merhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim adet olduktan sonra bir daha doğum kontrol hapı kullanmıyacam artık çocuk yapmayı düşünüyoruz ama doktora gitmem gerek süreç nasıl işleyecek çünkü doğum kontrol hapı ile adet düzeni sağlanıyordu. sizler bilirsiniz ne kulanmam gerektiğini bana yardım edin. bana bir yıl bekle derse zaman kaybı yaşamak istemiyorum. genç yaşta hamileleik daha kolay.
Canım bende savsaklamaya çalıştım2,5 senelik evliyim.bu pco çıkınca bide erken menapoz riskim çıktı çocuğa karar verdim.evlenmeden önce doktora gtimiştim bi özel hastanenin kadın doğum uzmanına çnk çok gergindimkızlıkla ilgilikadın 2008 hazirand abana hiç bişi demedi pco sun erken menapoz riskin var rahat ol kullan yasmini dedi.geçen sene bi tanıdık ünlü bir doktora gittim iyikide gitmişim.şimdi panik halindeyim.tanıdık doktorum ben seni anne yapcam mutlaka dedigeçen ay ilaçlara başladım.ama şu anda panik olmaya başladım.ve çok korkuyorum artık yaşın vermiş olduğu bişi olsa gerek.bütün arkadaşlarımın çocuğu var.herkes 1-2 sene bekle evliliğin rayına otursun demişti.onu bekle bunu bekle yaş kemale ercek bide menapoza girersem vay halime...