oncelikle geçmiş olsun...pko zaman zaman kaybolabiliyor.bunye meselesi canım.ama çoğunlukla devam eden bir durum canını sıkma.bebek olmaz diye bişey yok ama erkenden durumun hakkında iyice bir bilgiye sahip olursan sonrası için kolaylık olur sana.bence kendine iyi guvenebileceğin bi rdoktor bul ve tahlillerini yaptır.hormonlarınada baktır.durumun hakkında sana ne diyecek.ona gore hareket edersin.ben de pkoluyum.benim doktorum ilk zamanlarda pkonun üstünde fazla dumadı benim prolaktım hormonun cok yuksekdi onunla uğraştım pkodan cok...doktorum pkolusun bu yumurta kalitesizliği yapar yada yumurtalamanı engeller dedi.ama başa çıkabilir bır durum olarak baktı.eğer başka sorunun yoksa senin ve eşinin inş olur bebiş.yumurtan olmazsa ilaçla yumurtlaman sağlanıyor .benim o şekilde oldu..eğer bebek istiyorsanız yakın bir zaman için ,beklememin bir anlamı yok.cunku bazen ha deyince olmuyor..bide en onemlisi bunu sakın kafana takma..bu çok onemli.psikolojinin iyi olması gerek..ben inanıyourm en hayırlı zamanda olur bebeişin..heee bide pkolu olupda kendiliğinden hamile kalan çok arkadaşım var.bu biraz şansmı desem nedir oyle bır durum işte
Canım benim uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim öncelikle...Daha yeni evliyiz 4 aylık henüz bebek düşünmüyorduk gittiğim doktor iyiydi güzel muayene etti ve bu teşhisi koydu ben 22 eşim 31 yaşında bu arada...Acaba diyorum şimdi bebek yapmasak ilerde sorun yaşarmıyız erken davranmamız faydalı mı olur acaba kafamda kırk tane soru var yaaa...Kusura bakma senide meşgul ettim...