Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden maalesefffMerhaba hanımlar.. Nasılsınız?
Güzel gelişmesi olan var mı
sevgiler.
Iyilik uğraşıyoruz bitkisel kurlerle mücadele devam.Merhaba hanımlar.. Nasılsınız?
Güzel gelişmesi olan var mı
sevgiler.
benden maalesefff![]()
Iyilik uğraşıyoruz bitkisel kurlerle mücadele devam.
Ben inciri zeytinyağlı olarak kullaniyorum 2 tane incir gece yatarken yiyorum
Aynen canım ben de incir kürü yapıyorum![]()
Siz ne için kullanıyorsunuzBen inciri zeytinyağlı olarak kullaniyorum 2 tane incir gece yatarken yiyorum
ben hiç bir şey içmiyorum saldım çayıra mevlam kayıra :)Siz ne için kullanıyorsunuz
Neyiniz varben hiç bir şey içmiyorum saldım çayıra mevlam kayıra :)
Siz ne için kullanıyorsunuz
Ben incir kuru uyguladim ama benim fsh hormon değerlerimi yukselti onun için yarı da bıraktım soğan kuru denedim hayit tohumu içiyorum bugün ari sutu polen aldım onu kullanacağım siz normal adet görüyor musunuz yoksa ilaclami fsh niz kaçSabah akşam incirleri suda kaynatıp, 1 bardak içiyorum, yumurtayı büyütmek ve çatlatmak için kullanıyorum.
Pko var bir yıl oldu evleneli rahim perdesi var dediler yeni bi dr a başladım şimdi ona gösterdim filmi yok öyle bişey dedi perde yok yani aşılama yaparız dedi ÖYLE BİŞEY İÇMİYORUM ŞİMDİNeyiniz var
Anladım herkeste farklı etki yapabilir. Fsh normal demişti doktor, değeri hatırlamıyorum.Ben incir kuru uyguladim ama benim fsh hormon değerlerimi yukselti onun için yarı da bıraktım soğan kuru denedim hayit tohumu içiyorum bugün ari sutu polen aldım onu kullanacağım siz normal adet görüyor musunuz yoksa ilaclami fsh niz kaç
YUMURTANIZIN ÇATLADIĞINI NASIL ANLIYORSUNUZ VE YA ANLIYORMUSUNUZ ?
Suan bendede kasik ağrısı var acaba catlamami oluyorAkıntı veya kasık ağrısından canım.
Ne oluyor o zaman biliyorsanız aydinlatin bizi sizin bildiğiniz ne kadar doğruysaKocaman bir NEGATIFFF: (
Canim adet olmadim bugun 11.gunum test negatif bebis yok adette yokya dengem sasti iyce ufNe oluyor o zaman biliyorsanız aydinlatin bizi sizin bildiğiniz ne kadar doğruysa
Siz hangi kuru uyguladiniz sonuç alamadinizCanim adet olmadim bugun 11.gunum test negatif bebis yok adette yokya dengem sasti iyce uf