Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tabi ki yazarım :) inşallah olurum bunun için dua eder oldum hergün :SS

ahh ıste benımde doktorum cok ıyı memnunum dusun bugun amelıyat gunu ama aradım cepten adamı actı konustuk aglıyormusun dıyor bana ama ıste asılama onda cok pahalı yoksa uygun olsa kesınlıkle bırakmam .asılama 2.500 ılacsız parayı verırım veremem degıl ama dusunsene mıllet ılaclarla 1 mılyara yaptırırken ben ılacsız 2.500 asılama ucretı koyuyo adama ayıptır soylemesı (( enayı gıbı yanı ))yanı bırde tutmama olasılıgı yuksek

9 ay çok uzun bir süre değil mi.. bence başka doktora görünmelisin :44::44:

bu gittiğim 3. doktor bende anlamadım gecen yıl ramazanda kesildi işte en son kasımda ilaçla oldum.. ramazanda 4,5 kilo kdr vermştm ama suan hormonlr normal grünyo bnunla alaksı oldgnu sanmyrm:S inş düzelirim diye umut ediyorum. adet olursam bayram yapacağım :)))

kızlar bende çıkıyorum..
desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim valla içim nasıl rahatladı anlatamam..
hepinizi çok çok öpüyorum..
yarın için bana şans dileyin inşallah güzel haberlerle gelirim..
iyi geceler iyi sahurlar

var canm kıst ıgne tedavısı gordum catlatma ıgnesı oldum catladı falan kıst olucagını sanmam ama bılmıyorum kı

ondandır az kanamaların ve kahve rengi olmaların bende aynı durumdayım... çatlatma iğnesi olduysan kist olmaz dr demiştı.. inşşallah tez zamanda kavuşursun bebeklere:)

gorusruz canım optum ınsallah guzel haberlerle gelırsın .
Yanına bırını al gıderken canım bırde ped al ordakıler hıc guzel degldı

ondandır az kanamaların ve kahve rengi olmaların bende aynı durumdayım... çatlatma iğnesi olduysan kist olmaz dr demiştı.. Inşşallah tez zamanda kavuşursun bebeklere:)

evet canım catlatma ıgnesı 2 tane oldum bırde ben o yuzden kıst olucagını sanmıyorum yani ama bu ay ara verdım buyuyupte olustumu bılemem
off valla canım allah dermansız dert vermesın ınsallah hepımız saglıgımıza kavusuruz...

evet canım tutmama olasılığı var çünkü şansın normale göre sadece % 10 fazla .. o paraya tutmasa işin zor ben ilaçlara sperm yıkamaya 1700 gibi bişey harcadım cepten aldım yani ... sen ona gitsen hem sigorta karşılamıyo diyosun bide okadar aşılama ücreti verilmezki oparaya tüp bebek yapıyolar valla paranada yazık bide tutmazsa ertesi ay yine aynı para daha uygun yapan yerlere bak özellikle senin çocuğun yok sigorta karşılar ilacı benim var diye karşılamıyo ..

bol şans canım iyi akşamlar hatat geceler :))

keçiboynuzu pekmezi ıyı gelıyormus burda kı ebe dedi dene istersen ben yıyorum da bırsey oldu mu bılemem..:)

keçiboynuzu pekmezi ıyı gelıyormus burda kı ebe dedi dene istersen ben yıyorum da bırsey oldu mu bılemem..:)
KECI BOYNUZUNU BEN ERKEKLER ICIN IYI GELDIGINI BILIYORUM CANIM BZIEDEMI IYI GELIOMUS

aynen ole canım sıgortada karsılamıo ozel oldugu ıcın neyse ben ozel hastane bulurum olmadı napıyım en azından hormon tahlıllerıma para vermedım devlette yaptrdım ılk defa napıyım valla 7 ayda 4 bını gectı ya nerdeyse harcadıgım para allahım yardım etsın hepımıze canım yaa dua et canım yaa hamılelerın tutarmıs ya ıns bende bu sene sonuna kadar kalırım ya :2:

Son düzenleme:

ediyorum ediyorum inşallah emeklerinin karşılığını sende alıcaksın zaman sadece insan maddi manevi yıpranıyor gerçekten ... herzaman dua ediyorum zorluklarını biliyorum hiç kolay değil durumumuz...
erkeklere keçi boynuzu iyi geliyo kadınada hayıtla incie diye biliyorum ben ..

evet eşinle beraber ye dedi günde 2 tatlı kaşığı bende yiyorum ondan duydum yani:) zararı olmadığı için yiyorum sonuçta bitkisel birşey

4bin LİRAYA tüp bebek yapardın ya yazık o paraya

Son düzenleme:

BENDE OYLE BILIYORUM CANIM HAYITA BASLIYIM BAKALIM BU AY VALLA BUGUN ACAYIP UZULDUM 1 YAS DAHA YASLANDIM RESMEN
MADDI OLARAKTA YIPRANIYOR INSAN GERCEKTEN Manevı olarak yıpranmaya alıstık zaten
dualarını eksık etmedıgın ıcın saol canım

canım yaşın kaç ki daha dur bakalım .. zaten bi yerden sonra maddiyatı düşünmüyosunki manevi yıkım yetiyo valla ..benim ilk tedavimde durumumuzda okadar iyi değildi bide ozaman düşün acıbademlere falan gidiyodum hoş özel sigortamız vardı eşimin şirketi yapıyor o olmasa okadar doktorada gidemezdim ki ... acıbademler falan yani beni aşıyordu ozaman işte özel sigortamla % 20 sini ben ödüyordum o bile batıyordu ...şimdi çok şükür yani aşılama için ilaçlara okadar para verdim olmasa napıyım dedim şansımı denedim yani ..ozaman olsa onuda yapamazdım .. allahtan ilaçla olduda okadar para dökmedim ...sadece manevi yıkım çoktu gerçekten para pul insanın gözü görmüyo biyerde..

evet eşinle beraber ye dedi günde 2 tatlı kaşığı bende yiyorum ondan duydum yani:) zararı olmadığı için yiyorum sonuçta bitkisel birşey

4bin LİRAYA tüp bebek yapardın ya yazık o paraya
keske 4 bıne tüp olsa canım 8 bınlerde valla bırara esımde yedı kecıboynuzunu sperm sayısı az olur dıye

26 yaşım canım
maddıyatı dusunmuyorum zaten napıyım eşim destek olurda kendı ısı oldugu ıcın gelır oldugu kadar gıderde cok oluyor allaha sukur babamın durumu ıyı o verır hıc dusunmeden zaten
allahım herkeze yardım etsın ınsallah canım coookk zor bır durum bende harcıycam para cocuk olsunda benım saglıgım olsunda hıc dusunmuyorum napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…