ammiinnnnnnnnnnnnn canim insallaaahhh... bütün dilegimiz o zatentamam bilincli olmak güzel sey, ama galiba biz gereginden fazlasini biliyoruz galiba :44::44::44: o yüzden fazla kurcalamamak lazim galiba.. sen yine de drunu söyle sIkIstIR, yoksa bi halt yaptiklari yok cogunun.. ama gönlünü de ferah tut yok öyle bir sey, olsa testlerinde felan bir sey cikardi bence.. yipratma kendini canim benim, ben yatmaya gidiyorum aklim sende kalmasin.. hadi iyi geceler tatli rüyalar
esımın ozel sperm testını kabul etmedı mesela ınfertiline bolumune gıttım canım evet
allah allah rapor ıcındemı beklıyoruz oohh cok uzun ıs yaa bende ugrasamam kı yaa amann 3 ayda ole gıttı 4 ayda klomen kullanalım dıyorlar bana 2 sefer kullandım ben klomenı gonal f ıgne tedavısınıde 1 ay oldum az olmusum falan fılan dıyor ben dırek asılama ıstedım yapamayız klomen deneylım dedı sen 6 ay klomen kullandınmıkı?
cnm direk tüp bebeğe gidecektin sen o zamn işlem ordan başlıor ve randevüsüz gidiyorsun orası karar verior durmuna göre aşılammı tüp bebekmi şu an senin durumunu tam bilemdiğim için sanırım sana da aşılam yaparlar..benim dosyam orda açıldı ve takip orda oldu sonra aşılamay geçilince infertititeye sevk ettiler şimdi orda aşılamm yapılacak sadece..cnm ben önceden özelde de tedavi görmüştümkolmen ve ovirttelle üç ay ama olmamıştı kolmen üç kere verildi sonra rahim filmi tek tüp tıkalı çıkınca tüp bebek dediler bneden direk tüpe başvurdum ..cnm özeldekileri tüp bebek bölümü kabul edior ora biraz baştan savıor sanırım bana da öle geldi kızlar falan..sen direk tüp bebeğe başvur cnm bnece çünkü çok pko hsatasıda vardı sana tüp bebek yap dediler mi hiçç peki..tüp bebekte heyet karar verior aşılamı tüp bebkmi ama uğraşıosun işte çok ..sen de devletten yani sskdan yararlanacaksın sanırım değilmi ücretli değil yani o zamn tüp bebeğe gir randevüsüz gidiosun eşinle görüşmeye
günaydın kızlarrr
Günaydın herkese
günaydınnn milletttttttt....dilerim herkez güne muhteşem bi başlangıç yapmıştırrrrrr...
Günaydın herkese
günaydınnn milletttttttt....dilerim herkez güne muhteşem bi başlangıç yapmıştırrrrrr...
gunaydınnnn kızlarrrr
güğnaydın cnaım bugun erkencısın :)
inşallahh canımm yaaaa...bu radaki her haber beni kendime getiriyor...inş sıradaki sensindirrr....sanada günaydın canım
amin aminn ben güzel başlangıç yaptım ateşim yüksek gidiyor inş. hamıleyımdır :) sen nasılsın
ısın hallolmus canım ıyı sevındım buarada 5 klomen kullandım dedıgıne doktor ınandımı ben gıttım 2 klomen kullandım dedıgım halde doktorundan yazılı kagıt al dedı manyak seyHayırlı sabahlar....
Sabah erkenden gittim işim hallaoldu çabucak..
Girdim doktorun odasına hiç muayene etmedi çünkü gerek görmedi,beni direk süleymaniye doğum evi infertilite bölümüne sevk etti
senin burda işin yok artık klomenide kullanmışsın 5 sefer dedi..
Adetimin 3 günü dedim tahlil mi yapalım dedi evet dedim.kan aldılar yarın çıkacak sonuçlar..
Adetim düzene girdi dedim bu çok iyi belkide normal yollada olur böyle giderse dedi
Durumlar bu kılzar öpüyorum hepinizi..
Hayırlı sabahlar....
Sabah erkenden gittim işim hallaoldu çabucak..
Girdim doktorun odasına hiç muayene etmedi çünkü gerek görmedi,beni direk süleymaniye doğum evi infertilite bölümüne sevk etti
senin burda işin yok artık klomenide kullanmışsın 5 sefer dedi..
Adetimin 3 günü dedim tahlil mi yapalım dedi evet dedim.kan aldılar yarın çıkacak sonuçlar..
Adetim düzene girdi dedim bu çok iyi belkide normal yollada olur böyle giderse dedi
Durumlar bu kılzar öpüyorum hepinizi..
filizzz sen aldınmı tahlillerini dr bi yorum yaptımı..??ben şimdi netten aldım daha dr gitmedimm.....
kızlarr bunlarda benim tahliller anlayan olursa yorumlarınızı bekliyorummm
TSH 2,55
Estradiol (E2) 28
Progesteron 0,87
LH 7,82
FSH 5,6
Kortizol [H] 23,28
Prolaktin 33,6
bu kortizol nee bilmiyorum yeni duydummm...ama yanında h harfi var buda normalinden yüksek demekmişşşş....prolaktinim baya yüksek progestanımda aşırı düşük...adetimin 3. günü yaptırdımm bu testi...du bakalımm inş. yine yeni bi sorun daha çıkmazz....prolaktini düşürmek için ilaç veriyorlarmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?