kortızol ne demek bende bılmıyorum canım netten arastır bır bende dun aldım aglamaktan öldüm öldüm durdum gecmısı okursan gorursun cnımm estradıolum yuksektı adetımde kısa dıye dedım menepoza gırıyorum falan basladım aglamaya ama oyle degılmıs doktoru aradım kıst olusturms sanırım bırde bende:2:
senın prolaktının yuksek evet ama cokta yuksek degıl benım prolaktınım 57 idi 7 aydır dostınex kullanıyorum suanda 0.42 dusmus bıraktım ılacı bu ay
lh dusuk fsh yuksek olması lazım yumurtlamak ıcın canım onun dısında tsh de normal benımde 2.89
devlettemı yaptırdn canım sen devlette 5 tahlıl yapıolarda ucretsız ?
ewet canım devlette yaptırdımmm..ücretsizdi.. E2 yüksekliği kistmiymişş...şimdi benimki düşük halimii...??bende kist vardı gitmişş...geçen ay bi yumurtam varmışş takipde değildim ve çatlayamamışş..kist oluşmuş..du bakalım bugun yada yarın giderim belki dr inş kötü bişi demesinde..gerisine razıyımm...çok teşekkür yorumların için..
ısın hallolmus canım ıyı sevındım buarada 5 klomen kullandım dedıgıne doktor ınandımı ben gıttım 2 klomen kullandım dedıgım halde doktorundan yazılı kagıt al dedı manyak sey
ınfertılıte bolumune gtmıstım gercı ben belkı oraya gıttıgınde derler hadı cnım ıns sonuclar guzel cıkar
filizzz sen aldınmı tahlillerini dr bi yorum yaptımı..??ben şimdi netten aldım daha dr gitmedimm.....
kızlarr bunlarda benim tahliller anlayan olursa yorumlarınızı bekliyorummm
TSH 2,55
Estradiol (E2) 28
Progesteron 0,87
LH 7,82
FSH 5,6
Kortizol [H] 23,28
Prolaktin 33,6
bu kortizol nee bilmiyorum yeni duydummm...ama yanında h harfi var buda normalinden yüksek demekmişşşş....prolaktinim baya yüksek progestanımda aşırı düşük...adetimin 3. günü yaptırdımm bu testi...du bakalımm inş. yine yeni bi sorun daha çıkmazz....prolaktini düşürmek için ilaç veriyorlarmıı??
hakkında hayırllısı olsun canımm...inşş tahliller güsel çıkar ve dr un derkii bu sonuçlarla sen normaldedehamile kalabilirsinn...rabbim büyük işi belli olmass...klomen içtiğinde yumurta takibi yaptırdınmıı??yumurta gelişmedimi hiçç??
canım progestronda adetın 3 gunu yapılmıs oyle cıkması normal yanı normalınde adetın 21 gunu yapılan bır test o korkma
eger pkoluysan yumurtlama donemlerımız bellı olmadıgı ıcın o testler bıze uygun degıl dıye dusunuyorum bende alıcaktım fakat arastırdım ve pkoda bellı olmuyormus bosuna strest dedım almadım yanı ..merhaba kızlar,
aranızda ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapan var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim:44:
evet onuda lepi den duymuştum dr sordum..oda evet doğru dedi ve 21. yada 22. güne o tahlilleride yazdı...şimdi adet başlangıcımı 1.gün sayıp 21 de gidip o tahlili yaptırıcamm..??
evet onuda lepi den duymuştum dr sordum..oda evet doğru dedi ve 21. yada 22. güne o tahlilleride yazdı...şimdi adet başlangıcımı 1.gün sayıp 21 de gidip o tahlili yaptırıcamm..??
Çok çok bi yükseklik yok gibi görünüyor prolaktin dışında..
Ben çok şaşkınım canım hsg den sonra 3 aydır gününde adet oluyorum hani sorarlarya adet döngün kaç gün diye benim yoktu ama şimdi 31.günde geliyor adetim buda iyi birşey dimi
senin nasıl düzenin
FİLİZCİM SEN Bİ KONU AÇMIŞTIM DEMİŞTİN AVRUPA YAKASINDA HASTANE DİYE ONUN LİNKİNİ BANA YOLLAR MISIN BULAMADIM BEN
WAW evet klomenle birlikte ovul takibide yapıldı tabiki onsuz olmaz bence
eger pkoluysan yumurtlama donemlerımız bellı olmadıgı ıcın o testler bıze uygun degıl dıye dusunuyorum bende alıcaktım fakat arastırdım ve pkoda bellı olmuyormus bosuna strest dedım almadım yanı ..
banada 20.gunu bır dunya test verdı ayın 24 de gıdıcemmm tekrardan adetınle bırlıkte sayııcaksın 21 gununde gıdıcen canım ama sana yazmadımı ne gun gıdıcegın
yaww sen ne diyorsunn hemde çook çokk iyii...bu tedavide en önemlisi önce adeti düzene sokmakk...seninki düzeninde şükürr...inş hiçbişiyegerek kalmaz rabbim ol der ve olur sende bebeğine kavuşursunn...bende düzen müzen yokk:):) yani 1 sene yi aşkın ilaç kullanıyorum kendi haline bırakmadım..geçen ay umredeyim diye içmedim olmadım..sonrailaç içtim yine olmadım megerse kist oluşmuş:):) nasip bu işler bizelimizden geleni yapak nasibi olan gelmek istediği zamanda gelecek..
canım netten arastırdım bak kortızol sanırım bobrek ustu bezıyle alakalı evet e2 yumurta catlamamıs ve kıstte donustururmus yada doktorum gebelıkte olabılır dedı
ustune gormus olabılırsın dedı test yaptır kanda dedı aman gıdıpte ugrasamam oldum adet ıste
onun dısında prolaktının ıcın ılac verır sana canım 57 dı benım dusun yanı suan 0.42 dusmus
yaww sen ne diyorsunn hemde çook çokk iyii...bu tedavide en önemlisi önce adeti düzene sokmakk...seninki düzeninde şükürr...inş hiçbişiyegerek kalmaz rabbim ol der ve olur sende bebeğine kavuşursunn...bende düzen müzen yokk:):) yani 1 sene yi aşkın ilaç kullanıyorum kendi haline bırakmadım..geçen ay umredeyim diye içmedim olmadım..sonrailaç içtim yine olmadım megerse kist oluşmuş:):) nasip bu işler bizelimizden geleni yapak nasibi olan gelmek istediği zamanda gelecek..
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/548466-asilama-icin-yardim-bekliyorum.html
buraya actım canım ama yazan pek olmadı bak ıstersenn
Sen pko deyince aklıma geldi,doktora pko dedim kısaltılmış haliyle söyledim ney ney bi daha söyle bakim dedipko yaa yani polikistik over dedim hee pkos ta diyorlar dedi başka bi söyleyişi varsa bende bileyim cahil kalmayayım gibi bişey dedi bende estağfurullah dedim
oo maşallahhh...du bakalım bende gideyimm o zaman kortizoluda öğrenirim..verdiğin bilgi içinde teşekkürlerrr...yaww ümitlendirmek gibi olmasın ama bi gidip tahlil yaptırsaydınn..yakınında sağlık ocagı varmı??sağlık ocakları ücretsiz kanda gebelik bakıyormuşşş...daha öncede böle 1 günlük adet gördünmüü??kist olsa adetgörebilirmisinkii??
hahahahahha ayy cok guldum yaa
dıyorum ya herseyı bılmek hıc ıyı degıl yaa
ne doktor begenıyoruz ne bırsey bzıe yetmıyor
meraba canım..valla ben kullanmadım bu sayfada pek kullananıda duymadım..bu sayfadakilerin geneli tedavide drları yapıyor takiplerinii....ama bende şölebişi öğrendim yenii...adetinin 21. günü lh.ve progesteron hormonlarına baktırıyormuşsun...ve sonuçlardan o ay yumurtlayıp yumurtlamadığını kestirebiliyormuş dr lar...merhaba kızlar,
aranızda ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapan var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim:44:
oo maşallahhh...du bakalım bende gideyimm o zaman kortizoluda öğrenirim..verdiğin bilgi içinde teşekkürlerrr...yaww ümitlendirmek gibi olmasın ama bi gidip tahlil yaptırsaydınn..yakınında sağlık ocagı varmı??sağlık ocakları ücretsiz kanda gebelik bakıyormuşşş...daha öncede böle 1 günlük adet gördünmüü??kist olsa adetgörebilirmisinkii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?