıntım oluyor anlamadım sımdı ben ya test te yaptırmak ıctemıyorum aslında korkuyorum doktora gıtmeye bıleeene olur bana da yardımcı olurmusunuz?
tatlım 1 hafta geçsin adetin ,kan ver hemen..direk kand açıkar,hiç idrar fln uğraşma bence..adetlerin düzenli mi,kaç günd ebir görüyosun?
çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiştir bu canım Allah bir sancıda kurtarsın inşallah.her an hebrini alabilriz
Evet canım meryem suresini okuyorum aminnnnn Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Yer gök duayla Allahın merhameti gücü sonsuz inşllh olmayanlarada bizlerede nasip eder
Anne olunca anlarmış anneliği derler.Dua etmeyi unutma bzlerede
Nasılsın canım iyisindir umarım
Hadi hayırlısı olsun inşallh hissettiğin gibi gerçek olur canım anne olursun kısa sürede
amin canım amin inş... hepimiz teker teker anne oluruz inş.
hıc bellı olmuyor canım bu pcolu oldugumdan berı ıstee ondan korkuyorum ya sonuctannnn
Kızlaaaaarrr :))
Gittim kan testine. Bu arada dün akşam yatmadan ve sabah testleri tekrarladım, bariz ikinci çizgi çıktı. Şimdi de hastaneden geliyorum. Kan testimin sonucu 241,6 :))
Kızlar ben bildiğiniz hamileyim :))) Şu an şok halindeyim, bu ay kafaya takmicam diyodum hakikaten takmamışım onu anladım, bu kadar şok olucamı tahmin etmiyodum! Değişik duygular içindeyim yani... Kızlar sizin için de dua ediyorum, umarım hepiniz en kısa zamanda verirsiniz güzel haberi :))
tebrik ederim arkadaşım ... gözün aydın.... Allah hayırlsıyla tamamlayıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. darısı bizlerin başına olsun ...
Gittim kan testine. Bu arada dün akşam yatmadan ve sabah testleri tekrarladım, bariz ikinci çizgi çıktı. Şimdi de hastaneden geliyorum. Kan testimin sonucu 241,6 :))
Kızlar ben bildiğiniz hamileyim :))) Şu an şok halindeyim, bu ay kafaya takmicam diyodum hakikaten takmamışım onu anladım, bu kadar şok olucamı tahmin etmiyodum! Değişik duygular içindeyim yani... Kızlar sizin için de dua ediyorum, umarım hepiniz en kısa zamanda verirsiniz güzel haberi :))
Gozunuz aydin... Rabbim tamamina erdirsin sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Insallah...
süper yaaa değerinede maşalllah canım yaa çok sevindim uzun zamandır topik sessizdi :)) iyi oldu arkadayızz vallaaaa
nasıl oldu kız ilaç falan kullandın mı tebriklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?