- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik değil baya net :)Kızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.
Silik değil baya net :)
İstersen tekrarla testi arkadaşımda yapmış böyle çıkmıştı kan verdi negatif.
test alın bi ara tekrar deneyin. İnşallah vardır :)İşte o negatif sonuçtan korkuyorum. Eşime bile söylemedim test yaptığımı. Bu ara iş yerinden izin alıp çıkmam da imkansız.
Canım tarlusal korumuyor diye biliyorum çünkü gorumcemde tarlusal kullandiktan sonra hamile kalmıştı pkoda ille adet görüp ertesi ay hamile kalacaksın diye bişey yok benim annemde de var beni 2 bucuk aylıkken öğrenmiş yani hamileligini ama hamile kalmadan önce de adet görmemiş çok nadir gorurmusKızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.
bnde de pko var cnm bnmde boyle çıktıKızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.
Canım tarlusal korumuyor diye biliyorum çünkü gorumcemde tarlusal kullandiktan sonra hamile kalmıştı pkoda ille adet görüp ertesi ay hamile kalacaksın diye bişey yok benim annemde de var beni 2 bucuk aylıkken öğrenmiş yani hamileligini ama hamile kalmadan önce de adet görmemiş çok nadir gorurmusinşallah hamilesindir ama zaten baya net çıkmış çok da silik sayılmaz
![]()
Bende de var inşaallah bu ay bende hamiş olurumbnde de pko var cnm bnmde boyle çıktı
Canim o ilacı bende duydum ve faydasını gören çok var kullan sen inşallah sende faydasını gorursunSlm arkadaşlar bende pcoluyum ama hormonlarımda bi problem yok yumurtalıklarım PCO görünümlüymüş 3 buçuk senelik evliyim 6 ay korundum sonra bebek istedik olmadı klomenle tedaviye başladık geçen senede 1 tanede aşılama oldum ama sonuç negatif 1 sene tedavi olamadım piskolojim iyi değildi kaldıramıyordum doktora git gel etrafta bi sürü laf kendimi anca topladım bende geçen ay yine klomenle tedavi gördüm ama kist oluştu bu ay doktorum adetimi düzenlemek için inofolic combi diye bi hap verdi sabah 2 akşam 2 tane içiyorum bu hapı daha önce kullanan var mı ?
İnşallah canım senin bebeğin var mı? Ben artık çok üzülüyorumCanim o ilacı bende duydum ve faydasını gören çok var kullan sen inşallah sende faydasını gorursun
Yok canım 9 aylık evliyim nasip olmadı daha.bende de pko var. Glukifen ve folbiol kullanıyorum .ama inofolic de çok işe yariyormus .onu alacam sanırım.. Siz ne kadar zamandır dusunuyorsunuzİnşallah canım senin bebeğin var mı? Ben artık çok üzülüyorum
Çok gecmis olsun canim. Rabbim başka hastalık gostermesin. Tedavi goruyo musun pekiBen 3 buçuk senelik evliyim sadece 6 ay korunduk eşim verem geçirdi ilaç kullanırken kötünün dedi doktor sonra bıraktık doktora gittim polikistik var dediler 3 senedirde olmuyor
Daha önce Klomen kullandım olmadı aşılama yaptırdık geçen sene tutmadı sonra bidaha tedavi görmek istemedim 1 sene ara verdim geçen ay klomenle tekrar başladım kist oluştu bu ayda doktor inofolic verdi bakalım nasip Sen tedavi görüyon muÇok gecmis olsun canim. Rabbim başka hastalık gostermesin. Tedavi goruyo musun peki
Bende geçen ay günde bir tane klomen kullandım yumurta 14 mm de kaldı.şimdi adeti bekliyorum olursam günde iki tane icecem inşallah faydası olur. Olmazsa ignelere baslicaz canm. Umarım inofolic etkili olur canim.doktorun önerdi dimiDaha önce Klomen kullandım olmadı aşılama yaptırdık geçen sene tutmadı sonra bidaha tedavi görmek istemedim 1 sene ara verdim geçen ay klomenle tekrar başladım kist oluştu bu ayda doktor inofolic verdi bakalım nasip Sen tedavi görüyon mu
İnşallah faydasını görürsün canım inofolic i doktorum önerdi sabah 2 akşam 2 bakalım adetin geçti 2 gün ama hep düzensiz oluyorum o yüzden hiç umudum yok doktorda bu yüzden verdi bu hapı adetin düzensiz diyeBende geçen ay günde bir tane klomen kullandım yumurta 14 mm de kaldı.şimdi adeti bekliyorum olursam günde iki tane icecem inşallah faydası olur. Olmazsa ignelere baslicaz canm. Umarım inofolic etkili olur canim.doktorun önerdi dimi
Bi kaç gün daha geçsin test yap bakalım canim neden olmasın. İnşallah vardır :) ben adetim geçti diye bisey de diyemiyorum çünkü ne zman geleceği belli olmuyoİnşallah faydasını görürsün canım inofolic i doktorum önerdi sabah 2 akşam 2 bakalım adetin geçti 2 gün ama hep düzensiz oluyorum o yüzden hiç umudum yok doktorda bu yüzden verdi bu hapı adetin düzensiz diye