amin arkadaşım amin inş.hayırlısı olsun evet inş.beklemediğim bir anda gelir bebişim anne olmayı gerçekten çok istiyorumm bazen hayal kuruyorum kızım olursa adı şu olsun oğlum olursa adı bu olsun kıme benzeyecek acaba diyorum gözleri eşime benzesin diyorum ay ne çok şeyler diyorum sormaa bol bol dua etcez başka çaremiz yok allahım ne zaman nasıp ederse o zamna olacak bazen rahatım olmuyorsa bi sebep var diyorum ama bazende çok bunalıyorum arada gel gitler oluyorr yanı ama bugunumuzede şükürler olsun inş.bizlerde hamıle kalırız vee güzel anılarımızı burda paylaşmaya devam edriz :)
sakın stres yapma.. benim kuzenim 9 ayını yüksek şekerle geçirdi.. çok şükür güzeller güzeli bir kızı var 2. yaşını doldurdu.. Rabbim sağlık versin..
hımm o zaman yediklerine çok dikkat etmelisin beyaz un makarna pilav yok tamam mı? tatlı da yok sebze meyve et balık yiyebilirsin... kaç çıktı şekerin?
inşallah öyle olur benımdee stres yapmıcam zaten ama bılmeyınce hıc boyle bıseyı sasırdım
sanırım kılodan dolayı olduu cnkı hamılelıktne once dusuktuu sımdı cıktı
amin
simdiden etmeye başlıcam zaten
olmazsaa diyetisyene gidicem bide dıkkat edelim bakalım
Allah tan ekmek sevmıyorum zaten
tatlıda bu ara cnaım ıstemıyordu glfordan sonraa
100 cıkttı sınırda dedii
3 gun önce 87 ydi bu arada :S
açlık sınırı 105 canım toklu sınırı da 140 tır annem şeker hastası ordan biliyorum yani sınırı geçmezsen hiç sorun olmaz... ben de 120lerde falan çıktı sandım sen dediklerime dikkat et hiç sorun yaşamadan tamamlarsın... çok canın çekerse de bu tarz yiyecekleri tatlı vs...dediğim gibi insülin iğnesinin gebelikte hiç bir zararı yok... özelden de yazdım sana...bakliyatların da tamamını tüketebilirsin şekeri dngelerler...
ve günde 1 adet ceviz de şeker için çok iyi canım...
inan ben de benzer şeyler kuruyorum kafam da ablam kesin oğlun olacak diyor... tipi şöyle olacak diyor...ben de kendimce hayaller kuruyorum aslında bu hayaller çok güzel bence insanı mutlu ediyor... ne kadar istediğimizi belli ediyor....ama dediğin gibi zamanı var geç olsun da güç olmasın diyorum bazen... bir de inatla üstüne gidersem olmuyor diye sihir bozulur diye düşündüğümden sabırlı ve sakin bakıyorum... kısmet nasip diyorum canım :)
paylaşacağız elbette...en güzel haberlerimiz de paylaşacağız...
slm kızlar nasılsınızzz yaw bugun saglıkocagına gittim progestan yazdrmak için 100 mg tan yazmıs adam sormadıda bana bende eczanede öle oldunu görunce almadm ilacı 100 mg etki etmezmi almayayımmı yoksa 200mg mı yazdırayım gidipp
canım bende 100lük içiyorum. sabah akşam. 15 gün sürüyor kutunun bitmesi. sonrasında 3-4 günde adet geliyor..
peki adetin cokmu gelio azmı ben cok az oluorum o yuzden kisti atamıorm bi türlü yaa
ne zaman ne istersen sor canım umarım uygun diyetle sen bu işi çözeceksin :)canım saol vallahi her konuda bilgin var maşallah artık direk sana yazıyorum
dikkat edeyim ki inşallah fazla yukselmez
bide diyetısyene giderimm nasıl besleneyım diyee
ben zaten ekmek falan yemem sevmıyorumm
tatlıda istemezse canım sorun yok
cevız falan aldım zaten şimdi araştırıcam artık nelere yukseltır neler yukseltmez flan bakayım bir
tabi ya bu hayaller çok güzel çünkü bir gün gerçek olacak :)haklısın arkadaşım nedense banada hep oğlun olur diyorlar ama tabıkı kısmet hayırlısı olsunda kız erkek farkettmez dimi saglıklı olsunlarda :) hayal kurmak güzel hala umudumuz var buda güzel bişey tabıkı
canım 100 lük de olur ancak ben sana 200 lük daha etkili 5 gün içsen yeter diye demiştim ama 100 lük içeceksen de sabah akşam en az 6-7 gün iç tamam mı?slm kızlar nasılsınızzz yaw bugun saglıkocagına gittim progestan yazdrmak için 100 mg tan yazmıs adam sormadıda bana bende eczanede öle oldunu görunce almadm ilacı 100 mg etki etmezmi almayayımmı yoksa 200mg mı yazdırayım gidipp
akıntım var benim bugün ve kasık ağrımda.. sinir oldum yaa.. çok tuhaf sızlıyor ve çok gerginim.. anlamıyorum ne oluyo bana
mrblar arkadaslar pko luyum yıldır bebk ıstıoruz ama olmadı gecen ay dra gıttıgımde ogrendım pko oldugumu gecen ay serophen kullandım yumurtam gec gelıstı ve catlatma ıgnesı oldum 18. gunde ama catlamamıs yumurta test bılem yapmadan adet oldum dr baktı yumurtan catlamamıs hıc dedı adetın 3 . gunu gel dedı gıttım yumurtan atılmamıs dedı adetın bıtınce ılıskıye gırın duzenlı bı hafta sora gel belkı bu yumurta adetten sora catlarmıs bole bıse olurmu sızce bı oncekı aydakı yumurtayla yoksa bu ay ole bosmu gececek baska yumurta olusurmu sızce oooo cok soru sordum dımı ama benım kafam cok karısıııık
ne zaman ne istersen sor canım umarım uygun diyetle sen bu işi çözeceksin :)
tabi ya bu hayaller çok güzel çünkü bir gün gerçek olacak :)
canım 100 lük de olur ancak ben sana 200 lük daha etkili 5 gün içsen yeter diye demiştim ama 100 lük içeceksen de sabah akşam en az 6-7 gün iç tamam mı?
canım bunda anlaşılamayacak bişey yok ya tedaviden kaynaklanıyor ya da inşallah gebelik başlangıcı...10 günlük hcg hormonu yükleniyoruz bu iğnelerle çok normal...
ayyy başlıcam hormonuna yaa.. bu ne biçim şey.. ilk kz böyle gerginlik yaptı bende. bi tuhafım. amcam rahatsızdı, 4-5 yıl önce çok ciddi kanser atlattı ve tekrarlama ihtimali vardı, az önce onun iyi sonuçlarının haberini aldım ve aradım. konuşamadım adamla yaa bi ağlama tuttu beni :2: sonra ağlama faslı geçti, yüzümde bölgesel kızarmalar,boynumda ve göğsümde.. off dedim ne oluyo bana.. bi yandan da kasık ağrım sızı sızı böyle bi değişik.. eğer böyle devam ederse doktoru arayacağım.. ben sanırım kafayı yiyorum artık.. fazla geldi bana bu tedavi olayları
kaçmm idi o atılmayan yumurta? bu önemli 22mm yi geçmediyse çok iyi evet sonradan çatlarsa eğerki kaliteli yumurtaysa gebelik mümkün...
20.5 mmydı adetımın 2. gununde ama yarın 11. gun gıdıcem kontrole ıcımde neler olyuor ck merak edıorum belkı 22 mmyı gecmedıyse catlatma ıgnesı verırmı bu arad cvbın ıcın tskr ederım yınede bıras umıt oldu bana :)
tamam canım onu alayım barii 15 gun içilio falan demişlerdi 100 luk ıcın
ne yaalım onuda içeriz artk beklemeye alıstık :)))
canım daha önceki tedavinde bu şekilde olmamıştı değil mi vardır bir hayır bence sabırla bekle... doktoru gece ara istersen şimdi cebi varsa bir danış... için de rahat etsin... ben de çatlatma iğnesini geçen ay senin gibi ovitrelle yemiştim ama dediklerinin hiç biri olmamıştı sadece karnımda şişlik yapmıştı...
sen bir görüş doktorunla...sen gerildin tedavi süreçlerinden biliyorum canım haklısın ama biraz daha sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?