• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

TSH: 4,09
FSH: 5,03
LH: 6,98
estradiol. 53
prolaktin : 26,86
merhaba kızlar buda benim hormon testi sonuçlarım doktora götürmeye fırsatım olmadı daha nasıl sizce pkomuyum o_O

Kizlar moralim cok bozuk :KK43: dün marmara eğitim araştırmaya gittim kadın doğuma. Doktora geçen ayki sonuçlarımı kendi tuttuğum kanama , ilişki takıl kağıdını filan götürdüm. Bi tedavi bi çözüm sunar belki diye çok umutluydum. Çünkü geçen ay bana pko teşhisini dahiliye dr.u koymuştu. Ama kadın sadece kâğıtlara bakıp benim yapabilecek birseyin yok doğum kontrol hapindan başka dedi resmen hiç ilgilenmedi . ve hatta umutsuzca anca aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi. tedavi için infertilite ye git dedi. Eve geldim internetten yine aynı hastaneye infertilite bölümüne baktım aynı kadının ismini gördüm. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Be kadın madem sen o konuda da uzmansin neden o poponu kaldırıp beni bi ultrasona d koyup sen bakmiyorsun ilgilenmiyotsun . çok kafam attı ya gitmek filan istemiyorum Şuan doktora. Ne yapacağını Şaşırdım :KK11:

Kizlar moralim cok bozuk :KK43: dün marmara eğitim araştırmaya gittim kadın doğuma. Doktora geçen ayki sonuçlarımı kendi tuttuğum kanama , ilişki takıl kağıdını filan götürdüm. Bi tedavi bi çözüm sunar belki diye çok umutluydum. Çünkü geçen ay bana pko teşhisini dahiliye dr.u koymuştu. Ama kadın sadece kâğıtlara bakıp benim yapabilecek birseyin yok doğum kontrol hapindan başka dedi resmen hiç ilgilenmedi . ve hatta umutsuzca anca aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi. tedavi için infertilite ye git dedi. Eve geldim internetten yine aynı hastaneye infertilite bölümüne baktım aynı kadının ismini gördüm. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Be kadın madem sen o konuda da uzmansin neden o poponu kaldırıp beni bi ultrasona d koyup sen bakmiyorsun ilgilenmiyotsun . çok kafam attı ya gitmek filan istemiyorum Şuan doktora. Ne yapacağını Şaşırdım :KK11:
Sakın aldırma o kasar çok kendini bilmeyen var ki sen kendini yıprattığınla kalırsın o doktorun canı sıkkınmış demek ki o an nasıl sadece onlarşa kalabilirsin der gül geç sen kendini bilmez için yapma düzgün bi doktora gidersin olur biter o kadar çok ki o tipler moralini bozma

Canım bozma moralini lütfen. Başka bi hekim dene istersen

Temmuzdan beri bu 4. Kadın doğuma gidisim kimse adam gibi birşey yapmıyor aklım almıyor benim bu insanları ya çok rahatlar umurlarında degil karşısındaki kişi ne yaşıyor
Çok iyi araştırmak lazım. Sor birilerine hatta gittiğinde de doktora söyle bu durumu

Çok iyi araştırmak lazım. Sor birilerine hatta gittiğinde de doktora söyle bu durumu
Çevremde bu konuyu sorabilecegim doktor tavsiyesi isteyeceğini kimse yok en iyi olur diye eğitim araştırmaya gidiyorum. Özelleri de bilmiyorum... Olursa olur olmazsa olmaz uğraşmak istemiyorum. Sağolsun eşim de yine mi doktora gidicez kafasında bir öküz olduğu için çabuk Yoruldum...

Benimkide ayni sanki özel hobi doktora gitmek gidince hmn çık hadi çık çabuk çabuk diyor hastalık bu biz napalim

Benimkide ayni sanki özel hobi doktora gitmek gidince hmn çık hadi çık çabuk çabuk diyor hastalık bu biz napalim
Ya içeri girmiyor sonra bana ne dedi diye soruyor ben zaten moral sıfır kafa bi milyon çıkıyorum sinirimden bi de ona cevap vermeyince o sinirlenir bana. Öyle uyuz saçma haller illet ettirdi.

Sen takılma ona hic...al benden de o kadar ben Türkiye hastanesine gidiyorum doktorum fena deil ama sonuc yok gop ne de gittim ozgur hnm iyi hani ilgileniyor güler yüzlü kardeşime Eskişehir de orda iyi bir doktor varmış ona gitcem haftaya yazarım tup bebek derler halit firat Erten e gitmeyi düşünüyorum ama muayenesi 400 tl bayaa masraflı

Sen takılma ona hic...al benden de o kadar ben Türkiye hastanesine gidiyorum doktorum fena deil ama sonuc yok gop ne de gittim ozgur hnm iyi hani ilgileniyor güler yüzlü kardeşime Eskişehir de orda iyi bir doktor varmış ona gitcem haftaya yazarım tup bebek derler halit firat Erten e gitmeyi düşünüyorum ama muayenesi 400 tl bayaa masraflı
Evet sadece muayene buysa tahliller filan baya masraflı inşaallah güzel sonuçlar alırsınız ötesini görmez o zaman insan elbette yeterli karşılığını alabilelim. L.

Arife gunu çok kötü oldum eşim annesini babasini memnun etmek için Kurban bakmaya gitti bende tek başıma doktora gittim sigorta karsilamiyor kredi kartını evde unuttum sonra ödemeye gelince baktım kartı yok para çekmeye bayaa bi yol yürüdüm sonra çatlama ignemi aldım yağmur yağdı ertesi gün bayram 24 saat sonra ilişki olmasi lazim eşime soruyorum ne zaman musait oluruz diye bilmem diyo telde eve geldim ıgneyi karnimdan yaptım o gece sıtma tuttu terleme aldı beni ertesi gün kurban kesilecek kaynanam is bekliyor ssonuç negatif tekrar deni cem masraf yapmasa kıymet mi bilecek iyi bir doktor olsun da kurtarın napıyım artık bakiyim bu hafta sonu ozgur hanima gitcem tüm tahlilleri tamamlayın tup bebeğe Halit beye gitmeyi dusunuyorum zaten tüm tedaviler yapılmıştır diye rapor olmadan banka tup bebek için yapacağı 1000 tl lik yardımı yapmıyor

Arife gunu çok kötü oldum eşim annesini babasini memnun etmek için Kurban bakmaya gitti bende tek başıma doktora gittim sigorta karsilamiyor kredi kartını evde unuttum sonra ödemeye gelince baktım kartı yok para çekmeye bayaa bi yol yürüdüm sonra çatlama ignemi aldım yağmur yağdı ertesi gün bayram 24 saat sonra ilişki olmasi lazim eşime soruyorum ne zaman musait oluruz diye bilmem diyo telde eve geldim ıgneyi karnimdan yaptım o gece sıtma tuttu terleme aldı beni ertesi gün kurban kesilecek kaynanam is bekliyor ssonuç negatif tekrar deni cem masraf yapmasa kıymet mi bilecek iyi bir doktor olsun da kurtarın napıyım artık bakiyim bu hafta sonu ozgur hanima gitcem tüm tahlilleri tamamlayın tup bebeğe Halit beye gitmeyi dusunuyorum zaten tüm tedaviler yapılmıştır diye rapor olmadan banka tup bebek için yapacağı 1000 tl lik yardımı yapmıyor
Ne zorlu bir surec.. Rabbim yardimcin olsun insaallah kavustursun bebeğine bir an once saglikli bir sekilde. Ne kadar zamandır tedavi görüyorsun da n canım ? Nasıl başladı tedavi ben 2 yıllık evliyim. Mayısta bıraktım dogim kontrol hapınu. Pko yu da yeni öğrendim zaten.. Nerde gidiyorsun doktora ?

6 aydır Türkiye hastanesi ne ve Gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum Türkiye hastanesi iyi istanbulda bunlar kardeşimin hanımı üniversitede orda baya ortamı var orda iyi doktora gitcem haftaya tüm surecler denen sonuç alınamadı diye rapor um olmalı ki tup bebek yaptirayim ama inş gerek kalmaz doktorlar olur diyodu olmuyo

Olur inşaallah canım. Ben biraz doktor görmek istemiyorum akışına bırakacağım sanırım...

Bana Acıbadem de bi doktor kanser olabilirsin demişti biyopsi yaptı çocuğun olmaz dedi yinede soğuma doktorlardan boşver cnm bi doktor yüzünden soğuma sen bilirsin de tedavi başla bence

Çevremde bu konuyu sorabilecegim doktor tavsiyesi isteyeceğini kimse yok en iyi olur diye eğitim araştırmaya gidiyorum. Özelleri de bilmiyorum... Olursa olur olmazsa olmaz uğraşmak istemiyorum. Sağolsun eşim de yine mi doktora gidicez kafasında bir öküz olduğu için çabuk Yoruldum...
Canim bende Marmara'nın orda oturuyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum eğer paran varsa emsey e git Kurtköy de biraz tuzlu ama Nesrin bastug hanim var mükemmel insan ona guvenebilirsin zaten görsen anlarsin bende çok doktor gezdim rabbim nasip ederse doğumu da onda yapıcam bu arada kendisi tup bebek doktoru ama bizim durumu onlardan başka anlayan yok illa tup yaptırmak zorunda deilsin git muayene ol derim rabbim yardımcısı olsun yeni başlayanlara :KK46:

Back
X