- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
Hayıt suyunu bende ictim acayip şekilde tuylenme yaptı bende ya epilasyona gidiyodum oda boşa gitti o ayYani hayıtla birlikte aslan pençesi mi içeyim tavsiyen nedir bir bardak hayıt bir bardak aslan pençesi mi yapayım 1 gün de
Bizde genelde testesteron prolaktin biraz fazla çıkıyor ama seninkiler güzel çıkmış. Polikistik overe dair birşey kanda yok anladğım kadarıyla. Ultrason görüntüsünden şüphelenmiştir doktor. Her şey zamanla netleşir inşaallah. Ama fsh biraz yüksek ona önem vermelisin. Fsh yüksek olanların topiği var orada bir sürü çözüm paylaşılmış bir bak istersen. Yanlış hatırlamıyoram orada bir bayan vardı ilaç kullanmasına rağmen yumurtası oluşmuyordu. Bir defa hacamat yaptırdı ve yine ilaç kullandı. O sefer bir tane yumurtası oldu ve tüp yaptırdı hemen ve hamile kaldı. Ama onun fsh bayağı bir yüksekti. Hacamat hakında yazışmıştık o zaman oradan aklıma geldi.Sağol canım benim bu testler bakıldı şimdilik iki dr gittim biri be pco nede başka bişey dedi tekrar FSH bakılacak dedi diğeri ise yumurtlama zamanı çağırdı polikistik over dedi benden amh istedi yaptırdım
Ne demek canım. Her şeyin çözümü var ama biraz sabır ve hep uğraşmak gerekiyor. Allah başka dert vermesin.
ızlar lütfen yardımcı olur musunuz? benim bugün adetimin 3.günü lh 10.8 , fsh 7.05, prolaktin 12.9, estradiol 353 çıktı. kadın doğum doktorum bu değerlerin polikistik overla alakası olmadığını içimi rahat tutmam gerektiğini söyledı. bu arada adetlerim hep düzenlidir her ay 27.gün gelir ortalama. endokrinoloji doktorum polikistikten şüphelenince kafam çok karıştı. lütfen bilgilerinizi yazar mısınız?bebek istiyorum bir yıldır,tüplerimde sorun var zaten bir de bu çıkarsa işim çok zorlaşacak..dış gebelik geçirdim daha önce de. şimdiden çok teşekkürler
canım normal muayenede normal çıkıyor..yani kist falan hiç görülmüyor. endokrinolojide bu şekilde çıktı sonuç.ben asıl tsh için gitmiştim.gitmişken bu hormonlarıma da baktırmak istedim.Basta Allah hepimizin yardimcisi olsun canm bende polikistik ver sendromu var benimhormon tahlillerim normal cikiyor ama ultrasonda iki yumurtaliklarda da polikistik over gorunuyor bu durumla sIk sIk karsilasilabiliniyor onun icin jinekologa muayne ooman gerek anladigim kadariyla seni muayne etmemia hormonntesti istemis ve o sekio siylemis senin anlattigin kadariyla ben boyle anladim
ay inşallah öyledir canım ama hafif bi bozukluk da var gibi sanki. estradiol hormonunu (e2) hiç anlamadım. adetimin 3.günü 353 çıkması çok mu acaba? doktor özel olarak onunla ilgili bilgi vermedi amaCnm kist olmayabilir hormonlardan çıkar normalde ama bildiğim kadarıyla lh hormonunun fsh tan en az 2 kat fazla olması lazım yani senin değerlerin iyi görünüyor bence.
E2 hormonu yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakılıyo. Senin büyümüş çatlamamış yumurtan mı var acabaay inşallah öyledir canım ama hafif bi bozukluk da var gibi sanki. estradiol hormonunu (e2) hiç anlamadım. adetimin 3.günü 353 çıkması çok mu acaba? doktor özel olarak onunla ilgili bilgi vermedi ama
anlamadım kiE2 hormonu yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakılıyo. Senin büyümüş çatlamamış yumurtan mı var acaba
Ben baktırdım 3. gün 30 çıktıanlamadım kiadetimin 3.günü nasıl büyüdü acaba..
allah allah bu fark ne böyle..benim neden bu kadar yüksek çok merak ettimBen baktırdım 3. gün 30 çıktı
Çatlamamşı büyümüş yumurtan var gibi geldi banaallah allah bu fark ne böyle..benim neden bu kadar yüksek çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?