canım benimm gittiğim dr cuklarım yani 6 sıda benim pko oldumu söyledi zaten ... ama tedavi açısından bi olumlu konuşanını bulamadımki hepsi olmaz
tüp bebek yap dediler ozamanda pek durumum iyi değildi yani hayal di benim için ...
dr çok önemli canım bana biri şuan gitiğim dr umu tavsiye etti dediki şehir dışından hatta yurt dışından tavsiyeyle geliyolar demişti eşi çalışıyordu o hastanede .. bende dedimki hadi seni kırmayayım ben aynı cevabı almaya alıştım bide ona gideyim dedim ... gitim oturdum bana dedim böyle söylendi hep ama sizi tavsiye ettiler illaki git diye bende geldim dedim ... ama adamın yüzünde okadar güven veren bi ifade vardıki adam bana süreci anlattı olmaz diye bir şey yok dedi en son ihtimal tüp bebek ki dedi ben olacağına inanıyorum dedi .. ogün güvendim ona güvenimde çok şükür boşa gitmedi ... benim doktorum önce ilacı başlıyo tabi usg de rahime bakıyor önce uygunmu diye çatlama iğnesine kadarda yumurtanın gelişimini takip ediyo kaç mm olmuş kaçtane olmuş vs sonra çatlama iğnesi yapıyo ilişki günleri veriyor sonrası içinde bidaha çağırıyor ilişki günlerinden sonra ama bunu 3 sefer yaptı yumurtalar çatlıyormu herşey yolundamı ona bakmak için .. yani çatlamazsa kiste dönüşüyor onun için çatlama iğnesi şart ...
ve dr gerçekten çok önemli tecrübeyle sabit... çok oyalandım evet ama iyikide bu dr buldum yoksa zaten ben daha dra gitmeyi düşünmüyordum birazda psikolojimde bozulmuştu ... biraz kader işte sanırım rabbim yüzüme güldüde bi umut oldu bana .. o gitiğim drlarda başlarından savmayıp bir deneselerdi keşke klomeni oysaki ona ne güzel cevap verdim ben dr da öyle dedi klomene güzel cevap verdin diye ...
hatat şimdi benim drun ayrılma durumu var kesinleşti kendine muayenehane açtı bende doğum yapacak dr arayışına girdim .. bi ton tavsiyeyle çok metedilen bir dra gittim hay gitmez olaydım ... benim en başından beri düşük riskim vardı kanamalarım vardı yattım sürekli ... bu çok methini duyup gitiğim dr sağolsun bana bir felaket senaryoları çizdiki aklın hayalin durur .. dediki senin plesentan aşağıda kanamanda ondan bi kanaman olur sa hemen gel gebeliği sonlandırıcaz yok kanaman durmazsa rahmini alıcaz seni bile kaybedebiliriz

(( tabi ben bi anda şoka girdim şok ki ne şok ... ağlaya zırlaya gittim kendi dr uma anlattım durumu bi sakin ol dedi onu sana kim söyledi öyle dedi ... bende anlattım işte ..
1. si dedi plesentan aşağıda ama ucu aşağıda bebek güçlenince yukarı kesin çıkıcak dedi öyle bebğin alınacağı rahimin alınacağı senin hayatını tehlikeye atan bi durum olmaz olamaz dedi ... ikincis dedi 16. haftamdaydım plesenta previa teşhisi koymak için çok erken bir haftadasın dedi çoğu aşağıda olan plesentalar 20. haftayı bulmadan yukarı çıkar hala çıkmazsa ozaman biz sana bu teşhisi koyarız dedi ... ve ne olduuuu biliyormusun aynen drumun dediği gibi 19. haftamda plesentam yukarı çıktı ne kanama ne bişey nede yatak istirahatim var şimdi ... bana drum sadece yatmamı hiç iş yapmamamı ilişkinin yasak olduğunu söylemişti ve dediki sen şuan dediklerimden çıkma hiç bir şey olmayacak ... inan şuan tövbe ettim başka dra gitme konusunda artık eşimde diyor nerede yaparsa doğumunu kaça yaparsa ona gideriz daha gitme başka dra diye ... hem sen yıllardır akıllanmadınmı dedi bana bi ton kızdı benim adam niye kafana göre iş yapıyorsun diye ...
rabbim hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah sende iyi bi dr bulursun .. ben zaten vazgeçtim aramaktan artık 10 bin tlye kadar gözden çıkardık doğum masrafını ...