kizlarrrr bende bir pko'luyum
17 yasindan beri doktor doktor geziyorum, 10 senedir. evlenmeden once 6 ay dogum kontrol hapi kullandim 6 ay biraktim. bu sekilde gecti gitti. Evlenmeden 6 ay once tekrar basladim ve tam 1 sene kullandim gene 6 ay biraktim. simdi yeniden basladim.
Sizin sorunlariniz nasil?
Benim asiri tuylenmem var, sir agda yapiyorum her hafta, en fazla 1 hafta kullanabiliyorum.
Sacimin tepesi su aralar asiri derecede yaglanmis durumda. ne kadar temizlemeye calisirsam calisayim cikmiyor bir turlu. doktorum ilac degistirmisti 2 aydir onu kullaniyorum saniyorum o sebep oldu. Bu sefer degistirdik umarim duzelir. daha oncede olmustu boyle.
Kilo vermek bir iskence resmen, ancak ilac kullanirsam veriyorum.
Dogum kontrol hapi kullanmadigim donemlerde cok fazla sivilcelenme oluyor.
Bebek icin tedavi nasil oluyor, biz henuz bebek dusunmedigimiz icin o asamalari cok sormadim doktoruma. Ne kadar suruyor, tek denemede olma sansi nedir? Yas ilerledikce ne gibi zorluklar bekliyor bizi? Suan ev kredisi odedigimiz icin uzun bir sure dusunmuyoruz ama yasimin cok gecmesini de istemiyorum. Doktorlarin size su yastan sonra tedavinin yararli olmayacak diye bir sey soyledi mi? Benim doktorum sadece cok fazla bekleme dedi, birde bana tedavi uygulamadan once esimden sperm testi yaptirmasini istedi, bebek istedigimiz zaman. bende sorun var diye onda olmayacagi anlamina gelmedigi icin bana hormon yuklemeden once onun saglam olup olmadigini gormek istedi.