ne bilemmm dedim yaa çokda tecrübem yokkk...o demediği halde sordum yumurta takibini gerek yokk dedi...bende vardır bi bildiği dedimm....acaba başka sorundamı varrr....o yüzdenmi bakmıyorr banaa...
hadi yaaa sendemi burdasın..valla sevindimneden sevindin dicen bu kadar bu yakaya yeni geldim gelin geldim bi eşim bide ailesi varr....çalışmamada izin vermiyorr...bide üstüne bu sorun çıktıı..hepsi üstüstee...şimdi yakınımda olduğunu bilmek güzel...ben ataşehirdeoturuyorum....eşimin işyeri erenköyde...şuanda onun işyerindeyimm valla sırf sizle yazışayımdiye geliyorummmm....ama bana çook iyi geliyorsunuzzzz hepinizee çokk teşekkürlerrrr....
hadi bakalım sevinmene bende çok sevindim =))) ama başka sorunun varsada söylesin canım. ona göre önlem alınır. sen benim doktorla ilgili söylediklerimi okudunmu? üsküdarda dedim. gidebilirsen bi git bakalım. umarım en kısa zamanda hamile haberini bekliyoruz. yani burda ki herkesin aslında. gerçi daha yumurtaların büyüyomu büyümüyomu? allah göstemesin tüpler tıkalımı açıkmı? bunları bilmeden körü körüne klomen içiyosun.... bu arada o doktor hem 150 milyon alıyor hemde ilgilenmiyor. valla ben bu işi anlamadım.