Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Sağol arkadaşım
Eşimle konuştuk da o da aynı fikirdeymiş.Çarşamba ve perşembe rapor almayı düşünüyoruz. Bu sefer de yatayım bakalım nasıl olacak.

iyi olur canım sonra pişman olkursun niye yatmadım ben diyee en iyisi önlem almak :) dualrım sneınle :)

07:00 AÇIK ÇAY (ŞEKERSİZ)
2 YEMEK KAŞIĞI DOLUSU LOR
1 YUMURTA
5 BÜTÜN CEVİZ
1 DOMATES / 1 SALATALIK (YAĞSIZ)

09:30 2 TUTAM LEBLEBİ / 1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT

12:30 2 HAŞLANMIŞ PATATES
1 SU BARDAĞI YOĞURT
BOL SALATA (AZ YAĞLI)

15:30 200 ml KUTU SÜT / 10 FINDIK

18:30 3 KÖFTE KADAR ET (90 GR) (3 GÜN KIRMIZI ET / 2 GÜN TAVUK / 2 GÜN BALIK)
BOL SALATA (AZ YAĞLI)
BİR SU BARDAĞI YOĞURT

21:00 1 DİLİM PEYNİR VE 3 BÜTÜN CEVİZ

NOT: 2,5 / 3 LT KADAR SU VE GÜNDE 45 DK DA YÜRÜDÜM.

DİYET LİSTEMİ İLK GÖRDÜĞÜMDE ÇOKTU NASIL VERİCEM FALAN DİYORDUM. AMA İKİNCİ GÜNÜN SONUNDA 1,5 KİLO VERDİĞİMİ GÖRDÜM. 9 GÜNÜN SONUNDA DA 4,5 KİLO GİTMİŞTİ. DOKTORUM ÇOK ŞAŞIRDI GÖRÜNCE BEN TAM YAĞ ÖLÇÜMÜ İÇİN MAKİNADAYIM KİLOMU ÖLCÜYOR MAKİNA. DOKTOR ÇIĞLIK ATTI SENİ ÖPMEK İSTİYORUM. BU NASIL SONUÇ ÇOK HIZLI KİLO VERİYORSUN DEDİ. TAHLİL SONUÇLARIMA FALAN BAKTI ÇOK ŞAŞIRTICI FALAN DEDİ.ÇÜNKÜ DEĞERLERİM ÇOK BOZUK ÇÜNKÜ BEN BAYA BAYA KOYU PKO LUYUM ŞİMDİ KİLO VERDİĞİM DIŞARIDAN DA FARKEDİLİYOR. BU BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR. HEM DİYETLE UĞRAŞTIĞIM İÇİNDE PEK ÇOCUK OLAYINA TAKILMIYORUM.KAFAMDA RAHATLADI AÇIKÇASI.SİZLERDE YAPIN. İŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRISINIZ. HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM

Tatlım bende diyetisyene gittim ama kilo vermem çok yavaştı.Gittiğin diyetisyen kim bende bursadayım belki giderim ona bende.Moralim çok bozuldu çünkü bu tsh yükselince kilomda gitmeyince içimden birşey yapmak gelmiyorNasıl bir diyet verdi bizimle paylaşırsan çok sevinirim.Örnek menü olarak yazarsan iyi olur canım.

CANIM RABİA YILDIZ FSM DE OFİSİ. MORELİNİ BOZMA CNIM TSH KONUSUNDA. DİYETİ YAZDIM CANIM BAKARSIN ORDAN.

canım bence işin sırrı her gün yürüyüş yapmanda
tebrik ediyorum seni
ben de yürüyüşe başlamalıyım annem bile artık kendini topla diyor

hayıt tohumunu denedinizmi? denemediyseniz tavsiye ederim kızlar deneyin...
canım ben hayıt hapı+ metforminle hamile kaldım ehrkese tavsiy ederim.

canım yaa böyle okuyunca ok üzülüyorum inan aynı şeyelri yaşadık bende hamilelere dönüp dönüp bakardım , imrenirdim ne kadar şanslılar diye.eve gelip ağlardım etrafım hamile haberiye dolup taşıyordu ama bunun sınav old. biliyordum.umudunu yitirme bu günleri atlatıp Rabbim sanada verecek güzel bir evlat inşallah.

anladım canım ameliyatan sonra hamile kalan çok arkadaş tanıyorum.troidli olan bir çok arkadaşımın 2-3 tane çocukları var canım.takma bu kadar kafana oda Allah vergisi.doktoruna söyle sen yime ama bir çok arkadaşım troidle gebe kaldı ve hamileykende troid ilaçları kullandılar.inşallah olacak canım güzel dileklerin için çok sağol.

Diyet listeni beğendim canım.Yalnız birşeye kafam takıldı bir günlük menü bu değilmi yani hergün haşlama patates yemiyosundur herhalde.Ayrıca patates bezelye pkolular için çok uygun değil diye duymuştum.Başka öğlen ymeğinde alternatif olarak ne yiyorsun?Bende hergün 50 60 dk kadar yürüyorum canım tempolu olarak.Her sabah 7 demi kahvaltını yapıyorsun erkenmiş bayağıKaç kiloydun Sedacığım?İnşallah hedefine ulaşırsın canım
Canım ben biliyorum Rabia Hanımı bir ara gitmiştim sonra kilom durunca gitmedim bende bıraktım.Ama sana verdiği liste daha bir mantıklı geldi bana
İnşallah canım araştırdımda tsh yüksekken kilo vermek imkansız gibi birşeymiş.Oyüzden endokrine gidince durumumu belirticemSende sağol canım görüşürüz

ewt canım patates salatası falan yaparak yiyorum. bazen sadece patates ve bazende sadece salata .canım ben çalıştığım için erken kalkıyorum. 6:30 gibi kalktığım için 7:00 de kahvaltımı edip çıkıyorum evden. 80 kiloydum canım şuan tartındım 74,5 im )))))))))))))))

Anladım canım bu patates olayını senmi seçtin Rabia hanımmı?Yani bence hergün patates yemesen :44:neden dersen pko da insülin direnci artıyor , patatesde bizim için çok yarayışlı değil ondan dedimMaşallah arkadaşım nazar olmasın devamı gelir inşallah darısıda bana

ben bu 4,5 kiloyu bu menüyle verdim canım. şimdi ise diyetimi değiştirdi. kendiside şok oldu zaten bu hormon sonuçlarına göre çok fazla vermişsin dedi.bu haftaki diyetim biraz daha dolu ama kiloalr gitmeye başladı ya çok güzel vaallaaa.

Şimdiki diyetinde neler var?Patates yok değilmi yineValla kişi zayıfladıkça moralide yerinde oluyor seni çok iyi anlıyorum

Şimdiki diyetinde neler var?Patates yok değilmi yineValla kişi zayıfladıkça moralide yerinde oluyor seni çok iyi anlıyorum

şimdiki diyette sabah menüsü aynı canım saat 10 da 4 kayısı ve 1 çay bardağı yoğurt var. öğlende ise kırmızı et / 1 kase çorba / 2 dilim ekmek / bol salata

saat 15:30 da ise 1 galeta ve 1 porsiyon meyve (1 elma gibi )

akşam ise 7-8 ymk kaşığı sebze ve bol salata
saat 08:00 de ise 1 dilim peynir ve 2 adet ceviz var.

Çok beğendim diyet listeni, hem mantıklı hem çok pahalı yiyecekler değil herkezin alabileceği şeylerİnşllh sendede bu azim varken gitsin kilolar

ya takma kafana benım tsh 15,36 düşün artık.. ve şuan hamıleyım kılo vermek zor ama ımkansız değil ben dıyet mıyet yapmadım troıd ilacını düzenli aldım şekeri bıraktım ekmeği kepeklıye çevirdim birde yarım saat kadar yürüyüş yaptım 10 kıloya yakın kılo verdım ve hamıle kaldım hamıle kaldığımda tsh 8,54

Çok sağol canım moral verdiğin için sendede pko vardı değilmi?Ben hem pko hem tsh olunca ister istemez canım sıkılmıştı ama böyle yazılanları gördükçe moralim yerine geliyor.Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.Bende yürüyüş yapıyorum 50 60 dk koşu bandı var tempolu yüüryorum.Eşimdede varikosel çıktı canım .İkimizdede olunca ister istemez kafama takılıyor bazen.Ama Allah nasip etmişse her türlü oluyor kısmet nasip herşey.Ama tsh için kontrollerin devam ediyor değilmi?Çünkü hamileliktede tsh yüksekse ilaç veriyorlarmış.Darısıda bana ve olmayan herkeze

Canım diyetinde meyve yokmu hiç.Rabia hanım bana meyvede önermişti.:44:Birde pasta kek vs bunlara izin varmı.Bana gezmeye gidince 1 tatlı 1 tuzlu hakkın var demişti.Sendede öyle birşey varmı?Sanırım onlarda kilo vermemi yavaşlattı benim en iyisi diyet sırasında pastadan hamur işinden karbonhidrattan uzak durmak.Glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketmek iyiymiş pkolular için

evet canım bende koyu pkoluydum öğrendiğmde doktorum bana şu cümleyi kullandı senin hamile kalman imkansız çünkü yumurtalıklarında bir tane daha yumurtanın büyümesi için yer bile yok.. ne tüp bebek ne aşılama doğal yol zaten imkansız.. dünyanın başıma yıkıldığını hissettim hatta eğer bir yıl daha bekleseymişim menopoza giriyormuşum 4 5 ayda adet oluyordum adet söktürücülerle son zamanlarda öyle bile olamıyordum.. üstüne troid dedim Allahım yeter verdiklerine şükür ama yeter ya al canımı ya ver meleğimi.. 2ay doğum kontrol hapı kullandım 1 kere klomen kullandım günlük 50mg üstelik başlama dozu denildi he arada koca karı yöntemleri yaptım kendime ve o ay hamile kalmısım imkansız deniliyordu ve hamile kaldım eşimde hareket azlığı vardı ama Allah verdi mi veriyor

canım ilk diyette meyve yoktu glisemik endk. ten dolayı. 2 .diyette verdi. kek ve pastaya gelincede bana sordu ev gezmelerine gidermisin diye. ben çalıştığımdan dolayı çok gitmiyorum dedim. belkide o yüzden sormuştur canım. ben 10 gündür çikolata pasta kurabiye poğaça dolma pilav makarna bu tarz şeyler hiç yemedim canım. bu arada yarın 17:30 da randevum var bakalım doktorum neye karar vericek. glisemik endk. ten çok bahsetti. ve çoğu meyvede varya o yüzden vermemiş olabilir cnaım. incir i falan sordum haftada 1 kez falan dedi.

canım ilk diyette meyve yoktu glisemik endk. ten dolayı. 2 .diyette verdi. kek ve pastaya gelincede bana sordu ev gezmelerine gidermisin diye. ben çalıştığımdan dolayı çok gitmiyorum dedim. belkide o yüzden sormuştur canım. ben 10 gündür çikolata pasta kurabiye poğaça dolma pilav makarna bu tarz şeyler hiç yemedim canım. bu arada yarın 17:30 da randevum var bakalım doktorum neye karar vericek. glisemik endk. ten çok bahsetti. ve çoğu meyvede varya o yüzden vermemiş olabilir cnaım. incir i falan sordum haftada 1 kez falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…