günaydınnnnn herkessslereeeee

ağlama krizlerine giiryom demişsn ama ağlamak iyidir çünkü o damlalarla edilen dua çok makbuldur ben baktımki ağlıyacam hemen dua ederim ve kime ahım tutarsada Rabbime yollarsam şıp die çözülüverir kaynana işlerinde bunu çok denedim

doğum ölüm ve evlenme kişinin iradesi dışıymış yani yapcka bişeyimiz yok savaşmaktan başka Rabbim yazmışsa Galu belada bizden bir evlat o olacak yazmamışsa çok kendimizi germekte gizliden gizliden isyan.çünkü ben hep şunu düşünüyorum bunu bi kere daha yazmıştım.23 yaşındayım ortalama 30 sene daha yaşasam oda ihtimalyada hadi daha fazla evlatlı bi yaşammı ebedi mutlu bi sonsuzmu diye evlatta çok önemli ama onun karşılığında kendimi hazırladım hediyelerimiz bol olacak olmazsada.bazen annem bana teselliverir yavrum sen şimdi çok istiyorsun olmasını bu doğrultuda oldu diyor oldu ama çok hayırsız bi evlat oldu diyor yada ya aklı ya bi organı yok diyor naparsın?hep hayırlı zamanı dile illede bu yıl bu ay olsun deme dior bende ne zamansa o zaman rabbim diorum.bi ablam var 40 yaşında çok denedide olmadı geçen sene bi umut Rabbim son kez diyerek denedi ve ikizleri var şu an.biz bu kadar çok yıpranmayla 40 ıda sağlıklı göremek valaa.eşim bana derki hep hayatını ona endeksli yaşama biliyorum oda çok istiyor ma bana hiçbişey demiyor.gerçekten öle hayatımızı tek bir şeye endekslersek namazda kılsak duada etsek şunu bunuda yapsak ama aklımızdan hiç bebe çıkmasa bu gizli şirk değilmidir tövbee tapar gibi.kimseyi baz almıyorum kendim öleyim ve bunu aşmak istiyorum pislik nefsim ne istediyse yapıldı çünkü bu yaşa kadar hiç bi isteğim olmadı diyemem.şeytanın sağdan yaklaşması olayı var "nolcak canım sonuçta bebek istiyorsun hayırsız bişeymi sonuçta dua ediyorsun onun için hayırsızmı diye diye aklıma mıhh gibi çaktı"silip atmak istiyorum düşünmek ama sadece dua olarak düşünmek istiyorum.başka türlü sankim kafayı yiycem ye bebek iç bebek kalk bebek giyin bebek çarşıya git bebek kıyafetleri bak sapık gibi

çok uzun yasdımmmm yavvvvv