merhaba biricik ve dasildavido,
yazılarınızı okudum inanınki gerginlıgimi aldınız... her zaman bende pozıtıf olma taraftarıyım.. dasildavo 2,5 yıldır gıdıyorum demıssın doktora kullandıgın glifor kac kilo vermene yardımcı oldu ? yumurta takıbıne baslamıssınız sanırım
benım doktorda ılk basta reglimin 2. gunu hormon testlerı yapıcakk sonra cıkan sonuclara gore bır yon cızıcek ,yumurta takıbıne alıcak.ben de cok tez canlıyım her ıs hemen olsun ıstıyorum ama her zaman hayırlısı ne zamansa ozaman olsun dıyorum .gecen sene hıc beklemedıgım bı anda hamıle oldugumu ogrendım cokkk suprız olmustu fakat sonra gelısım gostermedıgı ıcın alındı
bu arada biricik benımde yasım 28. sizce arkadaslarrrr gec bı yas mı bu yaa?? her kes etrafımdakı arkadaslarımdan tutun , benım kendı aileme kadar 'kızım yasın gecmesın sımdıden varsa bı sorun ogren tedavısını ogrenın yada baska doktora gıdın ''
benımle aynı sorunları yasayan varmı ? yoksa tek benım etrafımdakılerın bakıs acısımı olumsuz.. karamsar...
TEK BI SEY DUSUNMEMIZ LAZIM KIZLAR ; BIZ SAGLIKLIYIZ ,BIZIM MORALIMIZ TAM ,BIZ ZAYIFLAYABILIRIZZZZZZ ....