Selam arkadaşlar bende bir PKO luyum.Hamile kalmak için 3 ay Klomen kullandım ama sonuç alamadım.En son kullandığımda oluşan yumurtalardan ikisi çatlamadı o yüzden doktor Klomen kullandırmadı.Adet olmayı beklerken dün birkaç damla kan geldi adet olduğumu sandım ama devamı gelmedi.Adet olacağım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce nedendir??
Canım bende pcoluyum. 1bucuk yıla yakın bebek için tedavi görüyordum, en son baska bir Dr a gittim. Tarlusala başladık,önüme hedef koyduk, zayiflayarak başlamak, hsg çektirmek, klomen kullanmak , aşılama yaptırmak.... Derken ben adet söktürücü kullandım ve en son 1bucuk ay kadar adet gormemistim acele edip bu drdn randevu aldım. Neyse tarlusalle beraber 16 gün gecti ben ha buğün ha yarin adet olucam diye bekledim. Ayni adet olacakmisim gibi sikayetlerim vardı. İlaç bitti adet olmayınca Dr aradım, bana kan testi yaptır sonuç negatif ise 2. Kutu söktürücü am dedi. Ben gayet sakin, beklentisiz bir şekilde gittim kanı verdim. İş çıkışı Ecz kapanmadan ilaç alayim diye tlfnumdan her ihtimale karşı sonuca bakayim dedim... Ve her zaman 0.5 çıkan 1 dahi olmayan betahcg 3000 lerdeydi.. İnanamadim şok oldum. Kimyasal diye mi düşündüm. Hemde söktürücü kullanmıştım. Dr umu aradım hmen , gözün Aydın dedi bana... Ama ben bugün rsey hissedemedim . çünkü hanı klomen, hanı hsg çekimi, hanı aşılama.. O.kadar aglaayip, o kadar dua ettiğim geceler.. Yanı ben böyle heyecansiz , beklentisiz , umutsuz, tek basıma gitmeyecektim hastaneye.. Sonucu unutup sırf ilaç almak için sonuca öylesine bir bakmayacaktim...
Ertesi gün benden pembemsi kan gelmişti.. Çok üzüldüm. Sabaha hemen Dr a gittim. Kese vardı ,. Hemen progestana başladık. Çok sukur herşey yolunda su anda..
Neden bu kadar uzun yazdım. Hepinizi çok ama çok iyi anlıyorum. Ben suna inanıyorum. Ben bu Dr a gittikten sonra kafam bir rahatladı, bebisi pek dusunmedim. Aklıma takmadim. Bol bol dua ettim, beslenmeme dikkat ettim. Esimle en basiti birlikteyken bebk için gorev gibi değilde ilk zamanlardaki gibi birliktelik yaşadık. Dilerim sizlerde en kısa zamanda bu duyguları yaşarsınız, insallah benim gibi bir anda gelir bebeginiz hiç beklemediğiniz bir anda...
İnsallah arkadaşım senin kanamanda yerlesme kanamasidir. Güzel haberlerini aliriz buradan.