- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. baş aşağı sallamak demişsin ya nasıl yapılacak canım ya. ben tam anlayamadım galiba. baş asağı derken baya bildiğin ayaklarımızdan mı tutacak da sallayacak.
bunu sevdim deneyeceğim canım :)Aynen cnm bildigin seni amuda kaldirip sallio esin valla biz yaparken epey de eglenmistik belki ondandir tabi takdiri ilahi ama bence onunda etkisi var.. :)
Canım pkon ne dereceydi düzenli adet görüyormuydun yumurtlama günlerini nasıl bildin tüylenmem saç dökülmesi vs var mı sende? Cok sevindim senin adına gerçekten cok mutlu oldumsağlıkla al inş bebişini kucağına :)Kizlar merhaba yazilarim vardir okursunuz bende pkoluyum yeni evliyim eylulde evlendim.. cocugum olmayacak diye cok korkmustum ama tedavi gormeden hamile kaldim. Su an 2 aylik olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarim sizinle ins burda derdine derman arayan herkesi rabbim sevindirir. Ben sadece 1 ay sogan suyu yapmistim.. bir de yumurtlama haftasi hergun iliski oldu... adet bittigi gunde yaptik.. yanliz ebe soylemisti bana esin seni bas asagi sallasin sirkelesin ki iliski sonrasi dollenme kolay olsun diye biz hep oyle yaptik.. Rabbim cok sukur dualarimizi kabul etti..Sizinkilerde kabul olur ins.. Hepinize dualarim cani gonulden bileseniz..
Canım pkon ne dereceydi düzenli adet görüyormuydun yumurtlama günlerini nasıl bildin tüylenmem saç dökülmesi vs var mı sende? Cok sevindim senin adına gerçekten cok mutlu oldumsağlıkla al inş bebişini kucağına :)
Canım bende pkoluyum cok uzun zamandan beri ben hap kullanmadan adet göremiyorum bazen 6 ay bile gelmiyor düşün artık canını sıkma kafana takma tedavini ol inşallah olur bebişin tanıdıgım bütün pkoluların bir şekilde eninde sonunda oldu bebişi kimi cok kolay kaldı kimi tedaviyle kimi uzun yıllar ugrasmıs ama yinede neredeyse hepsinin cocugu var burdanda okuyoruz o yüzden canını sıkma bir de alternatif tıp a inanormısın bilmiyorum ama ben bitkisel kürlere inanıyorum denememi öneririm bildiğim kürlerArkadaşlar merhaba. 1 yıl 2 aydır korunmuyoruz. Hiç hamile kalamadim. 2 ayrı doktora gittim. Biri 3. ayında, diğeri 8. ayında. Hepsinin dediğine göre tertemizdi. Kist vs yoktu. Ama uzun süredir sol tarafimda sizlama oluyordu. Mantar oldum. Acılı ilişki oluyordu. Tedavi oldum geçmedi. Dedim bugün bir doktora gideyim. Şok oldum evet belirtiler vardı ama hepsi temiz diyince bişey demiyordum. Iki yumurtaligimin çevresinde kistler var. Sanırım solda daha çok.
Sorular sordu doktor.
1. Tüylenme var mı? Evet az da olsa var. Çene, göbek, sırt.
2. Adetlerim az ve ağrılı.
3. Çok değil ama geçikiyor. Bu ay 6. Gün halen olmadım.
4. Ilk ne zaman adet oldun? Ben çok geç olmuştum hatırlıyorum. Lise 1de. Arkadaşlarım orta okulda olmuştu.
Yani sözün kısası ya yumurtlamiyorum ya da çok yavaş.
Arkadaşlar bu doktorlar bunu nasıl göremedi. Yeni mi çıktı yani. Doğuştan olur diyorlar. Yani sonradan olmazmis.
Bu ay yumurtam takip edilip çatlatma ignesiyle deneyecek doktor.
Pkolu olduğumu öğrendim. Çok üzüldüm. Ama diyorumki en azından sebebi öğrendim. Doktor bu büyük bir problem değil. Çocuğunun olmamasi için hiçbir neden yok dedi.
Arkadaşlar bana biraz moral verin ne olur. 31 yasindayim. Artık zamanı geldi sanırım. Allahım yardım et.
Inşallah hayırlı sonuçlar alırım.
Doktora gidin ihmal etmeyin. Tek tavsiyem bu.
Canım gecenin bu saatinde bana moral verdin. Allah senden razı olsun. Eşim saglikci. Hastanede nöbetçi bugun. Düşünüp, kurup duruyordum.Canım bende pkoluyum cok uzun zamandan beri ben hap kullanmadan adet göremiyorum bazen 6 ay bile gelmiyor düşün artık canını sıkma kafana takma tedavini ol inşallah olur bebişin tanıdıgım bütün pkoluların bir şekilde eninde sonunda oldu bebişi kimi cok kolay kaldı kimi tedaviyle kimi uzun yıllar ugrasmıs ama yinede neredeyse hepsinin cocugu var burdanda okuyoruz o yüzden canını sıkma bir de alternatif tıp a inanormısın bilmiyorum ama ben bitkisel kürlere inanıyorum denememi öneririm bildiğim kürler
Soğan suyu kürü
Testere dişli aslanpençesi çayı
Hayıt otu kürü
Kuru incir +tarçın +Çörek otu kürü
Bunların faydalarını gören cok insan var bu kürleri sırayla deneyebilirsin kafana yatarsa bir arastır bakalım
Canım ben yeni evliyim daha bebek girişimlerine hiç bulunmadık ama cok uzun yıllardır adet göremiyorum ilaçsız bununla ugrasıyorum senin yine belli periyodun var görüyormussun zatwn 28-35 güne kadar normalmiş adet döngüsü senin pkon cok hafif düzeyde sanırım dert etme denicem insam taktı mı takıyor bende takmıs durumdayım suan adwt göremememe ama gebe kalmak için rahatlık cok önemli bir de evet cok kolay hamile kalanlarda var ama genelde artık hamile kalmakta zorlanan cok insam var bir sen değilsin öyle düşün cidden su dönemde neredeyse herkes yasıyo bu sıkıntıları bir de pko cok sık rastlanan be tedaviye en cabuk cevap veren rahatsızlık tıp cok ilerledi yumurta takibi vs birşeyler yapıyolar hamile kalırsın mutlaka ben inanıyorum bir de benden sana nacizane tavsiye belkş yapıyosundur gerçi hergün dua et duaya destekle kendini inş yakın zamanda olcak bebişin ben inanıyorum, isteyen herkese de Allah nasip etsin bebek ben dua ediyorum sanada ederim dert etme yumurtlama günlerini takip edip o günlerde ilişkiye flan özen gösterin hamilelik haberini alcaz inş kısa zamanda :) yani pkoyu gözünde cok büyütme yeni öğrendiğin için korkuyorsun ams bir sürü pkolu insan var ve cocukları olmıs bır sekildeCanım gecenin bu saatinde bana moral verdin. Allah senden razı olsun. Eşim saglikci. Hastanede nöbetçi bugun. Düşünüp, kurup duruyordum.
Okudukça görüyorum sanırım öyle çok büyük bir sorun değil. Benim adetler 31 günde felan olur genelde ama son zamanlarda 4, 5 gün geçikiyor. Işte herseyin bir sebebi var.
Bu yazdıklarını bir deneyeyim. Adetim geciktigi için hamilelik testi yaptı. Sanırım değilim de emin olmak için. Tedaviye başlayacak. Süreç nasıl bilmiyorum ama herhalde ilaç verecek. Sonra çatlatma iğnesi vuracak. Herşeyin hayırlısı. 1 senedir neden olmuyor diye yemistim kendimi. O doktorlara yazıklar olsun.
Sen ne zamandır deniyorsun?
Dediğin gibi bugün öğrendiğim için şok oldu. Bana da çok ileri seviye gelmiyor. Saçlarım dokulmuyor mesela. 52 kiloyum. Gerçi herkeste tüm belirtiler olacak diye bişey yok.Canım ben yeni evliyim daha bebek girişimlerine hiç bulunmadık ama cok uzun yıllardır adet göremiyorum ilaçsız bununla ugrasıyorum senin yine belli periyodun var görüyormussun zatwn 28-35 güne kadar normalmiş adet döngüsü senin pkon cok hafif düzeyde sanırım dert etme denicem insam taktı mı takıyor bende takmıs durumdayım suan adwt göremememe ama gebe kalmak için rahatlık cok önemli bir de evet cok kolay hamile kalanlarda var ama genelde artık hamile kalmakta zorlanan cok insam var bir sen değilsin öyle düşün cidden su dönemde neredeyse herkes yasıyo bu sıkıntıları bir de pko cok sık rastlanan be tedaviye en cabuk cevap veren rahatsızlık tıp cok ilerledi yumurta takibi vs birşeyler yapıyolar hamile kalırsın mutlaka ben inanıyorum bir de benden sana nacizane tavsiye belkş yapıyosundur gerçi hergün dua et duaya destekle kendini inş yakın zamanda olcak bebişin ben inanıyorum, isteyen herkese de Allah nasip etsin bebek ben dua ediyorum sanada ederim dert etme yumurtlama günlerini takip edip o günlerde ilişkiye flan özen gösterin hamilelik haberini alcaz inş kısa zamanda :) yani pkoyu gözünde cok büyütme yeni öğrendiğin için korkuyorsun ams bir sürü pkolu insan var ve cocukları olmıs bır sekilde
Canım dua konusunda bir önerin var mı? Ben inançlı biriyim ama pek bilmem.Canım ben yeni evliyim daha bebek girişimlerine hiç bulunmadık ama cok uzun yıllardır adet göremiyorum ilaçsız bununla ugrasıyorum senin yine belli periyodun var görüyormussun zatwn 28-35 güne kadar normalmiş adet döngüsü senin pkon cok hafif düzeyde sanırım dert etme denicem insam taktı mı takıyor bende takmıs durumdayım suan adwt göremememe ama gebe kalmak için rahatlık cok önemli bir de evet cok kolay hamile kalanlarda var ama genelde artık hamile kalmakta zorlanan cok insam var bir sen değilsin öyle düşün cidden su dönemde neredeyse herkes yasıyo bu sıkıntıları bir de pko cok sık rastlanan be tedaviye en cabuk cevap veren rahatsızlık tıp cok ilerledi yumurta takibi vs birşeyler yapıyolar hamile kalırsın mutlaka ben inanıyorum bir de benden sana nacizane tavsiye belkş yapıyosundur gerçi hergün dua et duaya destekle kendini inş yakın zamanda olcak bebişin ben inanıyorum, isteyen herkese de Allah nasip etsin bebek ben dua ediyorum sanada ederim dert etme yumurtlama günlerini takip edip o günlerde ilişkiye flan özen gösterin hamilelik haberini alcaz inş kısa zamanda :) yani pkoyu gözünde cok büyütme yeni öğrendiğin için korkuyorsun ams bir sürü pkolu insan var ve cocukları olmıs bır sekilde
Canım dua konusunda bir önerin var mı? Ben inançlı biriyim ama pek bilmem
Cocuk isteynler sanırım meryem Suresi okuyorlar ya da kenzul arş okuyabilirsin anlamı o likadar güzel ki kenzul arşın Türkçesini de oku bazı insanlar sadece arapça okuyor ne dediğinibilmeden okuyup geciyor benim mantığıma ters geliyor hatta sırf Türkçesini oku ne deniyor bize anla açıkcası hangi duayı okumandan daha önemli olan Allaha inanmak dualarını kabul edeceğini herseyin şifasının onda olduguna inanmak onu sıkça anmak, ama dediğim gibi meryem Suresini okuyolar cocuk isteyenler şimdiden Allah dualarını kabul etsin canım :) bizleri de unutma dualarında
Canım ben 31 yasindayim. 1 yıldır deniyoruz. Olmayınca supheleniyordum. Arada 2 doktora gitmiştim. Tertemiz demişlerdi. Sanırım bu hastalığın teşhisini her doktor yapamıyor.Canım senin yaşın kaç bu arada? Benim gittiğim bir profesör vardı normal dogumla cocuk dpgırursan kistlerin büyük ihtimalle sökülüp atılır vucüdündan kurtulursun demişti inş sen hamile kalıp dogurup kurtulursun inş bende bu yüzden hemen hamile kalmak istiyorum 6 aylık evliyiz eşim asla istemiyor cocuk 2-3 sene içinde hiç düşünmüyor ama 3 sene geçtikten sonra denicez uzun zaman olmıcak diye korkuyorum bebde eşime ısrarcı olunca iyice hepten istememeye basladı cok üzülüyorum bnde
merhaba bende pkolu olduğumu bilmiyordum. bende senin gibi isyan edenlerdenim bu zamana kadar o kadar doktora gittim. kimse demedi pkolusun die bende öğreneli 2 hafta oldu. bakalım yarın gene gideceğim. bende de adet dışı kahverengi lekelenmelerim çoğaldı bu ara. yumurtlama günüm şuan ama kahverengi akıntılarım var.Arkadaşlar merhaba. 1 yıl 2 aydır korunmuyoruz. Hiç hamile kalamadim. 2 ayrı doktora gittim. Biri 3. ayında, diğeri 8. ayında. Hepsinin dediğine göre tertemizdi. Kist vs yoktu. Ama uzun süredir sol tarafimda sizlama oluyordu. Mantar oldum. Acılı ilişki oluyordu. Tedavi oldum geçmedi. Dedim bugün bir doktora gideyim. Şok oldum evet belirtiler vardı ama hepsi temiz diyince bişey demiyordum. Iki yumurtaligimin çevresinde kistler var. Sanırım solda daha çok.
Sorular sordu doktor.
1. Tüylenme var mı? Evet az da olsa var. Çene, göbek, sırt.
2. Adetlerim az ve ağrılı.
3. Çok değil ama geçikiyor. Bu ay 6. Gün halen olmadım.
4. Ilk ne zaman adet oldun? Ben çok geç olmuştum hatırlıyorum. Lise 1de. Arkadaşlarım orta okulda olmuştu.
Yani sözün kısası ya yumurtlamiyorum ya da çok yavaş.
Arkadaşlar bu doktorlar bunu nasıl göremedi. Yeni mi çıktı yani. Doğuştan olur diyorlar. Yani sonradan olmazmis.
Bu ay yumurtam takip edilip çatlatma ignesiyle deneyecek doktor.
Pkolu olduğumu öğrendim. Çok üzüldüm. Ama diyorumki en azından sebebi öğrendim. Doktor bu büyük bir problem değil. Çocuğunun olmamasi için hiçbir neden yok dedi.
Arkadaşlar bana biraz moral verin ne olur. 31 yasindayim. Artık zamanı geldi sanırım. Allahım yardım et.
Inşallah hayırlı sonuçlar alırım.
Doktora gidin ihmal etmeyin. Tek tavsiyem bu.
Aaaaa sende mi çocuk düşünüyordun benim gibi? Ben anlamadım. Teşhisi bu kadar zor mu. Dün şok oldum. Çok ağladım ama görüyorum ki genelde herkesin çocuğu oluyor. En azından sebebi öğrendik. Ona göre yol alacağız. Benim de hiç olmazdı bu ay 6. gün adet olmadım halen. Çok gecikme olmazdı ama son zamanlar 5, 6 gün oynuyor. Sanırım benimki ilk seviye. Çünkü insanlar 6 ay adet olmuyor. Sende belirtiler var mı. Kilo, tuylenme felan? Ben hafif tuyluyum. Kilom normal ama. Adetin ağrılı ve az olur mu. Benim öyle.merhaba bende pkolu olduğumu bilmiyordum. bende senin gibi isyan edenlerdenim bu zamana kadar o kadar doktora gittim. kimse demedi pkolusun die bende öğreneli 2 hafta oldu. bakalım yarın gene gideceğim. bende de adet dışı kahverengi lekelenmelerim çoğaldı bu ara. yumurtlama günüm şuan ama kahverengi akıntılarım var.
ben bi 8 kilo fazlayım. tüyüm yok :) adetim ağrılı ve çok oluyor. doktora dedim çok kanamam oluo die sana öle gelmiştir dio :)Aaaaa sende mi çocuk düşünüyordun benim gibi? Ben anlamadım. Teşhisi bu kadar zor mu. Dün şok oldum. Çok ağladım ama görüyorum ki genelde herkesin çocuğu oluyor. En azından sebebi öğrendik. Ona göre yol alacağız. Benim de hiç olmazdı bu ay 6. gün adet olmadım halen. Çok gecikme olmazdı ama son zamanlar 5, 6 gün oynuyor. Sanırım benimki ilk seviye. Çünkü insanlar 6 ay adet olmuyor. Sende belirtiler var mı. Kilo, tuylenme felan? Ben hafif tuyluyum. Kilom normal ama. Adetin ağrılı ve az olur mu. Benim öyle.
Canım 27 yaşımdayım ben geç kalmak istemiyorum ama eşim cocuk istemiuor daha 7 aylık evliyiz cocuk olayı aramızda tartışmalara sebep oldu ben baskı yaptıkça ters tepti şimdi cocuk lafını duyunca cıldırıyor cok üzülüyorum iyice taktım kafama sanırım depresyona giriyorum benCanım ben 31 yasindayim. 1 yıldır deniyoruz. Olmayınca supheleniyordum. Arada 2 doktora gitmiştim. Tertemiz demişlerdi. Sanırım bu hastalığın teşhisini her doktor yapamıyor.
Bence sen çok geç kalma. Ama kaç yasindasin? Bilmiyorum o yüzden böyle bir yorumda bulundum.
Canım ilk zamanlar benim de eşim istemiyordu. 4 senenin sonunda istedi :)))Canım 27 yaşımdayım ben geç kalmak istemiyorum ama eşim cocuk istemiuor daha 7 aylık evliyiz cocuk olayı aramızda tartışmalara sebep oldu ben baskı yaptıkça ters tepti şimdi cocuk lafını duyunca cıldırıyor cok üzülüyorum iyice taktım kafama sanırım depresyona giriyorum benbu arafa senin iki doktor pkonu farkedemediyde bariz pkolu değilsin eminim cok hafif düzeydedir ben ilk pkolu oldugmda 3-4 ayrı doktora gittim bir yıl içinde hepsi birbirinden habersiz aynı teşhisi koydu
Ama 8 kilo fazla değil bence. Verebilirsin. Hatta sana birsey söyleyeyim. Ben nişanlıyken zayıf gelinlik giymek için 20 kilo vermiştim. 50 olmuştum:))))ben bi 8 kilo fazlayım. tüyüm yok :) adetim ağrılı ve çok oluyor. doktora dedim çok kanamam oluo die sana öle gelmiştir dio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?