Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Sor canım tabiki en azından kafanda soru işareti kalmaz

İşallah verirsin canım. ben kafayı taktım ya kiloya vercem diye. onlarda gitmeye başladı.kafa olarakta rahatlıyorum şuan. sen aşılmaya mı hazırlanıyorsun regen

vermeliyim yaaa baksana kilo aldiktan sonra adet düzenim bozuldu.. yani kilo dediysem boyum uzun oldugu icin sorunum yok ama pko öyle demiyor iste bakalim belki de care kilo vermem de..

yok tatlim asilama degil, klomen kullancam ve normal yolla denicez.. 6 kere klomen denemesinden sonra olmazsa, ki insallah gerek kalmaz, asilamaya göndercek dr..

doktorlar zaten hep ayrı telden çalıyor canım ya hayırlısı olsun hakkınızda zor bi durum ameliyata karar vermek bizde yaşadık çünkü
canım biz seninle uzun zamandır yazışmadık ben 45 gün önce doğum yaptım bi oğlum oldu.
eşim ameliyat olmadı hatta doktor tekrar cağırmıştı ona bile gidemedi işlerinin yoğunlugundan her işte bi hayır varmıs
cunku belkı gıtse ameliyat diyecekti..

amin arkadaşım amin. bahar sen hiç aşılama falan yaptırmadın dimi??
Canım ben hiç aşılama yaptırmadım.Klomen bile kullanmadım.Tam tedaviye geçecekken klomen tedavisine eşimde varikosel çıkınca ben şuan beklemede kaldım yani anlıyacağınSen peki klomen felan kullandınmı hiç ?Aşılama ilk olucak değilmi?:44:

amin canım inşallah. inan sizin haberleriniz öyle mutlu ediyor ki beni :) ümit oluyorsunuz bana, içim huzur kaplıyor.. çok sağol canım.

canım bu arada hayıt hapı nedir? ben aktardan hayıt tohumu aldım, öğütüp kaynatıp içiyourm. aynı etkiyi gösteriyor mu;? yoksa hap mı alsam:S

canım bu arada hayıt hapı nedir? ben aktardan hayıt tohumu aldım, öğütüp kaynatıp içiyourm. aynı etkiyi gösteriyor mu;? yoksa hap mı alsam:S
Hayıtla hapı aynı canım.Hayıt bitkisini hergün demleyip yapmaya üşenirsen ilacı pratik olduğu için söylenmiştir sana.Yoksa ikiside aynı şeyler
Herşeyde bir hayır varmış gerçektenEvet pek yazışmadık seninle ama yazılarından bende hatırlıyorum seniAllah hayırlı etsin bebeğini size bağışlasın canım

Biz pkolulrda kiminde kilo oluyor kiminde olmuyor.Kilolu olanlar kiloyu verince gebe kalanları çok duydum.Umarım bizde çok ağır tedavilere kalmadan şu kiloyu verebilirsek bebeğimize kavuşuruz

Bünyeden bünyeye değişiyor demekki.Metformin kullanıyormusun (glifor,glucophage)Hadi inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.Eşinde herhangi bir sorun yoktu değilmi?:44:[/QUOTE]

baharcım bunu banamı yazdın. eşimde varikosel var.söylemiştim sana.

Biz pkolulrda kiminde kilo oluyor kiminde olmuyor.Kilolu olanlar kiloyu verince gebe kalanları çok duydum.Umarım bizde çok ağır tedavilere kalmadan şu kiloyu verebilirsek bebeğimize kavuşuruz

yaa dogru diyorsun, iste ben kilo aldiktan sonra adet düzensizligi basladi, iste kilo verirsem insallah, belki ise yarar ayyy insallah dedigin gibi agir bi tadeviye gerek kalmaz yaa cok yipratici yollar yaa.. ne diyim allah kimsenin basina vermesin, resmen hayatta soguyor insan. pek kimselere gidip gelmyiorum, cocuklulardan uzak duruyorum felan yani bildigin seyler iste..

Son düzenleme:
Bünyeden bünyeye değişiyor demekki.Metformin kullanıyormusun (glifor,glucophage)Hadi inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.Eşinde herhangi bir sorun yoktu değilmi?:44:

baharcım bunu banamı yazdın. eşimde varikosel var.söylemiştim sana.[/QUOTE]
Evet canım sana yazdım sanırım karışmış
glifor kullanıyorum 6/7 aydır. bide folbiol. klomen ise ikici ayım.

Bende 1000 mglık glifor kullanıyorum.Prolaktin yükselmesin diye onun içinde bir ilaç alıyorum.Birde tsh için ilaç.Folic asit kulllanıyormusun onuda öneren oldu burda.Gebe kalmadan önce kullanmak gerekiyormuş.Doktoruna sor istersen.Folbiol ne içindi ilk kez duyuyorum:44:Bu arada ikini buluşma olursa 1 2 gün evvelinden haber ederim sana gelirsin inşallah sende olurmuSen şimdi özele gidiyorsun değilmi?Ben fakülteye gidiyorum canım.Eşim içinde hem özele hem devlete gittik ameliyat için neresi olacağı henüz belli değil

Bende 1000 mglık glifor kullanıyorum.Prolaktin yükselmesin diye onun içinde bir ilaç alıyorum.Birde tsh için ilaç.Folic asit kulllanıyormusun onuda öneren oldu burda.Gebe kalmadan önce kullanmak gerekiyormuş.Doktoruna sor istersen.Folbiol ne içindi ilk kez duyuyorum:44:Bu arada ikini buluşma olursa 1 2 gün evvelinden haber ederim sana gelirsin inşallah sende olurmuSen şimdi özele gidiyorsun değilmi?Ben fakülteye gidiyorum canım.Eşim içinde hem özele hem devlete gittik ameliyat için neresi olacağı henüz belli değil[/QUOTE]

canım bende 850 mg glifor kullanıyorum. folbiol folik asit zaten canım. işallah cnaım önceden haber verirsen gelebilirim.ben özele gidiyorum canım.aşılamamda özelde olucak. eşimin varikosel tedavisi içinde Prof.Dr.İsmet YAVAŞÇAOĞLU na gidiyoruz. Üniv nin doktoru ama biz muayenenesine gidiyoruz.aşılamadan sonra ameliyat olucak canım.ameliyatı sanırım medikabilde yapıcak. ama biz özelden gelen bir doktorun hastası olduğumuz için sadece doktorumuza para ödiyeceğiz. o hastaneyle kendi hallediyormuş.

canım bende 850 mg glifor kullanıyorum. folbiol folik asit zaten canım. işallah cnaım önceden haber verirsen gelebilirim.ben özele gidiyorum canım.aşılamamda özelde olucak. eşimin varikosel tedavisi içinde Prof.Dr.İsmet YAVAŞÇAOĞLU na gidiyoruz. Üniv nin doktoru ama biz muayenenesine gidiyoruz.aşılamadan sonra ameliyat olucak canım.ameliyatı sanırım medikabilde yapıcak. ama biz özelden gelen bir doktorun hastası olduğumuz için sadece doktorumuza para ödiyeceğiz. o hastaneyle kendi hallediyormuş.[/QUOTE]

Anladım canım.Tabiki haber ederim beklerizİnşallah bu yaptığınız masraflar emekler boşa çıkmasında kısa sürede sende topiğe gelip o güzel müjdeyi verirsin canım.Bunu canı gönülden isterim.Çünkü ikinizde özele gidiyormuşsunuz kolay değil bukadar masraf vsEşimde olursa medicabilde olucak.Devlette mikrocerrahi yöntemi varsa ordada olabilir soracak işte devletteki doktora bu hafta içi randevusu var.Devlet hastanesine gidecek tekrardan.Ultrason ve sperm tahlili istemişti ordaki doktorda onları gösterip sorucak ameliyatın nasıl yapıldığını bakalım canım ya hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

yaa sinanamaktan bi hal olduk yeter daaa evet dra söyle canim, ayni sorun bende de var.. TSH yüksek cikti bende de, dolayisiyla az calisiyo, ynai kilo vermek zorlasiyor.. aksine daha kolay kilo aliniyor, bi sürü belirtisi felan var.. iste metforminle insülin direncini kirdigi icin zayiflamaya yardimci oluyor, bir de TSH düzene girererse o zamanda daha kolay kilo veririz insallah.. o zaman da pko zayiflar diye umut ediyorum ben de.. aaaahhh bu ay hamile kalsam aaahhhh cok istiyorum yengec burcundan bebegim olsun.. esim balik, ben akrep, bebegimiz de yengec olursa su grubu duygusal bi aile oluruz ne güzel insallah hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz bu dertten.. iki seneyi biraktim ben geride, insallah daha cok zaman kaybetmeyiz hic birimiz

ayyyyy ben de cok isterdim öyle bi bulsumayi yaa birak ayni sehri teeee nerdeyim ben, memleketi bile terkettim

Haklısın tatlım ama inşallh bu çektiğimiizn mükafatını alırız.TSH sorunuda kolay değil valla.Allah yardım etsin bizeinşllh gönlünden geçenler olur tez zamandaÖncelikle sağlıklı hayırlı olmalarıSen nerden gelin gittin Almayanlara?Orada yokmu topik aç Almanya kkcılar diye

kuzum almanyayla ilgili topikler var ama düsünürsen, burdaki, bunlarin kk üyeligini ve üye olanlarinda benimle ayni sehirde olma oranlarini minacicik bi ihtimal... ben baskentten gelin geldim buraya...

yaa ilac kullanyioruz bakalim, onlara da cok güvenmemek gerek aslinda.. olayinca olmuyor iste.. bakalim allah bizim icin, ne zaman ol diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…