kızlarrrrr merhabalarrrr ben bu gün çok geç kalktım gece 4.30da yatmıştım çünkü kalkarkalkmaz babanemiz hastaydı ona baktım sonra eltimde çok kötü yanına çıktım yardım ettim etrafını topladım yemek yedirdim.saat oldu 5 soraaa çarşıya çıktım ve sonunda çamaşır kurutma makinasını aldımmm.yarın getiriceklerçinşallah su bağlantısı olmadan çalışır.bazıları öle çalışıyomuş ben mutfagıma kurucam çünkü su çektirmem imkansızz ama çok mutluyum sonunda aldım yaa gözüm aççıkkk gitmez bu gidişte varya taksitle evi tekrar donatacam 1senelik evliyim ama oturma grubumdan hiç memnun değilim sepsert ben şöyle içinee hopp batacağım bişey istiyorum o yüzden bu yazda bunları değiştircem.köşelibişey alıcam diorum ama bebiş gelirsee olurdaaa gelirseeee bu oda zaten bebik odası olacak.inşallahhhhhhhh
canım kurutma makinesinin su bağlantısına gereği yok. onu bitek fişe ihtiyacı var. çamaşırların attığı suyu bir çekmeceye biriktiriyor, sen onu sonra boşaltıyorsun. çoğu insanın gibi benimki çamaşır makinemin üstünde ve hiç birşey olmuyor, gayet süper çalışıyor.....