• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ölemı??benım tup bebek dııl smdılık cnm klomenle denedık buyumedı ıgneyle buyutmeye calıscaz.Allahım tup bebek asamasına gtırmeden werır ınsallah.cumle ısteyene saglıklı hayırlı evlat nasıb etsın Rabbım.amınn...
Klomen bende de ise yaramamisti 1 sene bosuna gidince artik tupe gecmeye karar verdik direkt

arkadaşlar pkoda adet miktarında azalma oluyormu??

Oluyo canım, ama kişiden kişiye değişiyo misal ben regl oldum bir hafta geçti ara kanama başladı, tekrar regl oldum.. Böyle gariplikler olabiliyor..

Dr gittim bugun test 0.100 hamis degilim hap vermiyeyim 10 gun daha bekleyelim adet olmazsan tekrar gel belli olmaz dedi sonradan hamis olunabiliyomu olan varmiki

pekı cnm tüpe gecmeden iğne tedawısı denemedınmı hıc sen?doktorun solemedımı??1sene klomen mı ıctın?
Denemedik canm.pko gecmesi icin d.kontrol hapiyla oyalandim 6 ay sonra klomen acikcasi dogru dr.bulamadim suan ki dr.um eger beklersen kendiliginden de olabilir dedi ama biz beklemek istemedik cunku ileri derecede pkoluyum

Dr gittim bugun test 0.100 hamis degilim hap vermiyeyim 10 gun daha bekleyelim adet olmazsan tekrar gel belli olmaz dedi sonradan hamis olunabiliyomu olan varmiki
Hmm..sonradan bilemiyorum ama benim ilk tahlilimde deger cok dusuktu 25 ti..sonradan cikmaya baslamisti bekle bakalim olabilir

Denemedik canm.pko gecmesi icin d.kontrol hapiyla oyalandim 6 ay sonra klomen acikcasi dogru dr.bulamadim suan ki dr.um eger beklersen kendiliginden de olabilir dedi ama biz beklemek istemedik cunku ileri derecede pkoluyum

belırtılerın neler pekı cnm ?

Arkadaşlar bende yıllardır pkosluyum ve klomen kullanarak hamile kalabilmiştim simdi cocugum 5 yaşında Allahıma bin şükür.. Kimse kendini strese sokmasın. KenDinizi dogal akışa bırakmalısınız evet biliyorum herkesden bunu duyuyorsunuz ama gercekten olması gereken bu... Benim simdi ikinciyi yapmadan önce hormonlarımın düZene girmesi için arı tedavisi görüyorum ayrıyetten qlarista kullanıyorım.. Doktorum seker ilacı glikafor da yazdı ama benim şüphelrim var...
Burda seker ilacı kullananlardan fikir istiyorum kaç ay kullandınız nsl başladınız birden mi kestiniz vucudunuzun normal seker değerlerinde sonradan bi değişim oldumu yani ilacı bıraktıkdan sonrasında ?? Bnmde en az 6 ay kullanmam gerekiyo bu tembel yumurtlar için ama şeker ilacı kullanırsam ilerde zaten seker hastalıgı olan genetik agacımda erkenden olabilme korkusu geliyo .. Kullananlardan birisi be aydınlatabilimiii

Arkadaşlar bende yıllardır pkosluyum ve klomen kullanarak hamile kalabilmiştim simdi cocugum 5 yaşında Allahıma bin şükür.. Kimse kendini strese sokmasın. KenDinizi dogal akışa bırakmalısınız evet biliyorum herkesden bunu duyuyorsunuz ama gercekten olması gereken bu... Benim simdi ikinciyi yapmadan önce hormonlarımın düZene girmesi için arı tedavisi görüyorum ayrıyetten qlarista kullanıyorım.. Doktorum seker ilacı glikafor da yazdı ama benim şüphelrim var...
Burda seker ilacı kullananlardan fikir istiyorum kaç ay kullandınız nsl başladınız birden mi kestiniz vucudunuzun normal seker değerlerinde sonradan bi değişim oldumu yani ilacı bıraktıkdan sonrasında ?? Bnmde en az 6 ay kullanmam gerekiyo bu tembel yumurtlar için ama şeker ilacı kullanırsam ilerde zaten seker hastalıgı olan genetik agacımda erkenden olabilme korkusu geliyo .. Kullananlardan birisi be aydınlatabilimiii
Yaklasik 4 aydir falan kullaniyorum ben onceleri gunde 1 taneydi simdiki dr.um 2 e cikardi tedavi goruyorum ve devam etmemi soyledi insulin direncinden dolayi 2 gun once kontrole gittigimde ise devam etmemi sekerimib yuksek oldugunu soyledi ne zmn birakicam hakkimda bi fikrim yok

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
Ben geldim, bir hoşgeldin diyen yok mu?? :/

Back
X