• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

uyumadım kuzum sızlerı yoklıyım dedım.her gun bakıyorum alıskanlık yaptı burası hee :)

Aynen canım çok yoğunluk olduğu zaman bakamıyorum, ama iyi geliyor..
İnsan kendi gibi insanları görünce konuşunca bi nebze r
ahatlıyo..

Aynen canım çok yoğunluk olduğu zaman bakamıyorum, ama iyi geliyor..
İnsan kendi gibi insanları görünce konuşunca bi nebze r
ahatlıyo..

aynen banada ıyı gelıyor cnm.bırı hamıleyım dedı mı ınan sewınıom ..senın adın ne bu arada ? bıraz gec oldu ama bu soru :)))))))

aynen banada ıyı gelıyor cnm.bırı hamıleyım dedı mı ınan sewınıom ..senın adın ne bu arada ? bıraz gec oldu ama bu soru :)))))))
zeynep canım, senin??

Günaydın kızlar.. Güzel bir günün başlangıcı olsun...

Iyi aksamlar kizlar pkolularin yemesi ve yememesi gereken seyler neler ve nelere dikkat etmeliyiz konusalim bilgilenelim: )

QUOTE="redroses22, post: 41305537, member: 678497"]hoş geldin :))[/QUOTE]
Sukur canimya: )

Iyi aksamlar kizlar pkolularin yemesi ve yememesi gereken seyler neler ve nelere dikkat etmeliyiz konusalim bilgilenelim: )
bana doktorum günlük 1 saat yürüyüş yap spor yap dedi.kızartma cips kola türü beslenme dedi.kilo almamamız gerekiyor.fazlalıklar varsa diyetle vermemiz gerekiyor

bana doktorum günlük 1 saat yürüyüş yap spor yap dedi.kızartma cips kola türü beslenme dedi.kilo almamamız gerekiyor.fazlalıklar varsa diyetle vermemiz gerekiyor
Ay ben kizartma turu seyler cok yerimya bide tatli krizlerine cok giriyorum fazla tatlida yememeliymisiz o hazirlar filan ben hergun ciko yerim zor ya. Kilolu degilim sukur

Ay ben kizartma turu seyler cok yerimya bide tatli krizlerine cok giriyorum fazla tatlida yememeliymisiz o hazirlar filan ben hergun ciko yerim zor ya. Kilolu degilim sukur
bende kilolu değilim Allahtan.doktor bana şeker ilacı yazmıştı.yumurta kalitesini arttıyormuş.insilün direncini kırıyormuş.bu ilaçla canın şekerli gıdalarda istemiyor zaten

Back
X