Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

vayyyyyyyyyy süperrrrrr canımm cokkkk sevındımmm ayy valllaaa harıkaa yaaaaa cok mutlu oldumm yavrum bu ay sen ne kullandınn canımmmm kontrol falan gıttınmı doktra

ayy dogru hatırladım canım serophene sen kontrolsuz ıcıyordun yumurta takıbı olmadAN AY daha ıyıymıs ASLINDA yok buyudumu yok ne durumda dıye takmadın ben her ay acaba ne oldu buyucekmı buyumedı tuhhh dıyıp taktımmmm hersey kafadaa ya valla ah bıde ben becerebılsemmmmmm kafadan atmayı

kızlar bende gıttım troıdlerıme baktırdım bısey cıkmadı bıde sekerımı olcturdummm cok sukur hepsı normalmıs sadece tansyonum cok dusuk cıkıyor 2 gundur ensemde bır agrı var ensemden gogsume kadar vuruyor 9/5 cıkıyor kucuk cok dusukmus tuzlu ayran ıcıcem sımdı bıde ben bu ay 7 sınde hastalandım dıer gunler hep bır damla bır damla kahverengı oldu 7 sındekıde cok olmadı zaten ıcımden hep bırı bır test yap dıye durtuyor dusunun kı hala umutluyummm bugun 12 sı gene bır damla pembe bısey geldı dus alıyordum gene gelıo fenalık geldı

vayyyyyyyyyy süperrrrrr canımm cokkkk sevındımmm ayy valllaaa harıkaa yaaaaa cok mutlu oldumm yavrum bu ay sen ne kullandınn canımmmm kontrol falan gıttınmı doktra

Filizimm, canımm valla çok teşekkür ederim canım benimm! CAnım ben bu ay serophene dışında hiçbişey kullanmadım. Hatırlarsan doktorum yumurta takibi yappmıyordu, ben de kursa filan gittiğimden doktora gitmeye fırsat bulamamıştım o yüzden kendi haline bırakmıştım, temmuzda takip ettiririm diyodum. geçen ay psikolojik olarak çok etkilendiğim için artık kafama takmamaya söz vermiştim hakikaten takmadım da... kısmet işte canım ya, sanırım psikolojik olarak rahat olmam da etkiledi...bakalım inşallah sorun çıkmaz da hamilelik devam eder, çok şaşkınım hala!

tamam canım hatırladımmm hatta dıyorduk sana gıt bır kntrole yumurtalarına baktır dıye ayy valla ınan cok mutlu oldum ıcımızden bırı pkolu olupta hamıle haberı aldıkmı bızlerede bırer bırer umut oluyorrr . cok sukur melegın senı bekletmedı canım pskolojık olarak atsak zaten emınım olucak ama ıste ah atabılsekk! kursuna devam ette bol bol bebegının resımlerını cekersın buarada dedıgın makıne cok ındırıme gırmıs bıyerde almayı dusunuyorum

valla süperr yaaa çok sevindim senin adınaaa ben klomene cvp vermiyorum yaa bende serophene kullansam nasıl olur acaba niye yumurta takıbı yapmadı doktorun başka bişey yapmadın mı peki kür falan :))) çok sevindim kafa boş olunc ageliyor bebeiş diyorlar nasıl boşalttın kız kafanı nasıl takmadın yaaa biri banada öğretsin şu takmamayııı

canım bızdemı alıp ıccek kafamıza goreee kız valla bak doktora gıdınce ınsan daha bır takıyor yaa yok buyudumu ne oldu vs vs uzuluyor boyle ne oldugunu bılmeden buyuyo ıste ben calıssam varya hıc takmam heralde ıste ama evde olunca ınsan daha cok takıyorrr canım yaa .işte gene ugrascak bıseyler var

ooo testlerin iyi çıkmış şekerin sevindim fazla takma cnaım akıntıyı falan diyene bak desene :)))

bugun adetimin 20,günü ve çok hafıf kahve akıntım geldi hasta olcam galıbaa oysakı bu ay çok umutluydum ben yaaa

ooo testlerin iyi çıkmış şekerin sevindim fazla takma cnaım akıntıyı falan diyene bak desene :)))

bugun adetimin 20,günü ve çok hafıf kahve akıntım geldi hasta olcam galıbaa oysakı bu ay çok umutluydum ben yaaa

şekerım 77 de normalmiş canım valla sevındım troıd var dıye korkmustum allahtan yokmus cok sukur ..he valla bana dıyene bak takmaymıs sen hıc takmıosun ya dımı canımmmmm inşallaahh olmassın canımm adet yaaa hadı bır haberde senden duyalımmmmm

busmaiii 6 günün kalmış ne güzel hayırlısıyla doğurup büyüt inşallah bebeğini

sağol canım ya inşallah hayatımın en stresli haftasına girdim doktor bu bir hafta içinde doğmazsa suni sancı verip doğurtacağım dedi, 40.haftadan sonra beklemiyormuş. moralim bozuk inşallah herşey yolunda gider

Canım benim valla tedaviler konusunda çok acemiyim, ben hiç klomen kullanmadım, serophene de ilk tedavimdi zaten ama bence doktoruna bir danış. Valla nedense benim doktor pek bir genişti, muayenede evet dedi tipik pko ama yumurtluyosun yumurtan var dedi. Bence sorun yaşamadan hamile kalırsın ama serophenle destekleyelim dedi. öyle serophene verdi bana ama yumurta takibi diye bişiy demedi ben burdan öğrendim takip edildiğini... ben normalde 40-45 günde ancak regl olabiliyodum, serophenin ilk ayı, geçen ay reglim 2 gün gecikince panikle doktoru aramıştım 10 gün daha bekle demişti bana, o kadar sallamadı yani... onun dışında herhangi bir kür filan da yapmadım canım ya... ben geçen ay baya bir sıkıntı yaşadım kafayı çok taktığım için ve eşime de kendime de söz verdim tamam artık takmicam diye, hatta günüm geçerse test bile yapmicam dedim, kendime meşgale buldum, kursa filan gittim baya yoğun bir ay geçirdim, düğünler filan da derken zaman geçiverdi zaten! dediğim gibi regl zamanım geldiğinde meraklanmadım da, göğüslerim çok acıyınca, kasıklarım da hareketlenince bir de sinir eklenince he dedim geliyor öyle beklerken 3 gün geçti adetten ama ben hala regl bekliyodum ve sonuç böyle oldu canım... inşallah en kısa zamanda siz de güzel sonuçlar alırsınız...

busmai canım bence uzulme 5 gunun var daha ınsallah gerek kalmadan dogurursunnn .guzel heycanların olsunn ne kadar guzelll bır sey rabbıme sukurler olsun 1 hafta sonra melegıne kavussucaksınn . allah yardımcın olsun umarım kolay bır dogum yaparsınnn..

valla ben çalışıyorumda noluyorr fırsat buldukça burdayım nereye gidersem bebek fikride kafayla oraya kafa nereye bebek oraya valla ben bu ay içccem zaten eylülde gitcem doktora

Son düzenleme:
canım sana sorularım olcak şimdi serophene kaç mg kullandın adetin kaçıncı günü içtin günde kaç tane hemen bu ay bende deniycem

senin adına esvindim :))) inş. ama sanmıyorum kızz yavaş yavaş sökülürürm ama inş. sökülmem

canım moralını bozma sakın hayırlısı olsun dualrımız senınlee

valla ben çalışıyorumda noluyorr fırsat buldukça burdayım nereye gidersem bebek fikride kafayla oraya kafa nereye bebek oraya valla ben bu ay içccem zaten eylülde gitcem doktora

canım sana sorularım olcak şimdi serophene kaç mg kullandın adetin kaçıncı günü içtin günde kaç tane hemen bu ay bende deniycem

ayy ecrınnn kopardın benı allah senıı kafa nereye bebek oraya ben tatıle gıttım ordada basladım hamıle saymaya esım dıokı yeterrr beee ıycene kafayı yıcennneylulde gıdıceksen sen ıcebılırsınde ben ıcebılırmıyım bılmem adetın kacıncı gunu kullanılıoo acaba onları ogren canım ıycene arastır bır oyle kullan bır doktor var bu bahcelıevlerde hızmet hastanesınde kadın cok ıyı dıyorlar ona gtsene canım sen esın ızın vermıodu ya erkege

valla cok sevindim senın adına cnaım benım yaa bende eylulde gitcem doktor abakalım kısmete ama bu ay içceem bende :) bu arada ilşki durumu nasıl oldu gün aşırımı falan mı 2,günde 1 falanmı naptın kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…