aa bilmem ki.. o ne zaman oluyo ki? ayyy inşallah arkadaşım.. valla heveslenmek istemiyorum ama bi yanımda aman ne olcak hamile gibi düşün hisset diyornasip herşey.. hakkımızda hayırlısı..
çok zor şeyler atlatmışsın canım ya....başın sağ olsun( çok üzüldüm...
boş gebelik sanırım yumurtanın boş olmasından kaynaklanıyor bazen yumurtanın içinde hücresi olmazmış bu yumurtamızı kaliteli hale getiren şeker haplarından alıyor musun peki sen?
gelecek meleklerimiz biliyorum...
3. haftanın tamamı döllenme 4. haftanın ilk günü de rahme yerleşme süreci başlar...5. haftanın ilk günü de kan testinde çıkar canım :))
düşün ne olacak şurada 10 gün seviniyoruz çok mu bakarsın bu sevinmen gerçek çıkar...
inşallah canım yok hayır kullanmadım ama inşallah yarın doktorumla konuşucam hemen istiyorum çünkü 5 senelik evliyim daha fazla zaman geçsin istemiyorum 6 ay içinde olur gelmene gerek yok demişti doktor laporoskopi sonrası.temmuzda oldum.sen ne kadarlık evlisin tedavi görüyomusun
hmm.. ben daha 3 hafta 1. günümdeyim.. yani şu site varya hani son adetini yazıyorsun sana kaç haftalık olduğunu söylüyor.. tam onu dicektim sana.. bayılıyorum orda açıp açıp bakıyorum.. kaç gün olmuş diyekafayı yiyorum sanırım
benim öğrenmeme demek ki daha 2 hafta var.. bi de ateş tabloma bakıyorum sürekli.. Allah inşallah boş çıkarmaz ümitlerimi..
canım her şey yolunda gitsin tüm tedavi sürecin aşamalarında aklına ne takılırsa paylaşırsın... iyiki sizler de varsınız...
evet önce 850mg iç onu bitir belki de o yeterli gelecektir... yeterli gelmezse doktoruna danışarak arttırırsın dozunu...
zaten yumurtan gününde gelişirse ilaç yeterli geliyor demektir... farlutala başladın mı?
yemek yapmam gerek, ütüler yine birikti bu gün de tembel günümdeyim kıpırdamak istemiyorum yerimden :)
öğlen gelince yemeğimi yedim farlutal içtim.akşamda metformine başlıcam inşallah.öyle yapcam canm 850mgla başlıcam.saol canm sorarım aklıma takılanları en büyük destekçilerimsiniz benm.
bende temizlik yapcam cmrtsi misafirim gelcek.bugün işe gitmedim madem evdeki işlerimi halledeyim.sanada kolay gelsin canm ütü en sevmediğim iş benm.
:)) çok güzel olmuş...
zaten çok düşünmekten geliyor başımıza bunlar canım.... ama inşallah rüyan gerçek çıksın hayır olsun...
bence 10 güne adetin gelir gelmezse progestan içersin sabah 1akşam 1 200 lük içersen 5 gün yeterli olur...
pko sendromunda doktorlar ilk bu hapı öneriyorlar... sen de bir doktorunla görüş istersen...insülin direncini dengeliyor bu hap... sağlıklı yumurta üretimine katkısı var... erkeklik hormonunun arttığı durumlarda doktorlar önce bu hapı veriyor...
eve gidince ibr kere daha iyice bir inceleyim de şu dukan diyeti kendime 2 haftalık bir yeme programı çıkarayım....
günlük program yapınca şaşıp kalıyorum ne yiyiyeyim diye böyle olursa 2 haftalık şeklinde bir gün önceden ayarlarım yiyeceğimi ben....
kızlar bu hafta sonu müsait olmayacağım ama pazaretsi başlayacağım
bana destek olun nolur takip edin beni kontrol edin...
ama bu diyeti yaparken ilk zamanlar çok halsiz oluyorum spor yapamam spor demeyin bana... olur mu???
Ben hormon testi yaptirmadim daha tr de yaptirmistim bisi cikmadi sadece dr yumurt. tembellik var demisti kilo vermemi onerdi tabi o zaman 75 kiloydum 5 ini verdim evlenince yine aldim simdi 65 ideal kilom kilo veriyorum son hizda saglikli bi sekilde bende anna olmak isteyen herkesle guzel dualarim.. Duanin acamayacagi kapi yoktur sonucta ama uzuluyor yinede insan
selam kızlar bende pcosluyum dün hamile olduğumu öğrendimama rahim filminden hemen sonra hamile kalınca biraz korkuyorum inşallah bişey olmaz çok bekledim...
canım iğneden sonraki kaçıncı günün senin günün farklı 14. gün yumurtlama olmadı sende de mi?öyle biliyorum....o siteyi biliyorum ben de çok güzel yapmışlar gebelik takvimi var orada her gün yazıyor rahme yerleşme aşı günleri falan filan...
Hosbuldum tsk ederim nasilsiniz ? cok daraliyorum icimde hep bi korku kusku varsohbet etmek istedim bende
6 ekimde iğnemi oldum.. bugün iğne olduğum günü de sayarak 8. günüm.. ama iğneden sonraki 2. gün yumoşum çatladı bence.. hatta fertility de o güne çekti çizgiyi.. yumurtlama olayı bu durumda 18. günümde olmuş oldu.. ayy ne gıcık hesaplar yaa
bahsettiğim hap yumurta tembelliği için zaten ve kilo vermeye de yardımcı canım...
inşallah hedef kilona bir an önce ulaşır bu arada da hamile kalırsın...
canım valla bişey diyemiyorum.. çok da ateşe bağlı kalmamak lazım.. benim ilk klomenli denememde ateşim hiç düşmedi hep 37lerde seyretti ve ben pat diye adet oluverdim.. sen kafanı rahat tut ve hemen incir bulup ye :)))
ayyy inşallah arkadaşım yaa, hepimiz güzel haberler verelim..
:)) benimde rüyalarımda böyle şeyler oluyor ama tamamen çok düşündüğümüzden.. mesela dün bütün akşam boyunca kaynanamın saçını başını yolasım geldi ve rüyamda bildiğin saç saça başbaşa kavga ettim :))) direk bilinçaltı yani
:)) kafayı yedık galıbaa kızz bebek bebek diyee
senin yumoş gitti bence :))) inşallah spermciklerle buluşmuştur da sana bebek olarak geri döner..
amin canım amin inş.hayırlısı artık
kızlar şimdi doktordan geldim.adetim gecikmişti.zaten artk ilaçsız adet olmuyorum.farlatural verdi.sonrada tekrar klomen.klomeni bu 3.kullanışım olacak.artk bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi ve artk göbekten iğnelere geçeceğiz dedi.ben klomene bi kaç ay daha devam ettirir diye düşünüyodum.zaman geçtikçe aşamalarda farklılaşıyo ve buda beni iyce korkutuyo.göbekten iğne nasıl olcakya hiç hoş gelmiyo kulağa.sanırım bu iğneler yumurtaları geliştirmek için ama daha etkili sanırım.sizin bilgini varmı?bir de metformini sordum şeker ihtiyacım çok oluyo dedim.içebilirsin dedi.klomenle birlikte içebilirmiyim diye sordum iç dedi.ama günde 1tane ya da 2tane bişey demedi.evde glucophage 850mg var sizce nasıl içeyim sabah akşam mı içeyim.ben klomen ile birlikte içilmiyo diye biliyodum ama iç dedi.işte tekrar yeni ay ve yeni umutlar...
3 ay duphastonu kullanicam eger hamile kalamazsam ( ki ins kalirim ama zor gibi gorunuyor nasip yinede) kadin tedabiye gecicek bakalim o zaman ne onericek bana zayiflamaninda cok faydasi varmis pco da bazende hic tedavi olmadan hamile kalanlar var Allah buyuktur dedim ciktim bir yola kucagmizi bos birakmasin INSALLAH
tam 1 hafta geçmiş yani canım 2 gün çatlama dersek 5 gün olmuş... anladım o zaman rahme yerleşme dönemi yarın ya da bir sonraki gün az kalmış yani... bazı kişide bu erken olurmuş 5 günde bazısında 1 hafta 8-9 gün falan sürebilirmiş... yani döllenmeye yeni girmedin sen döllenme olduysa inşallah 5. gününü tamamlamıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?