merhaba biricik ve dasildavido,
yazılarınızı okudum inanınki gerginlıgimi aldınız... her zaman bende pozıtıf olma taraftarıyım.. dasildavo 2,5 yıldır gıdıyorum demıssın doktora kullandıgın glifor kac kilo vermene yardımcı oldu ? yumurta takıbıne baslamıssınız sanırım
benım doktorda ılk basta reglimin 2. gunu hormon testlerı yapıcakk sonra cıkan sonuclara gore bır yon cızıcek ,yumurta takıbıne alıcak.ben de cok tez canlıyım her ıs hemen olsun ıstıyorum ama her zaman hayırlısı ne zamansa ozaman olsun dıyorum .gecen sene hıc beklemedıgım bı anda hamıle oldugumu ogrendım cokkk suprız olmustu fakat sonra gelısım gostermedıgı ıcın alındı![]()
![]()
bu arada biricik benımde yasım 28. sizce arkadaslarrrr gec bı yas mı bu yaa?? her kes etrafımdakı arkadaslarımdan tutun , benım kendı aileme kadar 'kızım yasın gecmesın sımdıden varsa bı sorun ogren tedavısını ogrenın yada baska doktora gıdın ''
benımle aynı sorunları yasayan varmı ? yoksa tek benım etrafımdakılerın bakıs acısımı olumsuz.. karamsar...
TEK BI SEY DUSUNMEMIZ LAZIM KIZLAR ; BIZ SAGLIKLIYIZ ,BIZIM MORALIMIZ TAM ,BIZ ZAYIFLAYABILIRIZZZZZZ ....
Bu arada ben sadece kendi aileme anlattım: Yorumlar: dün glifordan dolayı midem bulandı ve tesadüfen anne de bendeydi: annemin yorumu: eee anne olmak öyle kolay değil! alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
Arkadaşlarıma pek anlatmadım, bir tanesi her detayı biliyor o da sağolsun iyi destek veriyor.
Tek teyzem 15 yıl çocuğu olmadığı için, çeşitli tedaviler için koşturup sonra bir anda kendiliğinden doğurduğu için, bana hemen tedaviye başvur dedi.
bende hop ya noluyoruz dedim, o da artık çok çaresi var, tüp bebek yap olsun bitsin dedi, çok sinirlendim o an!!!!
sanırım kendi yıllarca çekti bu konuda, bu arada onun hiçbir şeyi yokdu, yani o zamanlar doktorlar birşey bulamadılar. PKO lu falan değildi....
neyse, ben eşime bile çk etkilenmesin diye hiçbirşey çaktırmıyorum, yani böyle forumlarda fikir edindiğimi, ya da bazen paniğe kapıldığımı hiç belli etmiyorum ki, etkilenmesin!!! Bu arada eşim eczacı..onun için zaten biraz farklı düşünüyor bazı konularda....neyse....işte bölleee