Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tabi tedavisiz de şans var ama gerçekten de şansa bırakmak olur bu... yani tedavi süreci şart bence...
inşallah canım hepimizin olacak inşallah bir gün :))

INSALLAH olucak ama ne zaman olumlu bakmak streside atmak lazim bi kenara bide rahim filmi nasil cekiliyor hic cektirmedim ozellikle bayan dr istiyorum ben ya erkek doktora gorunemem imkansiz yani utanirim

oyyy ne güzel yaa.. döllenmiş mini mini yumoş, hızla gelişip rahme yerleşme derdine düşmüş.. oy oyy yerim ben onu yerim.. ahahhaa bak bak iki dakka da nasıl kaptırdım kendimi..

yani senin durumun bu günü sayma yarından itibaren 10 gün geçer belli olur 24-25 inde kesin belli olur canım....
ben de neler kurdum geçen ay kafamda şu günüm mü acaba öyle mi böyle mi derken geçirdim geçen ayı... elimde olmadan yaptım bunu bu ay da kesin yaparım bir umuttur bence... neden gerçek olmasın :)
düşünce gücü...

benim doktorumda hemen farlutalı dayardı bana bende sizden duydum progestanı onu alacam inş.

evet canm ya çok gıcık hesaplar.ben okadarını hiç yapamam uğraşamam.sende kafanı pek yorma hesaplara içini ferah tut inşallah bicimin dediği gibi rahmine yerleşiyordur bebişin...

INSALLAH olucak ama ne zaman olumlu bakmak streside atmak lazim bi kenara bide rahim filmi nasil cekiliyor hic cektirmedim ozellikle bayan dr istiyorum ben ya erkek doktora gorunemem imkansiz yani utanirim

rahme bir sıvı gönderiyorlar yavaşça rahim içi o sayede görünüyor anestezili ya da anestezisiz senin isteğine bağlı olabilir... güvendiğin bir doktor olsun başında kaliteli yer olsun.... rahimle ilgili olduğu için bu önemli canım... ben çektirmedim....tüplerde tıkanıklık varsa da bu esnada açılıyormuş...

Son düzenleme:

canım merhaba.. bende sen gibi rahim filmi konusunda çok stres yapmıştım.. ama hiç korkulcak birşey değil.. canım çok tatlıdır benim, iğne olurken bile dakikalarca ahlayıp ohlarım.. ama öyle strese girilecek birşey değilmiş anladım.. çok rahat geçti benim film çekimim..
ayrıca öyle şartlama kendini erkek doktora görünemem filan diye..

zaten bende 25ini beklicem ve eğer gelmemiş olursa evde test yaparım diyorum.. zaten öyle düşünüp durmadan olmuyor, hiç düşünmüyorum diyen yalan söyler.. ama benim kasıklarım ciddene çok sızlıyor.. eğer böyle devam ederse cmtesi doktoruma bi telefon açarım.. inşallah düşünce gücü ile hamile kalabilirim

Benim dil sorunum var biraz esim anlatti durumu doktora oda film ve kan testi istemis 3 ay gebelik olmazsa bunlari yapip goturcem bilemiyorum esim arastircak bu konuyu ben biraz cahilim yaa :44:

canım bence kasık ağrısı bir ümittir ben böyle düşünüyorum...ben de iğneden sonraki ilk 3 gün olmuştu sonradan hiç ağrı sızı belirti falan olmadı doktoruna sor tabi ama o bakmadan bişey demez sakın muayene de olma gebelik başlangıcında alttan muayene olunmazmış... rahme yerleşme olduktan sonra muayene olunabilirmiş... bu da aklında olsun...

bende dün akşam çok ağladım valla yatakda hem dua ettim hemde ağladım uyuya kalmısımm çok dua ettim ama bir yandanda neden böyle oluyor diye ağladım valla bendeki dert birde değil iki hem eşim hem ben ama bugunümede şükürler olsun dedim olacak elbet herşeyde vardır bir hayırr dedim

Benim dil sorunum var biraz esim anlatti durumu doktora oda film ve kan testi istemis 3 ay gebelik olmazsa bunlari yapip goturcem bilemiyorum esim arastircak bu konuyu ben biraz cahilim yaa :44:

anladım canım eşin görüşürken o sorar o zaman tahlillerini yaptırırsın rahim filmi de çekilir metformin içerikli şeker haplarını da sorarsın sonuçlarına göre...kan şekerini de ölçtür açlık ve tokluk tamam mı? inşallah bu arada da hamile kalırsın...

bence de hayırlısıyla gelsin demek gerekli canım aynen çok hassasım bende insan hemen sonuca ulaşmayı istiyor işte elde değil ki... ama demek ki zamanı var ve o zamanda Allah nasip edecek bize... eşinle görüş iletişimi koparma bu konuda... senin verdiğin emeği görüyordur zaten o da elinden geleni yapmaya çalışır eminim... ve Allah ol derse olacak biliyorum canım beklemediğin bir anda olsun inşallah tez zamanda...

INSALLAH hepimizden gelir bu guzel haber..

hep iğneden sonra şiddetli ağrılarım olup, çalışmaya bile nerdeyse engel olurdu.. ama bu ay hiçbir sıkıntı yaşamadım.. bunu da ovitrelleye bağlıyorum.. bence yan etki olarak daha az belirti veriyor.. doktorum zaten zannetmiyorum riske atmaz bu durumu.. ama bi değişik sızlıyor, adet olacakmışım gibi, arada belime de vuruyor ağrısı.. belki de üşüttüm diyeceğim ama gayetde dikkat ediyorum kendime. ayağımda çorabım terliğim, sırtımda muhakkak atletim, üstümde sweat shirtler.. bu kadar dikkat ederken üşümüş olmak da sinir bozucu olur.. inşallah bunlar döllenen yumoşumun yerleşme çabalarının ağrısıdır.. hahaa nasılda hemen kendime pay çıkarıyorum

bu kadar dikkate üşütme olmaz canım zaten artık içinde her ne oluyorsa bundan sebeptir bu ağrılar diye düşünüyorum için rahat etsin devam ederse sor elbette doktoruna...
inşallah meleğin gelsin bu ay sana canım :))

amin arkadaşım amin inş.hayırlısı olsun evet inş.beklemediğim bir anda gelir bebişim anne olmayı gerçekten çok istiyorumm bazen hayal kuruyorum kızım olursa adı şu olsun oğlum olursa adı bu olsun kıme benzeyecek acaba diyorum gözleri eşime benzesin diyorum ay ne çok şeyler diyorum sormaa bol bol dua etcez başka çaremiz yok allahım ne zaman nasıp ederse o zamna olacak bazen rahatım olmuyorsa bi sebep var diyorum ama bazende çok bunalıyorum arada gel gitler oluyorr yanı ama bugunumuzede şükürler olsun inş.bizlerde hamıle kalırız vee güzel anılarımızı burda paylaşmaya devam edriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…