sırf bu konuya yazı yazabilmek için üye oldum ben...kafam o kadar karışıık ki... pko luyum, nacak ne adet düzensizliğim var, ne kıllanmam nede sivilcelerim... sadece kiloluyum ve göbek bölgem ve basenlerimde yoğunluk..başka bir sorun için gittiğimde ultrasonda göründü..bir sürü küçücük yumurta ... ve anladığım kadarıyla çatlamayan ve yeni oluşanların büyümesini engelleyen bi sürü yumurta... bir süre glukofaj ve doğum kontrol hapı kullandım ancak 1 seneden fazladır tedavi olmuyorum.... artık bebek istiyorum ve olmayacak diye çok korkuyorum.. bir sürü doktora gittim beni rahatlatan anlatan bir tane bile olmadı.. bazıları adet düzensizliğim hiç olmadığı için problem olmayacağını bazıları ise sonuçta yumurtlayabildiğimi ancak çatlamadığı için ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.... ya yalvarırım biri söylesin benim bugün yumurtlama akıntım oldu bu şimdi çatlamayacak mı?... ben anlayamıyorum.... kimseyede söyleyemiyorum üzülürler diye... birde kocaeli deki arkadaşlar bana anlayışlı halden anlayan konuşan ve dinleyen ve iyi bir doktor önerebilirmisiniz?... çok teşekkürler