- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
evet canım esımde kızdı test yap bır dıye belkı bısey varsa kanama oluodur dıyor ben devlette yaptırdım testlerı kendı doktorum ozel muayene oldgu ıcın tlf actım kan testını ona gıdıp yaparsam 120 bayılcam muayene olcam o yuzden gıdemem canım
tamam canım yapıcam test ama bılıyorum negatıf adım kadar emınım yaniii
menepozla ılgılı degılmıs canım e2 yuksek olup fsh de yuksek olursa eger menepoz olurms benım fsh normal 5.63
valla canım keske gıtmese senı doktor ben gıderdım ona suan canım ama ozelede veremem suan 350 asılama kımbılır nekadardır
ya aslında klomenle benımde 3 4 yumurta oluodu ıgneyle 1 tane yumurtam oldu ayrıca menegolmuydı neydı o ıgnedende oldum ben..
ayy ozaman se
sana kim dediki menapoz vs sen böle delelndin durdun ... aman sevindim öylede olmasın tabi... bak dediğim gibi 3 veya 4 yumurtanda oluyomuş zaten sana gonal f le en fazla 3 yumurta geliştirip aşılama yapıcaklar eğer fazla yumurtan olursa aşılamada iptal ediliyor ... sen ozamn bu klomenle aşılama olayını seç bence illaki aşılama için gonalf vurunmaya gerek yokki amaç zaten o 3 yumurtayı geliştirmek ... gerek yok okadar para dökme bana bakma benimki enayilik drum dedi klomenle yapalım diye yok yok dedim bu iğneleri deneyeceğim oda ne desin peki dedi :)))