Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tamam bırtanemm cok optum ıyı geceler
doktorumla gorustum zaten bırdahakı aya gel dedi menapoz falanda degıl o hormon dedı bız onu yukseltıyoruz zaten dedı işte anlattıgım gıbı
dedıgın gıbı cok bılmekte kotu bence bu sefer doktor begenmıyoruz ya
bıze az gelıyor doktorlar ozamanda :))

cnm direk tüp bebeğe gidecektin sen o zamn işlem ordan başlıor ve randevüsüz gidiyorsun orası karar verior durmuna göre aşılammı tüp bebekmi şu an senin durumunu tam bilemdiğim için sanırım sana da aşılam yaparlar..benim dosyam orda açıldı ve takip orda oldu sonra aşılamay geçilince infertititeye sevk ettiler şimdi orda aşılamm yapılacak sadece..cnm ben önceden özelde de tedavi görmüştümkolmen ve ovirttelle üç ay ama olmamıştı kolmen üç kere verildi sonra rahim filmi tek tüp tıkalı çıkınca tüp bebek dediler bneden direk tüpe başvurdum ..cnm özeldekileri tüp bebek bölümü kabul edior ora biraz baştan savıor sanırım bana da öle geldi kızlar falan..sen direk tüp bebeğe başvur cnm bnece çünkü çok pko hsatasıda vardı sana tüp bebek yap dediler mi hiçç peki..tüp bebekte heyet karar verior aşılamı tüp bebkmi ama uğraşıosun işte çok ..sen de devletten yani sskdan yararlanacaksın sanırım değilmi ücretli değil yani o zamn tüp bebeğe gir randevüsüz gidiosun eşinle görüşmeye

yok canım benım dosyam falan acılmadı ben ozel muayeneye gıdıyordum bana sordular kac klomen kullandın dıye 2 dedım az dedıler 4 sefer kullanalım sonrasında asılama yapalım dedi
benım fılm falan smear herseyım yenı yapıldı zaten var elımde ozelde .senın tupun tıkalı dıye tüp bebek yaparlar ama bana yapmaslar hemen ne asılama ne tüp allahıma sukur benım 2 tupumde acık sorun yokmus ınfertılıte gıttım ben cnm tüp bebek bolumu bılmem randevulu gıttım ben sen hangı hastaneden bahsedıyorsun canım?
z.kamıldenmı ?
[/B]

Kızlar.. Sadece 1 adet yumurta büyümüş ve çatlatılmışsa normal yolla gebe kalma ihtimali çok mu düşük olur?

Böyle bir geçmişi olan var mı?

günaydınnn milletttttttt....dilerim herkez güne muhteşem bi başlangıç yapmıştırrrrrr...

sanada günaydın canım

amin aminn ben güzel başlangıç yaptım ateşim yüksek gidiyor inş. hamıleyımdır :) sen nasılsın
inşallahh canımm yaaaa...bu radaki her haber beni kendime getiriyor...inş sıradaki sensindirrr....

benden iyilik dün dr daydım kistim gitmişş..şimdi tahlillerimi aldım paylaşıcamm..anlayan olup bişi derse banada iyi olur

Hayırlı sabahlar....

Sabah erkenden gittim işim hallaoldu çabucak..
Girdim doktorun odasına hiç muayene etmedi çünkü gerek görmedi,beni direk süleymaniye doğum evi infertilite bölümüne sevk etti
senin burda işin yok artık klomenide kullanmışsın 5 sefer dedi..
Adetimin 3 günü dedim tahlil mi yapalım dedi evet dedim.kan aldılar yarın çıkacak sonuçlar..

Adetim düzene girdi dedim bu çok iyi belkide normal yollada olur böyle giderse dedi
Durumlar bu kılzar öpüyorum hepinizi..

ısın hallolmus canım ıyı sevındım buarada 5 klomen kullandım dedıgıne doktor ınandımı ben gıttım 2 klomen kullandım dedıgım halde doktorundan yazılı kagıt al dedı manyak sey
ınfertılıte bolumune gtmıstım gercı ben belkı oraya gıttıgınde derler hadı cnım ıns sonuclar guzel cıkar

filizzz sen aldınmı tahlillerini dr bi yorum yaptımı..??ben şimdi netten aldım daha dr gitmedimm.....

kızlarr bunlarda benim tahliller anlayan olursa yorumlarınızı bekliyorummm

TSH 2,55

Estradiol (E2) 28

Progesteron 0,87

LH 7,82

FSH 5,6

Kortizol [H] 23,28

Prolaktin 33,6

bu kortizol nee bilmiyorum yeni duydummm...ama yanında h harfi var buda normalinden yüksek demekmişşşş....prolaktinim baya yüksek progestanımda aşırı düşük...adetimin 3. günü yaptırdımm bu testi...du bakalımm inş. yine yeni bi sorun daha çıkmazz....prolaktini düşürmek için ilaç veriyorlarmıı??

hakkında hayırllısı olsun canımm...inşş tahliller güsel çıkar ve dr un derkii bu sonuçlarla sen normaldedehamile kalabilirsinn...rabbim büyük işi belli olmass...klomen içtiğinde yumurta takibi yaptırdınmıı??yumurta gelişmedimi hiçç??

kortızol ne demek sanırım bobrek ustu bezıyle alakalı benden ıstenmedı dun aldım aglamaktan öldüm öldüm durdum gecmısı okursan gorursun cnımm estradıolum yuksektı adetımde kısa dıye dedım menepoza gırıyorum falan basladım aglamaya ama oyle degılmıs doktoru aradım kıst olusturms sanırım bırde bende:2:
senın prolaktının yuksek evet ama cokta yuksek degıl benım prolaktınım 57 idi 7 aydır dostınex kullanıyorum suanda 0.42 dusmus bıraktım ılacı bu ay
lh dusuk fsh yuksek olması lazım yumurtlamak ıcın canım onun dısında tsh de normal benımde 2.89
devlettemı yaptırdn canım sen devlette 5 tahlıl yapıolarda ucretsız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…