Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allah bir kulu severse, yalvarmasını dinlemek için onu bir sıkıntıyla sınar...

Hadis-i Şerif

Kızlar ben geçenlerde duydum okudum ve araştırdım.Asprini bazı şeylere çok faydalıymış bunların içinde kısırlık yumurtalık kistleride var.Bir topikte okudum bir arkadaşımız prof doktora gidiyormuş hamile kalmak için.Doktor demişki şu verdiğim tedaviler bir yana bunun yanında günde 2 tane bebek asprini iç demiş.Doktorun dediği gibi yapmış.Ve yine adeti gelmemiş.Söktürücü yazdırmak için doktora gidiyor ,doktor gel bir bakalım ultrasondan demiş hamile olduğunu öğrenmiş arkadaşımız.Çok şaşırmışlar eşiyle birlikte ağlıyarak çıkmışlar.Allah nasip ettimi oluyor tabiki ama faydalı şeyleri öğrenmektede fayda var.Bende yeni başladım asprin içmeye.İsterseniz intertten araştırın önce okuyun ben okuduğum kadarıyla bazı rahatsızlıklar karaciğer vs gibi çok önemli bir rahatsızlığınız yoksa kullanın diyor.Ben kullanıyorum.Bilginiz olsun sizde faydalanın diye paylaşmak istedim.Allah hepimize nasip etsin en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bebekler

Canım çok geçmiş olsun sanada.Allah büyük ve nasip ettimi önünde hiç bir engel yok gerçekten.Ben dua topiğindeyim her hafta bir arkadaşımız için yasin okuyoruz.Yer gök duayla..Allah bağışlasın inşallah meleğini
Çok mantıklı gerçekten.Bugün bende araştırdım bu glisemik konusunuda bilmediğimiz şeyler çokmuş.Bende dukan yapıyordum ondan gına geldi bana proteinden mideme bulantılar girdi.Bende böyle sağlıklı diyete başladım bugün.İnşallh şu Tsh da düşerde benimde kilom gider canımYarında inşllh güzel haberler alırsın gelince yaz burayada neolduğunu.Ayrıca yaptığın paylaşım içinde çok teşekkürler canım benim
Allah bir kulu severse, yalvarmasını dinlemek için onu bir sıkıntıyla sınar...

Hadis-i Şerif

Evet aynen Allah sevdiği kuluna dert keder verirmiş yalvarıp dua edip sesimizi duymak için.Allah dermansız dert vermesin

offffffff yaaa valla artik diyecek söz bulamiyorum.. olmasi zor zaten, tutmasi da ayri bi dert.. cok sükür sen atlattin bu yolu, insallah saglikli bi sekilde devam eder hamileligin cnaim benim..

işallah canım en kısa zamanda bizimle olurlar. bana 100 mg bile fayda etmedi canım.işallah bu ay bizimle olur bebişler.

ya anlamiyorum neden fayda etmiyor ki????? vücut kendi basina yumurta üretemiyor destek aliniyor ama yine de olmuyor.. ya nasil bi istir nasil bi kaderdir?? millet, kocam ceketini üstüme atsa hamile kaliyorum diyebilecek kadar '' yetenekli ''.... neyse ne diyim, hayirlisi...

Çok mantıklı gerçekten.Bugün bende araştırdım bu glisemik konusunuda bilmediğimiz şeyler çokmuş.Bende dukan yapıyordum ondan gına geldi bana proteinden mideme bulantılar girdi.Bende böyle sağlıklı diyete başladım bugün.İnşallh şu Tsh da düşerde benimde kilom gider canımYarında inşllh güzel haberler alırsın gelince yaz burayada neolduğunu.Ayrıca yaptığın paylaşım içinde çok teşekkürler canım benim

canım dukan çok zor geliyor bana. işallah sende kısa zamanda vermeye başlarsın canım.işallah canım bakalım doktor ne diyecek yazarım akşama.

baharim emin misin yaaa??? öyleyse alalim ne olcak ki onu da alalim hani su pembe olan, cocuklari seker gibi yedigi yoks aben mi yanlis biliyorum??

ya anlamiyorum neden fayda etmiyor ki????? vücut kendi basina yumurta üretemiyor destek aliniyor ama yine de olmuyor.. ya nasil bi istir nasil bi kaderdir?? millet, kocam ceketini üstüme atsa hamile kaliyorum diyebilecek kadar '' yetenekli ''.... neyse ne diyim, hayirlisi...[/QUOTE]

yetmedi işte arkadaşım bu ay sanırım 150 mg la başlıycaz. hergün bi hamile haberi bende bunaldım çok. işte bu arada kendimi kilo işine verdim. bu konuya çok taklımmamaya çalışıyorum.

bi arkadaşım var. bazen sohbet ederken falan diyorki. o kadar kolay hamile kalıyormuş ki. hangi gece hamile kaldığımı biliyorum diyor.

yetmedi işte arkadaşım bu ay sanırım 150 mg la başlıycaz. hergün bi hamile haberi bende bunaldım çok. işte bu arada kendimi kilo işine verdim. bu konuya çok taklımmamaya çalışıyorum.[/QUOTE]
Canım bu bahsettiğiniz nedir metforminmi 150 mg olan ney:44:
bi arkadaşım var. bazen sohbet ederken falan diyorki. o kadar kolay hamile kalıyormuş ki. hangi gece hamile kaldığımı biliyorum diyor.

Çevremizde çok öyle maşallh tavuk gibiler darısıda bize ben diyorum biz tembel tavuğuzzzzzzzz diyeBende geçende eşimin arkadaşı var konuşuyoruz işte ilk çocuktan sonra korunmuşlar şimdi 2. ciye hamile korunmayı yeni bıraktım ikinci seferde hamile kalmışım dediMaşallh dedim bende .Bizlerde korunmuyoruz ama bebek gelmiyor diyorum işte tembeliz diyeHayırlısı olur inşllh hepimiz için

baharim emin misin yaaa??? öyleyse alalim ne olcak ki onu da alalim hani su pembe olan, cocuklari seker gibi yedigi yoks aben mi yanlis biliyorum??

Canım okuduklarım doğruysa öyleİnternettede yazıyordu faydası gerçekten varmış.Evet bildiğimiz bebek asprini.istersen googleye yaz çıkar kısırlık kist durumuna iyiymiş..Birde adet olamadığın zaman kanı sulandırdığı için adetin daha çabuk gelmesini sağlıyormuş

Aynen benimde öyle bir arkadaş var korunmayı bıraktıktan ikinci seferde hamile kaldım dedi.Ne güzel ya.Allah bizlerede şifa versin kurtulalım şu pkodan:18:

slm kızlar
busmai nasılsın?
bahar seni uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmadı nasılsın
benim eşimdede varikosel var medicabile gitmiştik sende gittin sanırım en son ne dediler? son durum ne?

merhaba,
aspirin konusunda ben de bir uyarı yapmak isterim bende kullanıyorum ama kanımda pıhtılaşma olduğu için 2 düşük yaşadım ve doktorum her seferinde verguluyor bu ilaçlar ki özellikle aspirin gibi kan sulandırıcılara çok dikkat etmek gerek Allah korusun başınızı bir yere vurduğunuz an beyin kanaması riskiniz herkesten 10 kat daha fazla bana çok dikkat etmemi söyledi dolabın kapağını açık unutursun kafanı fln çarparsın çok büyük tehlike dedi... açıkçası ben çok dikkat ediyorum ama sizi de uyarmak istedim kaş yapayım derken göz çıkarmayın haa bu arada benım arkadaşımın bebeği de yeni düştü doktor yanlış tedavi uyguladı kanında pıhtılaşma ya da plesantanın çevresinde pıhtı riski olmayan arkadaşıma aspirin verdi o da aşırı kan sulanmasından dolayı bebeğini düşürdü ...
Arkadaşlar benden tavsiye böyle şeyleri kullanmadan önce doktorunuza danışın.

baharcım sanırım çıktın bidaha denk gelemeyiz belki inşallah yazımı görürsün..
ben bebek için tedavi olurken doktor eşime sperm testi verdi
medicabilde bi doktora gitti varikosel oldugunu söyledi sperm testi yaptırdı ama sonuclar iyi dedi önce ameliyat gerekebilir demişti.
bende o zamanlar çok üzülmüştüm çok araştırdım kimisi mutlaka ameliyat diyor kimisi kesinlikle olmasın diyor.
sonra eşim sigarayı bıraktı bende arada keçiboynuzu pekmezi yedirmeye çalıştım
sonra 2 yada 3 ay sonra hamile kaldım.
ameliyattan once esın sıgara ıcıyorsa mutlaka bırakması için ugras ve bence kecıboynuzu pekmezi işe yarıyor

bngl canım nasılsın oğlun nasıl? azda olsa uykusu ve yemeği düzene girmeye başlamıştır.
kac günlük oldu oğlun?

y

yetmedi işte arkadaşım bu ay sanırım 150 mg la başlıycaz. hergün bi hamile haberi bende bunaldım çok. işte bu arada kendimi kilo işine verdim. bu konuya çok taklımmamaya çalışıyorum.

ayyy evet yaaa, ben 4 kilo verdim sonra yine biraktim.. simdi dr da dedi, bana eski kiloma dönmeliyim, aslinda hic kilolu degilim ben ama iste, vücut kabul etmiyor olabirli dedi drum.. eskiden yani 63 kiloyken adetlerim acayip düzenliydi, birak gününü saati bile sasmazdi.. simdi ne zaman adet olacagim belli olmyuor.. dra anlattim, o da, pkodan dolayi vücuduna iyi gelen kilo o zamanki kilon olabilir, kilo vermeye calis dedi.. su an 68-69 arasiyim yani bi bes kilo daha vermeliyim.. hazir metformin kullaniyorken vermeliyim bu kiloyu.. az önce puding yedim ama cok pisman oldum yaaa

ben bi druma sorayim gittigimde, nasilsa 13.gün gitcem yumurta ölcümüne.. simdi diger haplari aliyorum ya ne olur ne olmaz.. bir de aspirin kan sulandiriyor ya, belki diger ilaclarla birlikte ters etki felan yapar..

Son düzenleme:

Canım çok haklısın eşim içinde aynı şeyi söylediler.3 ayrı doktor 3 ayrı cevap.Bizde kafamız rahat olsun sağlığına kavuşsun diye ameliyat olucaksa olsun diye düşündük.Eşin ameliyat olmadımı?Çok güzel hamile kalmanBu arada keçiboynuzu pekmezi tüketiyordu.Ama kürünü yapın diyorlar farkedermi?Sigarada arada birdi onada kızdım ben zaten sevmem hiç sigara felan.Doktorda kendisine hiç içme deyince içmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…