anlattıklarına göre bence bu dr fazla ilgili deil.ne zamandır olmuyo bebeğin.ona göre mi yolladı.ama bence en azından bi yumurta takibi yapabilir.benceii başka bi dr araştır.önemli bi konu bu.şansın bol olsun.inşallah en kısa sürede hamiş kalırsın.bende beklyorum bakalım bu ay 4 -5 gün kaldı adetime.bende pkoluyum ama adetlerim düzenli.hatta yumurtladığımıda anlıyorum.ama olmadı bak yaklaşık 1 senedir.ama bu ay adetime 10 gün varkenden beri belim kopuyo.göğüslerim çok hassaslaştı uçları.
hakkımızda hayırlısı.[/Q
bilmiyorum ki doktoru çok öneriyorlardı.bız korunmayı 6 aydır bıraktık.yeni evli çiftlere 1 sene veriyoruz 1 senede olmazsa yumurtlamana eşinin sperm sayısına işte gerekli ne tedavi uygulanıyorsa yaparız dedi böyle deneyin bakalım dedi ama ben genede tekrar gıdeyım aynı belırtıler bendede var 2 haftadır cekıyorum agrıları bugun daha cok yogunlastı benımde gecen hafta test yaptırdım negatıf cıktı her ay nerdeyse yaptırıorm:kedi::kedi: duzensız olunca kendımı hamıle sanıyorum ıns canım hamilesindir sende en kısa zamanda da kalırız bütün yüreğimle söylüyorum allah bizede versin opuyorumnanaktan