Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

waw sen kac yasındaydın canım? bence kılo tamam bıyerde sebeb olabılır ama bıyerdede sebeb degıl bence eger rabbım nasıp ettyse ıstersen 100 kılo ol yani benım dayımın kızı
valla ınan 90 kılo vardır dogurdu dogumdan sonrada bır kılo aldı anlatamam yanı rabbım nasıp ettyse bızlere olucak ınsallah kılo falan vız gelır ama sabırrr ıste o bende yok maalesef

catlak yaparım belkı ıcım rahat zaten suan gayet oldum adet dıyorum 1 gunde olsa

Yap yap yapppp

amın inş.

soni kız bende dobişim

waw nasılsın?

aaaa sizde mi tombiksinizz memnun oldummm

Bende pek zayıf sayılmam yanii boyum:1.60 kliomda 68

filizzz senin lh süper düşmüş yaa onu nasıl yaptınnn kendiliğindemi oldu..hayıt felan kullandınmıı???bence sen kendini ço üzüyor çok yıpratıyorsun seninde önünde çok engelin yok senin bebişde gelecek en kısa zamanda....bu arada kaç yaşındasınn...??

bılıyorum canım daha once anlatmıstın cok zor ya allah yardımcın olsun ama sen okadar takmıyorsun gıbı gelıyor bana yanı konusmmalarından oyle anladım ıste ben cok takıyorum ve hemen en kotu seyı dusunup kendıme yakıstıyorum ınsallah rabbım sanada nasıp edıcek sen ne zamandır korunmuosun kı tedavı falan gormedınmı hıc canım?

şükür iyim arkadaşım nasıl olsun...tahlil sonuçlarımı aldım onları konuşuyorduk arkadaşlarlaaa...sen nasılsın...
iyyim bende
ben atladım sanırım degerlerını inşallah iyi demi sonuçlar
Yap yap yapppp

aaaa sizde mi tombiksinizz memnun oldummm

bizim kadar olmazsın sanırım

Yap yap yapppp

aaa sizde mi tombiksinizz memnun oldummm

bak hala tombiksiniz diyorr yaaaaa......ayyy allahımm oda zayıf sayılmazmışş bakarmısınızz..gelin buradan yakın68 kiloymuşşşş.... otur kalk haline şükrett ben 68 kilo olsamm...varyaa oo dünya benim olr..ama ramazan bitsinn fecii başlıcam diyete sizde şahit olacaksınız inş..tabi rabbim ömür verirsee...ORLİCC duy sende bak bunları bize tombişş dedi...bi kaçay sonra biz sana tombişş dicezz kızımmmmm

canım ben bu ay corekotu bal tarcın kullandım adetle bırlıkte 14 gunude ıncır yedım 2 3 kere kuru
buarada ıncır prolaktını yukseltıyor kımse tavsıye etmedı ama ben prolaktınım ıcın ılac ıcıyordum zaten bırde ole cok abartmadım 1 2 bardak adacayı ıctım anneannem koyden getırmıstı
bende anlamadım nasıl dustugunu canım benım baska bırsey yapmadım sadece metformın ıctım
hatta dedım acaba yanlısmı olctulerkı ? dedım ama devlet sonucta nasıl yanlıs olcsunler dımı en cok devlete guvenılıyor genelde
bu ay hayıt falan kullanıyım dedım ama bılmıyorum hayıt tohumuda duruyor evde
buarada ben 26 yasındayım subatta 27 olcam :)
buarada gogsunude kontrol et canım prolaktınde bazen sutte gelıyor benım ılk sut geldı ve ole hemen kostum genel cerraha hem muayene oldum hemde o sutu patolojıye bıle yollattım
sukur bırsey yok sadece gogsumde 2 3 tane mercımek kadar mınık kıst var dedı oda bebek emzırınce gecer dedı
dedım ya evhamlıyım cok
rabbım en yakın zamanda benımle bırlıkte ısteyen burdakı tum arkadaslarma nasıp etsın ıcımızden bırı hamıleym dedıgınde cok sevınıyorum yemın ederım cunku bılıyorum ne zorluklarla oldugunu ama bazen arklar gelıo soluo ya ayy hamıleyım offfffff ıstemıyordum yaa napcam dedıklerı anda kan tepeme cıkıyor resmen

çok hırslıyız vallaaa sonicim gazabımızdan kork

Araştırıp sonunda prolaktın yukseklıgımın sebep olacagı seyı ogrendım; bir yerde şöyle yazmışlar
prolaktinini düşürmeden aşlama yaptırmanı tavsiye etmem
döllenme olsa bile prl yüksekliği yüzünden tutunma sorunu yaşayabilirsiniz
Ama ılaçla kolayca düşebılıyormuş. Yarını bekleyecegz

Anammmm ne didim ben şimdi yahuu kız neden bi kaç ay sonraa yoksa gebeş olup kilo alcamya onu mu dedin gııı :26:

hadı ya ne güzel
pamelamız ol sen bizim

olurum tabii hatta jennifer iniz olurum popoda fena sayılmaz

Araştırıp sonunda prolaktın yukseklıgımın sebep olacagı seyı ogrendım; bir yerde şöyle yazmışlar
Ama ılaçla kolayca düşebılıyormuş. Yarını bekleyecegz

hosgeldın canım evet prolaktın dusmesı lazım estradıol cıkması lazımmıs bende dun arastırdım
asılama ıcın estradıolu yukARI CEKIYORLAR prolaktını dusuruyorlarmıs
prlaktın duserse zaten estradıol yukarı cıkarmıs benımde suan 57 olan prolaktınım dustu
estradıolda tavan yapmıs 86 lerde ama 700 olanda var
o yuzden dostınex etkılı ılac dıyorum ya bak ne kadardan ne kadara dusmus ama 7 ay ıctım
senınde duser korkma zaten cok yuksek degıldır

Anammmm ne didim ben şimdi yahuu kız neden bi kaç ay sonraa yoksa gebeş olup kilo alcamya onu mu dedin gııı :26:

hadı ya ne güzel
pamelamız ol sen bizim

olurum tabii hatta jennifer iniz olurum popoda fena sayılmaz

kızlar bende 1.68 boy kılomda 59.700 60 falan cıkıyorum bende gobek yok gogus desen 75 anca doluyor
ama basen var 38 40 gıyıyorumm

sanırım cok yuksek degıl,cunku çarş. ve cuma ıcmemı ıstedı hem de yarım. perş.iç demedı:44:
ama işte eşimin dedıgı gıbı yumurtalarımın kullanma tarıhı gecmesın
daha dun 18mm ve 19mm.diler. Cok buyur mu kı:44:

çok hırslıyız vallaaa sonicim gazabımızdan kork

Hanaaa korkarım vallaa zaten bende hırs mırs tırs gider hiç öle takıntı yoktur bende hayatımda daha diyet nedir bilmem

hehehe gaza getırme kız yaparm ıste oglen gıbı belkım
kız cokta kılolu sayılmassın canım yaa
nıce kılolu ınsanlar var uzulme

Yap yaa doktor bile yap demiş ben olsam umutlanırım yaa kuruntu yapma bu kadar bebişimm

bende yarım yarım alıyordum ama suan bıraktım 57 lerdenden 0.42 dusmus
:))))))))) eşinede maşallah yanı nasıl aklına geldı o dun cok guldum ya hem aglıodum hem guluyordum eşim geldı dıo bu gozlere ne oldu ayy ole dıyınce basladım daha ck aglamaya ben menapoza gırcem falan fılan ayy cok kotuydum ya
22 mm kadar olursa ıyı olur tabı ama daha buyuyu ıcın bırsey dıyemem benım doktorum normal saglıklı bır kadının 22 mm oldugunda yumosu catlarmıs
ben genelde 20 22 mm de vuruldum catlatmayı ama gecen ay gonal f ıgnede 18 de kaldı menegol ıgne yedım 1 tane 22 olur dedı catlatmayıda 2 tane oldum
gunde 1mm buyuyor dıye bılıyorum cnmm ben
ne gun gıdıcen dokora bence bır ara sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…