• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Pco icin illa tuy asiri kilo sivilce olmasi yada adet duzensizligi sart degil canim. Bu belirtilerin biri yada hicbiri de olabilir. Tesadufen öğrenen cok agri sizi yapmadigi icin. Mesala bendede kilo sivilce falan yok adetimde pek gecikme olmaz genelde erken olurum bendeki belirti bu ama tuylenme var igrenc :KK43: .bence bi kac ay gozlemle kendini kurtaj baya sarsmis demekki yumurtalık islevlerini . Bide adet olumca 2.gunu baska dr a git pco vardi kontrol amacli geldim de. Bazı dr da pco küçük yumurta diye adlandiriyo biseyin yok diyo 10 dr değiştirmisimdir heralde :)
Aa bak ne oldu biliyormusn doktor ultrasonda baktı sonra dediki bana normal kadinda şu kadar yumurta olması gerek sende daha çok dedi alttan muayene etti kist yok dedi sonra bunu dedi kafam karisti sonra başka doktora gittim bana her iki overdede mmlik kistler var dedi rapora öyle geçmiş pco falan yazmamis hakikaten hiç bişey anlamadım başka bir doktorda içi şu dolu gibi 1 kese gördü bende gozumle gördüm onu hangisi doğru saskinim

Aa bak ne oldu biliyormusn doktor ultrasonda baktı sonra dediki bana normal kadinda şu kadar yumurta olması gerek sende daha çok dedi alttan muayene etti kist yok dedi sonra bunu dedi kafam karisti sonra başka doktora gittim bana her iki overdede mmlik kistler var dedi rapora öyle geçmiş pco falan yazmamis hakikaten hiç bişey anlamadım başka bir doktorda içi şu dolu gibi 1 kese gördü bende gozumle gördüm onu hangisi doğru saskinim
Iste canim dedigim gibi bazi dr onlari yumurta diye adlandiriyo ama aslinda onlar diger dr u un dedigi gibi mm lik kistler yani pco . Benim fikrimi sorarsan iki ay daha bekle hem adet duzenine bak hemde miktarina ona gore 3.adetinde baska bi dr git. Bide bazi dr diger dr un dedigini yada tedavi yontenini begenmiyornus gibi tavir takıniyo . Gecmis olsun

Ha birde canim endokrin bolumundende yardim alabilirsin pco ile ilgili. Pco aslinda endokrin rahatsizligi . Ici su dolu kesecikler bu mm lik kistler iste canim. Valla bende kac senedir var ben cozum bulamadim senin saskinlik ve endiseni anliyorum

Ha birde canim endokrin bolumundende yardim alabilirsin pco ile ilgili. Pco aslinda endokrin rahatsizligi . Ici su dolu kesecikler bu mm lik kistler iste canim. Valla bende kac senedir var ben cozum bulamadim senin saskinlik ve endiseni anliyorum
Hormon testlerin nasıl peki senin varsa yazarmisn

Merhaba kızlar nasılsınız?
Güzel gelişmeleri olan arkadaşlar yazsın lütfen..
Bizlere de umut olsun. .

Merhaba arkadaslar pcolu ve hamile kalmis biri olarak yaziyorum sizlere
bir cok tedavi gordum beni taniyan vardir aranizda belki 2 yilim tedaviyle tedaviyle gecti inanin cok zor gunlerdi ama atlattim Rabbimin izni ile enson herseyden vazgeçtim tedaviyi biraktim aradan 5 ay sonra hamile kaldım mucize gibi ayni sadece aslan pencesi ve kurt üzümü cay gibi demleyip ictim deneyin arkadaşlar hicbirsey kaybetmezsiniz ve inanin herseyin vakti zamani varmis RABBIM TUM ISTEYENLERE BU HUZURU MUTLULUGU YASATSIN INSALLAH

Bende de Poli var ve dün bugündür kanamam oluyor bugün daha fazla neden oluyor bu kanama bilen var mı ???

Kizlar bu yumurtlama durumlari nasil oluyor?

Yani her ay duzenli adet olan birisi her ay yumurtluyor mudur.?

Ya da yumurtlama degeri dusuk olan kisinin degeri artabilir mi?

Bilgisi olan var ise lutfen yazar mi?

Benm progestron 0.35 cikti...

10 un alti yumurtlamada sikinti oldugunun belirtisi imiş sanırım..

Bilgisi olan arkadaslarim yazablr mi

Kizlar bu yumurtlama durumlari nasil oluyor?

Yani her ay duzenli adet olan birisi her ay yumurtluyor mudur.?

Ya da yumurtlama degeri dusuk olan kisinin degeri artabilir mi?

Bilgisi olan var ise lutfen yazar mi?

Benm progestron 0.35 cikti...

10 un alti yumurtlamada sikinti oldugunun belirtisi imiş sanırım..

Bilgisi olan arkadaslarim yazablr mi
Adetlerin düzenli mi peki

Selam arkadaşlar bende bir PKO luyum.Hamile kalmak için 3 ay Klomen kullandım ama sonuç alamadım.En son kullandığımda oluşan yumurtalardan ikisi çatlamadı o yüzden doktor Klomen kullandırmadı.Adet olmayı beklerken dün birkaç damla kan geldi adet olduğumu sandım ama devamı gelmedi.Adet olacağım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce nedendir??

kızlar hormon tahlili sonucumu yorumlar mısınız ?hamile kalmaya çalışıyorum da :KK43:

Eklentiler

• 20150724_133445.webp
    20150724_133445.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 78
Pkoyla 16 yaşımda tanıştım.evlenmeden önce doğum kont. Haplarının etkileri yüzünden düzenli kullanamadım.ilaçsız adet olamıyorum.3 yıllık evliyim ve klomen tedavisinden bi sonuç alamadım.bu ay serophene kullandım.21.gunu gittigimde yumurtalarımın çatladığı kan testinde çıktı ama hala adet olmadım.pazartesi tekrar doktor yolu gözüktü bana...

Selam arkadaşlar bende bir PKO luyum.Hamile kalmak için 3 ay Klomen kullandım ama sonuç alamadım.En son kullandığımda oluşan yumurtalardan ikisi çatlamadı o yüzden doktor Klomen kullandırmadı.Adet olmayı beklerken dün birkaç damla kan geldi adet olduğumu sandım ama devamı gelmedi.Adet olacağım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce nedendir??

Canım bende pcoluyum. 1bucuk yıla yakın bebek için tedavi görüyordum, en son baska bir Dr a gittim. Tarlusala başladık,önüme hedef koyduk, zayiflayarak başlamak, hsg çektirmek, klomen kullanmak , aşılama yaptırmak.... Derken ben adet söktürücü kullandım ve en son 1bucuk ay kadar adet gormemistim acele edip bu drdn randevu aldım. Neyse tarlusalle beraber 16 gün gecti ben ha buğün ha yarin adet olucam diye bekledim. Ayni adet olacakmisim gibi sikayetlerim vardı. İlaç bitti adet olmayınca Dr aradım, bana kan testi yaptır sonuç negatif ise 2. Kutu söktürücü am dedi. Ben gayet sakin, beklentisiz bir şekilde gittim kanı verdim. İş çıkışı Ecz kapanmadan ilaç alayim diye tlfnumdan her ihtimale karşı sonuca bakayim dedim... Ve her zaman 0.5 çıkan 1 dahi olmayan betahcg 3000 lerdeydi.. İnanamadim şok oldum. Kimyasal diye mi düşündüm. Hemde söktürücü kullanmıştım. Dr umu aradım hmen , gözün Aydın dedi bana... Ama ben bugün rsey hissedemedim . çünkü hanı klomen, hanı hsg çekimi, hanı aşılama.. O.kadar aglaayip, o kadar dua ettiğim geceler.. Yanı ben böyle heyecansiz , beklentisiz , umutsuz, tek basıma gitmeyecektim hastaneye.. Sonucu unutup sırf ilaç almak için sonuca öylesine bir bakmayacaktim...
Ertesi gün benden pembemsi kan gelmişti.. Çok üzüldüm. Sabaha hemen Dr a gittim. Kese vardı ,. Hemen progestana başladık. Çok sukur herşey yolunda su anda..
Neden bu kadar uzun yazdım. Hepinizi çok ama çok iyi anlıyorum. Ben suna inanıyorum. Ben bu Dr a gittikten sonra kafam bir rahatladı, bebisi pek dusunmedim. Aklıma takmadim. Bol bol dua ettim, beslenmeme dikkat ettim. Esimle en basiti birlikteyken bebk için gorev gibi değilde ilk zamanlardaki gibi birliktelik yaşadık. Dilerim sizlerde en kısa zamanda bu duyguları yaşarsınız, insallah benim gibi bir anda gelir bebeginiz hiç beklemediğiniz bir anda...
İnsallah arkadaşım senin kanamanda yerlesme kanamasidir. Güzel haberlerini aliriz buradan.

kızlar hormon tahlili sonucumu yorumlar mısınız ?hamile kalmaya çalışıyorum da :KK43:
inşallahh kısmet olur miniğin dr fsh ve lh hemen hemen aynı olduğunda bu ay yumurtlama olacak demişti bana oldu çok şükürr laki,n kısmet olmadı kan pıhtılaşmm varmışş
bu defa hiç test yapmadık dua ettimm bol boll bu egzersizi yaptımmm hamdolsun yumoş büyüdü aşılama yaptık inşallah kalp atışını duymak için dua ediyorummm

Eklentiler

• cocuk_gelisimi-hamilelikte-aylara-gore-egzersiz-nasil-yapilir.webp
    cocuk_gelisimi-hamilelikte-aylara-gore-egzersiz-nasil-yapilir.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 47
hamile misin ?

Back
X