Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım progestronda adetın 3 gunu yapılmıs oyle cıkması normal yanı normalınde adetın 21 gunu yapılan bır test o korkma

ewet canım devlette yaptırdımmm..ücretsizdi.. E2 yüksekliği kistmiymişş...şimdi benimki düşük halimii...??bende kist vardı gitmişş...geçen ay bi yumurtam varmışş takipde değildim ve çatlayamamışş..kist oluşmuş..du bakalım bugun yada yarın giderim belki dr inş kötü bişi demesinde..gerisine razıyımm...çok teşekkür yorumların için..

canım netten arastırdım bak kortızol sanırım bobrek ustu bezıyle alakalı evet e2 yumurta catlamamıs ve kıstte donustururmus yada doktorum gebelıkte olabılır dedı
ustune gormus olabılırsın dedı test yaptır kanda dedı aman gıdıpte ugrasamam oldum adet ıste
onun dısında prolaktının ıcın ılac verır sana canım 57 dı benım dusun yanı suan 0.42 dusmus

Evet canım bişey demedi ama aynen dediğin gibi inferitiliteye gidince orda inanmayabilirler çünkü sorum bu doktora kanıt isterler mi falan onu bilmiyorum dedi

Çok çok bi yükseklik yok gibi görünüyor prolaktin dışında..
Ben çok şaşkınım canım hsg den sonra 3 aydır gününde adet oluyorum hani sorarlarya adet döngün kaç gün diye benim yoktu ama şimdi 31.günde geliyor adetim buda iyi birşey dimi
senin nasıl düzenin

canım progestronda adetın 3 gunu yapılmıs oyle cıkması normal yanı normalınde adetın 21 gunu yapılan bır test o korkma

evet onuda lepi den duymuştum dr sordum..oda evet doğru dedi ve 21. yada 22. güne o tahlilleride yazdı...şimdi adet başlangıcımı 1.gün sayıp 21 de gidip o tahlili yaptırıcamm..??

FİLİZCİM SEN Bİ KONU AÇMIŞTIM DEMİŞTİN AVRUPA YAKASINDA HASTANE DİYE ONUN LİNKİNİ BANA YOLLAR MISIN BULAMADIM BEN

WAW evet klomenle birlikte ovul takibide yapıldı tabiki onsuz olmaz bence

merhaba kızlar,
aranızda ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapan var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim:44:
eger pkoluysan yumurtlama donemlerımız bellı olmadıgı ıcın o testler bıze uygun degıl dıye dusunuyorum bende alıcaktım fakat arastırdım ve pkoda bellı olmuyormus bosuna strest dedım almadım yanı ..
evet onuda lepi den duymuştum dr sordum..oda evet doğru dedi ve 21. yada 22. güne o tahlilleride yazdı...şimdi adet başlangıcımı 1.gün sayıp 21 de gidip o tahlili yaptırıcamm..??

banada 20.gunu bır dunya test verdı ayın 24 de gıdıcemmm tekrardan adetınle bırlıkte sayııcaksın 21 gununde gıdıcen canım ama sana yazmadımı ne gun gıdıcegın

Son düzenleme:

yaww sen ne diyorsunn hemde çook çokk iyii...bu tedavide en önemlisi önce adeti düzene sokmakk...seninki düzeninde şükürr...inş hiçbişiyegerek kalmaz rabbim ol der ve olur sende bebeğine kavuşursunn...bende düzen müzen yokk:):) yani 1 sene yi aşkın ilaç kullanıyorum kendi haline bırakmadım..geçen ay umredeyim diye içmedim olmadım..sonrailaç içtim yine olmadım megerse kist oluşmuş:):) nasip bu işler bizelimizden geleni yapak nasibi olan gelmek istediği zamanda gelecek..

Sen pko deyince aklıma geldi,doktora pko dedim kısaltılmış haliyle söyledim ney ney bi daha söyle bakim dedi pko yaa yani polikistik over dedim hee pkos ta diyorlar dedi başka bi söyleyişi varsa bende bileyim cahil kalmayayım gibi bişey dedi bende estağfurullah dedim

anlaamadıgım sey kıst olursa adet gecıkır dımı???
benım adetlerım duzenlıdır yanı 28 gunde bır adet oluyorum mutlaka ama mıktarı az ıste
ee ozaman bende nasıl kıst var adet dongumde duzenlı 28 en gec 30 da bır oluyorum allam yaa bu ısıde anlamadım :44:

oo maşallahhh...du bakalım bende gideyimm o zaman kortizoluda öğrenirim..verdiğin bilgi içinde teşekkürlerrr...yaww ümitlendirmek gibi olmasın ama bi gidip tahlil yaptırsaydınn..yakınında sağlık ocagı varmı??sağlık ocakları ücretsiz kanda gebelik bakıyormuşşş...daha öncede böle 1 günlük adet gördünmüü??kist olsa adetgörebilirmisinkii??

bende çok şaşkınım yaa ama içim ferahladı şimdi iyicee inşallah hepinizin böyle düzene girerde doğal yolla uğraşmadan gelir meleklerimizz

ben bıraktım işte hiç düzenli gelmedi adet doktora gitmedim geç geleceğini bile bile gitmedim öyle bekledim adetimi..

Çok güzel söyledin elimizden geleni bizce biz fazlasıyla yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış..

hahahahahha ayy cok guldum yaa
dıyorum ya herseyı bılmek hıc ıyı degıl yaa
ne doktor begenıyoruz ne bırsey bzıe yetmıyor

bende aynısını düşünüyorum Filiz sen hala test yapmadın mııı

merhaba kızlar,
aranızda ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapan var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim:44:
meraba canım..valla ben kullanmadım bu sayfada pek kullananıda duymadım..bu sayfadakilerin geneli tedavide drları yapıyor takiplerinii....ama bende şölebişi öğrendim yenii...adetinin 21. günü lh.ve progesteron hormonlarına baktırıyormuşsun...ve sonuçlardan o ay yumurtlayıp yumurtlamadığını kestirebiliyormuş dr lar...

bende onu yazdım ıste kuzum yanı eger kı kıst olsa adetım gecıkırdı gelmezdı yanii menepoza gırmıs olsam ozaman da estradıollaa fsh 100 kusurlere cıkıomus
anlamadım bu ısten yaa bısey canm bebek tedavısıne gırdıgımden berı az oluyorum ben ama cok duzenlı maşallah herzaman vaktınde gelır azda olsa doktor bu cok guzel nıce ınsanlar adet ıcın ılac kullanıyr senın 1 damlada gelse adetten sayılıyor dıyor ama ıcım ıcımı yıyor neden az nıe sebebı olmalı dıyorum o yuzden devlete basvurdum arastırma hastanesıne
endokrolojı doktorunnada gıdıcem o butun hormonlarla ılgılenıyor
canım yaklasık 1 sene korunmadım 7 aydırda bebek ıcın ugrasıyoruz 7 aydrda az oluyor ıste yok ya bebek olsa hıssederdım heralde saglık ocagına gıdıpte kanımı aldırmak ıstemıyorum morarıyor sonra ınsan gıbı davranmıyorlar hıc esımde test al dedı ama husran olucak sonu dedım ıstemıyorum dedim
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…