canlarım size müjdeli bi haber vermek istiyorum..ilk önce size veriyorum bu haberi..çünkü umut olmak istiyorum hepinize..ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm..

bu klomen kullandığım 2. ayım..adetime 5 gün kala kanda betahcg m 25 çıktı 2 gün önce..dr lar 2 gün sonra gel eğer 2 kat artmışsa normal hamileliktir dediler..bugün kan verdim..şimdi internetten öğrendim sonucumu..değerim 70 çıkmış..2 kattan da fazla artmış..2 yumurtam olmuştu bu ay belki de ikiside döllendi bilemiyorum.
size hep bahsediyorum ama umut olsun diye tekrarlıcam kendi durumumu..bekarlığımdan beri 3 ayda 1 adet oluyorum..hatta bazen adet olmak için iğne kullandım ilaçla bile olmadı..15 senedir hormon sorunum var..ileri derece de pko hastasıyım..ileri safhada..prolaktin sorunum var..prolaktinim 60 larda..biliyosunuz vücuttaki bu hormonları üreten yer hipofiz bezi ve benim hipofiz bezimde tümör var..5 mm..o tümör sayesinde gün içinde bile üreme hormonları dengem bozuluyo..insülin direncim var.rahim ağzı yaram vardı geçmiş bu ay vb..bunları şu yüzden anlatıyorum..ben hamile kaldıysam sizler de kalabilirsiniz..sorunlarınızı benimkilerle karşılaştırın..sizlerinki daha hafiftir bi çoğunuzunki yani eminim buna..
size sadece şunu söyliyim moral moral moral..herşey psikolojik..ben psikolojimin iyi olduğu ilk ay hamile kaldım yani bu ay..dahası normalde yumurta 18 mm olması gerekirken benim 24 ve 26 mm olmuştu..çoğu kişide o yumurtalar kist olarak kalırken ben o yumurtalarla hamile kalmışım çok şükür..bunun nedeni moral..buna emin olun..bakın bu topikte sayfa 357 yi açın benim yazımı görün..ne demek istediğimi anlıcaksınız..ve sakın vazgeçmeyin..1 yumurta ve 1 spermle bile hamile kalınıyor..sizin 1 yumurtanız eşinizin sağlam spermleri varsa (değeri az bile olsa) hamile kalmamak için neden yok demektir..sadece rahat olun ve dua edin..ben bu ay eşimle her birliktelik öncesi yada sonrası abdest alıp Yasin okudum..ve öyle içten dua ettim ki Allah duamı habul etti..içinizi ferah tutun ve bol bol dua edin..sakın ümitsizliğe kapılmayın..
bide hamile kalmamla ilgili detayları söylemek istiyorum size ışık olur belki..bu ay çatlatma iğnesinden 2 gün önce ilişki yaşadık eşimle..sonra çatlatma iğnesi vurulduğum andan itibaren 4 gün ilişki yaşadık..4 gün boyunca hergün yani..geçen ay tutmamıştı bu ay denk gelmiş saati demek..buna dikkat edin..mümkünse çatlatma iğnesi vurulduğunuz günden itibaren 24 saate denk gelecek şekilde ilişki yaşayın..ben bu ay özellikle 24 saati denedim hep hesapladım..
sormak istediğiniz bişey olursa tedaviyle ilgili ilaçlarla ilgili vb herzaman yardımcı olurum sorabilirsiniz..ben hamile olsam da sizleri asla yanlız bırakmam..hergün burdayım gene..hepinize dua edicem..hepiniz sırasıyla hamile haberi vericeksiniz buna inanın..sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarımsınız benim..çok öpüyorum görüşürüz..