merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum,artık kime ne soracağımı şaşırdım,aslında benim hikayem biraz uzun ama özetlemeye çalışacağım.ben 4 yıllık evliyim ve ilk 2 sene eşimin çekilmesiyle korunduk yani hiç doğum kontrol hapı falan kullanmadım.neyse tam çocuk düşünmeye başlayacağımız sıralarda iki adet arası kanamalarım başladı,eskiden böyle birşeyim olmazdı,muayehane oldum yara var dendi dondurduk,sonra bu kanama ara ara iki adet arasında oluyor ama bazen sadece çok koyu kırmızı bir kanamam oluyor,bazen açık pembemsi.ama normal adet gibi yoğun kanamam olmuyordu.derken korunmayı bıraktıktan sonra 8.ayımda hamile kaldım ve bebek 16 haftalıkken sebepsiz düşük yaptım.düşükten sonra 8 aydır ara kanamalarım olmuyordu,sanırım bir problem vardı ve kürtajla gitti diye düşünürken,geçen ay yine çok açık pembe hafif kanamam oldu,soğan kürü uyguladığım için üstünde durmadım,ama bugün adetim biteli 1 hafta oluyor ve çok koyu kanamam geldi,halada kasık ağrımla birlikte devam ediyor.tabii sabah kanamam olunca hemen doktora gittim ve doktor ultrasonla baktırdı,polistik over dedi,adetinin ilk günü gel bakalım dedi ve 20 günlük bir hap verdi bana gönderdi.ama ben araştırdığıma göre pko da adet gecikmesi ve tüylenme oluyormuş,bende bunlar yok,o zaman nasıl pkolu olurum,yada aranızda benim anlattığıma benzer belirtiler yaşayıpta pko teşhisi konan arkadaşlar varmı,inanın bana başka şeyden korkuyorum arkadaşlar o nedenle pkolu olmaya bile razıyım artık,en azından sorun ne bilir,tedavisini yaptırmaya çalışırız ama bu belirsizlik beni stresten düşünmekten öldürecek.