• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar gunaydınlarr...bugun gonal f ılk ıgnemı vuruldum.çok acıdı ya böle olan warmı aranızda????

Senim gibi bende cok korkuyodum hele ki o gobekten yapilan ignelerden allaha sukur kolay atlattim o zamanlari simdi 2.kez transfer yaptiricam nasip olursa haklisin aslinda o kadar kredinin uzerine birde onun ucreti birde dolar uzerinden oluyo biz yaptirdigimizda 2 ay once 2.400 kusurdu dolar sen hesap et artik ☺allah kolaylik versin hepimize
inşallah bende senin kadar kolay atlatırım canım ama önemli olan sonucun güzel olması tabi.ayyy bizim kredi bitcek bi kredide tedaviye çekcez mecbur.Allah ım diyorum bazen mllet istemeyip kaç tane çocuk aldırıyor onlara verceğine 1 tanecikte bizlere versen diyorum ama tabi rabbimin bildiği vardır

14 gun oldu adetim yok hamile degilim of gideyim dr yine kesin tarlusal vercek kanda bari ciksa Allahim yardim et dua edin kizlarya
amin canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah bakmışın rabbim yüzünü güldürcektir belki.normaldede düzensiz mi adetin

inşallah bende senin kadar kolay atlatırım canım ama önemli olan sonucun güzel olması tabi.ayyy bizim kredi bitcek bi kredide tedaviye çekcez mecbur.Allah ım diyorum bazen mllet istemeyip kaç tane çocuk aldırıyor onlara verceğine 1 tanecikte bizlere versen diyorum ama tabi rabbimin bildiği vardır
ayy canim onu bende diyorum ya ama allah biliyo artik icimizi bizde simdi transfer icin para vericez

kızlar hastanelerde iğne yaparken şırınganın ucuna uyuşturucu bi sıvı çekiyolar söyleyince ondan çektirseniz acımaz belki o kadar.bilmiyorum ben kullanmadım ama belki daha az acıtır
Ben evde yapiyodum igneyi daha dogrusu esim yapiyodu ama o dedigini duymadim daha once soguk bi sprey yapiyolar onu biliyorumda

Ben evde yapiyodum igneyi daha dogrusu esim yapiyodu ama o dedigini duymadim daha once soguk bi sprey yapiyolar onu biliyorumda
göbekten yapılan iğnelerden mi pardon canım ben yanlış anladım kalçadan yapılıyor sandım.benim ablam hemşirede o yeğenlerime falan öyle yapıyor.banada demişti hastanede yaptırırken söyleyin hemşireye isterseniz ucuna çeker demişti ordan biliyorum

Evet dogruymus ben yaptiktan sonra ogrenmistim pko lu olanlarin incir yemesi bile iyi degilmis dr.saracoglu soylemisti bi programda
işte bazen her duyduğumuzdan çare bekliyoruz ama birinin iyi geldiği şey başka bi sıkıntı çıkarıyor oooy oy ne bilim canım sıkılıyor iyice

göbekten yapılan iğnelerden mi pardon canım ben yanlış anladım kalçadan yapılıyor sandım.benim ablam hemşirede o yeğenlerime falan öyle yapıyor.banada demişti hastanede yaptırırken söyleyin hemşireye isterseniz ucuna çeker demişti ordan biliyorum
Evet canm gobekten degisik.bi acisi var

amin canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah bakmışın rabbim yüzünü güldürcektir belki.normaldede düzensiz mi adetin
Canim gercekten skldim artik tekrar gitcem bkalim klomen verdi bir baslayamadim duzensiz hep ama 4 gun falan atardi simdi daha uzun suruyor

Canim gercekten skldim artik tekrar gitcem bkalim klomen verdi bir baslayamadim duzensiz hep ama 4 gun falan atardi simdi daha uzun suruyor
Devamli mi kullaniyosun klomeni

Back
X