yok canım benım dosyam falan acılmadı ben ozel muayeneye gıdıyordum bana sordular kac klomen kullandın dıye 2 dedım az dedıler 4 sefer kullanalım sonrasında asılama yapalım dedi
benım fılm falan smear herseyım yenı yapıldı zaten var elımde ozelde .senın tupun tıkalı dıye tüp bebek yaparlar ama bana yapmaslar hemen ne asılama ne tüp allahıma sukur benım 2 tupumde acık sorun yokmus ınfertılıte gıttım ben cnm tüp bebek bolumu bılmem randevulu gıttım ben sen hangı hastaneden bahsedıyorsun canım?
z.kamıldenmı ? [/B]
cnm sen yanlış anladın sanırım eğer tedaviye başlayacaksan zeynep kamilde direk tüp bölümnüe baş vurmalısın aşılama istiyorum idye gidemezsin yani onlar karar veriyor sen zaten sana verilen o kağıttakileri yapmaya başladığın zaman bu iin içine giriyorsun ve devlet sana karar veriyor aşılamamı tüp bebekmi..infertiliteye gittinmi zorluk çıkar..zaten kolmen bana 3 seferden fazal kullanılmaz dedi bütün doktorlar vermediler sana neden öyle dediler anlamdım orasını ama tavsiyem oraya gitme gel direk tüp bebeğe sorunun doktorla görüş eğer eşindede bir problem varsa belki sana tüp deneyebilirler.benim tek tüp açık olduğu için aşılama oluyormuş tüp çok istedim ama olmaz dediler iyice umutsuz olan vakalarda yapılıor devlet böle işte yani teklede hamile kalınırmış zaten..yumurtalma herşey normal tek tüp kapalı olduğuda kesin değilmiş kendimi kasmış olabilirmişim falan filan keşke yapsalar tüp ..iki tüp tıkalı olunca ve eşinde sperm az olunca direk yapılıo tüp..dedim ya infertileten bi rsonuç alamzsın kaç yıllık evlisin bilmiorum ama eşininde durumu öenmli yaş birde ..sadecetüp bebeğe randevülü gitmiorsun cnm..her gittiğnde randevüsüz