catlakyaparım belkı ıcım rahat zaten suan gayet oldum adet dıyorum 1 gunde olsa
kız bana lafmı atıyonn lennnn...bazı pkolular gibi çok kilolu değilim derkennnne var yanii veriyoss işte alla allaaaaa....yaşın normal aslında...valla eşinle ve güvendiğin bi dr la konuş..durum bubu tahlil sonuçlarımda bu ben napayım şimdi de.....anam drlarada güven kalmadıkiii...her dr ayrı bişi diyorr..kimisi sırf parası için illa aşılama diye tutturuyorr..
amın inş.
soni kız bende dobişim
waw nasılsın?
sorma yaaa...ben gecen ay kist oldugunu duymuşum aglama krizlerine girmişim eşimle aynı odadaoturamıyorum ağlamak geliyor onun yanındada ağlayamamm...boğazım düğüm düğümdü tel çaldı alt kattaki eltimm ağlıyorr hüngür hüngür..ne olmuş 3. ye hamileymişş..aldıracakmış yoksa intihar edermişş...zor razı ettik..aldırmadıı...ee dedimm rabbim vardır senin bi bildiğin bi üst katta biz kavruluyoruz hasretinden sen alt kattakine nasip ediyorsun işine akıl ermez vardır bi bildiğin dedim...1 hafta sonra diğereltim geldi oda hamileymişş...ben kahkaha krizlerine girdm anlamadılar bişi...onlar bilmiyor pek benim durumu..biz eşimle birbirimize bakıp gülüştük..hayat bu iştee..bizim payımıza düşende bu...hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inş..onlar gelene kadarda rabbim sabrını versin yüreklerimize.
iyyim bendeşükür iyim arkadaşım nasıl olsun...tahlil sonuçlarımı aldım onları konuşuyorduk arkadaşlarlaaa...sen nasılsın...
Yap yap yapppp
aaaa sizde mi tombiksinizz memnun oldummm
Bende pek zayıf sayılmam yanii boyum:1.60 kliomda 68
iyyim bende
ben atladım sanırım degerlerını inşallah iyi demi sonuçlar
bizim kadar olmazsın sanırım
bak hala tombiksiniz diyorr yaaaaa......ayyy allahımm oda zayıf sayılmazmışş bakarmısınızz..gelin buradan yakınYap yap yapppp
aaa sizde mi tombiksinizz memnun oldummm
Off benim sorunum göğüslerimm zaten onlar ağır ben değiilllll
filizzz senin lh süper düşmüş yaa onu nasıl yaptınnn kendiliğindemi oldu..hayıt felan kullandınmıı???bence sen kendini ço üzüyor çok yıpratıyorsun seninde önünde çok engelin yok senin bebişde gelecek en kısa zamanda....bu arada kaç yaşındasınn...??
bak hala tombiksiniz diyorr yaaaaa......ayyy allahımm oda zayıf sayılmazmışş bakarmısınızz..gelin buradan yakın68 kiloymuşşşş.... otur kalk haline şükrett ben 68 kilo olsamm...varyaa oo dünya benim olr..ama ramazan bitsinn fecii başlıcam diyete sizde şahit olacaksınız inş..tabi rabbim ömür verirsee...ORLİCC duy sende bak bunları bize tombişş dedi...bi kaçay sonra biz sana tombişş dicezz kızımmmmm
Ama ılaçla kolayca düşebılıyormuş. Yarını bekleyecegzprolaktinini düşürmeden aşlama yaptırmanı tavsiye etmem
döllenme olsa bile prl yüksekliği yüzünden tutunma sorunu yaşayabilirsiniz
Yap yap yapppp
bak hala tombiksiniz diyorr yaaaaa......ayyy allahımm oda zayıf sayılmazmışş bakarmısınızz..gelin buradan yakın68 kiloymuşşşş.... otur kalk haline şükrett ben 68 kilo olsamm...varyaa oo dünya benim olr..ama ramazan bitsinn fecii başlıcam diyete sizde şahit olacaksınız inş..tabi rabbim ömür verirsee...ORLİCC duy sende bak bunları bize tombişş dedi...bi kaçay sonra biz sana tombişş dicezz kızımmmmm
hadı ya ne güzel
pamelamız ol sen bizim
Araştırıp sonunda prolaktın yukseklıgımın sebep olacagı seyı ogrendım; bir yerde şöyle yazmışlar
Ama ılaçla kolayca düşebılıyormuş. Yarını bekleyecegz
hadı ya ne güzel
pamelamız ol sen bizim
hosgeldın canım evet prolaktın dusmesı lazım estradıol cıkması lazımmıs bende dun arastırdım
asılama ıcın estradıolu yukARI CEKIYORLAR prolaktını dusuruyorlarmıs
prlaktın duserse zaten estradıol yukarı cıkarmıs benımde suan 57 olan prolaktınım dustu
estradıolda tavan yapmıs 86 lerde ama 700 olanda var
o yuzden dostınex etkılı ılac dıyorum ya bak ne kadardan ne kadara dusmus ama 7 ay ıctım
senınde duser korkma zaten cok yuksek degıldır
Anammmm ne didim ben şimdi yahuukız neden bi kaç ay sonraa yoksa gebeş olup kilo alcamya onu mu dedin gııı :26:
olurum tabii hatta jennifer iniz olurum popoda fena sayılmaz
çok hırslıyız vallaaa sonicim gazabımızdan kork
hehehe gaza getırme kız yaparm ıste oglen gıbı belkım
kız cokta kılolu sayılmassın canım yaa
nıce kılolu ınsanlar var uzulme
sanırım cok yuksek degıl,cunku çarş. ve cuma ıcmemı ıstedı hem de yarım. perş.iç demedı:44:
ama işte eşimin dedıgı gıbı yumurtalarımın kullanma tarıhı gecmesın
daha dun 18mm ve 19mm.diler. Cok buyur mu kı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?