Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aa bilmem ki.. o ne zaman oluyo ki? ayyy inşallah arkadaşım.. valla heveslenmek istemiyorum ama bi yanımda aman ne olcak hamile gibi düşün hisset diyor nasip herşey.. hakkımızda hayırlısı..

3. haftanın tamamı döllenme 4. haftanın ilk günü de rahme yerleşme süreci başlar...5. haftanın ilk günü de kan testinde çıkar canım :))

düşün ne olacak şurada 10 gün seviniyoruz çok mu bakarsın bu sevinmen gerçek çıkar...

inşallah canım yok hayır kullanmadım ama inşallah yarın doktorumla konuşucam hemen istiyorum çünkü 5 senelik evliyim daha fazla zaman geçsin istemiyorum 6 ay içinde olur gelmene gerek yok demişti doktor laporoskopi sonrası.temmuzda oldum.sen ne kadarlık evlisin tedavi görüyomusun

hmm.. ben daha 3 hafta 1. günümdeyim.. yani şu site varya hani son adetini yazıyorsun sana kaç haftalık olduğunu söylüyor.. tam onu dicektim sana.. bayılıyorum orda açıp açıp bakıyorum.. kaç gün olmuş diye kafayı yiyorum sanırım
benim öğrenmeme demek ki daha 2 hafta var.. bi de ateş tabloma bakıyorum sürekli.. Allah inşallah boş çıkarmaz ümitlerimi..

tabi doktoruna metformini de sor bence... inşallah gerek kalmadan gelir bebeğin... ben klomen kullanıyorum yumurta geliştirici sonra da çatlatıcı iğne bu 2. ayım tedavide...2 yıllık evliyim...30 yaşımı doldurduğumdan biraz acele ediyorum ben de...

canım iğneden sonraki kaçıncı günün senin günün farklı 14. gün yumurtlama olmadı sende de mi?öyle biliyorum....o siteyi biliyorum ben de çok güzel yapmışlar gebelik takvimi var orada her gün yazıyor rahme yerleşme aşı günleri falan filan...

Son düzenleme:

öğlen gelince yemeğimi yedim farlutal içtim.akşamda metformine başlıcam inşallah.öyle yapcam canm 850mgla başlıcam.saol canm sorarım aklıma takılanları en büyük destekçilerimsiniz benm.

bende temizlik yapcam cmrtsi misafirim gelcek.bugün işe gitmedim madem evdeki işlerimi halledeyim.sanada kolay gelsin canm ütü en sevmediğim iş benm.

canım çok kolay gelsin ben de ütüyü pek sevmem ama tv izlerken yap bak nasl da kolay oluyor ve zaman geçiyor...
görüşmek üzere....

....................................................................

Son düzenleme:

amin arkadaşım amin inş.hadı hayrılısı artık ne diyelim adet olursamda şükür geçte olsam oluyorum iştee

Ben hormon testi yaptirmadim daha tr de yaptirmistim bisi cikmadi sadece dr yumurt. tembellik var demisti kilo vermemi onerdi tabi o zaman 75 kiloydum 5 ini verdim evlenince yine aldim simdi 65 ideal kilom kilo veriyorum son hizda saglikli bi sekilde bende..anne olmak isteyen herkesle guzel dualarim.. Duanin acamayacagi kapi yoktur sonucta ama uzuluyor yinede insan

bu diyetin nkıtabını al canım daha çok azımlı olursun bide bu diyette bildiğim kadarıyla spor yasak sadece yarım saat yürüş isteyen bi diyet benım bildiğim

bahsettiğim hap yumurta tembelliği için zaten ve kilo vermeye de yardımcı canım...
inşallah hedef kilona bir an önce ulaşır bu arada da hamile kalırsın...

Son düzenleme:

6 ekimde iğnemi oldum.. bugün iğne olduğum günü de sayarak 8. günüm.. ama iğneden sonraki 2. gün yumoşum çatladı bence.. hatta fertility de o güne çekti çizgiyi.. yumurtlama olayı bu durumda 18. günümde olmuş oldu.. ayy ne gıcık hesaplar yaa

tam 1 hafta geçmiş yani canım 2 gün çatlama dersek 5 gün olmuş... anladım o zaman rahme yerleşme dönemi yarın ya da bir sonraki gün az kalmış yani... bazı kişide bu erken olurmuş 5 günde bazısında 1 hafta 8-9 gün falan sürebilirmiş... yani döllenmeye yeni girmedin sen döllenme olduysa inşallah 5. gününü tamamlamıştır...
bizim için bu hesapları yapmak basit çünkü çatladığı günü biliyoruz... tedavilerden ötürü...

Son düzenleme:
bahsettiğim hap yumurta tembelliği için zaten ve kilo vermeye de yardımcı canım...
inşallah hedef kilona bir an önce ulaşır bu arada da hamile kalırsın...

3 ay duphastonu kullanicam eger hamile kalamazsam ( ki ins kalirim ama zor gibi gorunuyor nasip yinede) kadin tedabiye gecicek bakalim o zaman ne onericek bana zayiflamaninda cok faydasi varmis pco da bazende hic tedavi olmadan hamile kalanlar var Allah buyuktur dedim ciktim bir yola kucagmizi bos birakmasin INSALLAH

Son düzenleme:

yani ay yeni umutlarrr hadı hayırlı olsun tedavın arkadaşım

tabi tedavisiz de şans var ama gerçekten de şansa bırakmak olur bu... yani tedavi süreci şart bence...
inşallah canım hepimizin olacak inşallah bir gün :))

oyyy ne güzel yaa.. döllenmiş mini mini yumoş, hızla gelişip rahme yerleşme derdine düşmüş.. oy oyy yerim ben onu yerim.. ahahhaa bak bak iki dakka da nasıl kaptırdım kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…