- 22 Nisan 2015
- 19.217
- 116.901
- 798
Ben de sadece pko var..Prolaktinim yüksek ondan belki sende nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sadece pko var..Prolaktinim yüksek ondan belki sende nasil
Bana seker ilaci falan yazmadi tatlim klomen verdi adetim gelmedigi icin daha baslayamadim bakalim tekrar gtcem bi 10 gun daha bekleyelim dedi vla o tatli krizi bnde cokya sen soylemismiydin tatli istedigini surekli acaba diyomki ona goremi verdi anlamadimbende kilolu değilim Allahtan.doktor bana şeker ilacı yazmıştı.yumurta kalitesini arttıyormuş.insilün direncini kırıyormuş.bu ilaçla canın şekerli gıdalarda istemiyor zaten
Bana seker ilaci falan yazmadi tatlim klomen verdi adetim gelmedigi icin daha baslayamadim bakalim tekrar gtcem bi 10 gun daha bekleyelim dedi vla o tatli krizi bnde cokya sen soylemismiydin tatli istedigini surekli acaba diyomki ona goremi verdi anlamadim
Insallah canimya vala ilk ogrendigimde aglamaktan gozlerim sismisti herkezde varmis genelinde artik daha iyim insallah Rabbim yardimcimiz olsunYok canim tatli isteğimi söylememiştim genelde veriliyormuş bu arada pko klomene çok iyi cevap veriyor bende 5_6tane yumurta oluşuyordu insallah güzel sonuç alırsın
canım kilo almamak varsa fazla kiloları vermek gerekiyor 1 2 kilo bile çok büyük fark edebiliyomuş bazen.onun haricinde kuru incir pko yu azdırıyomuş.mandalina yerine portakal yenmeli,patatesi haşlayıp soğutup yemek,havuç,sigara dumanı bile yumurta kalıtesini düşürüyor bunlar olumsuz etkiliyomuş daha var ama aklıma gelenler şimdilik bunlarIyi aksamlar kizlar pkolularin yemesi ve yememesi gereken seyler neler ve nelere dikkat etmeliyiz konusalim bilgilenelim: )
Kuzum enfazla 45 falandim gi bizamanlar smdi kacim bilmem cok kilom yok.ya ben kuru inciri iyi gelr diye duymstum 7 gun flan yedim ictim bi duydum dedigin gbiymis hemen kestim. Yagli kizartma turu cok yerimya tatli flan nasil kisitlicam kendimi.havucu bn yumurta catlatmaya duymustum bidecanım kilo almamak varsa fazla kiloları vermek gerekiyor 1 2 kilo bile çok büyük fark edebiliyomuş bazen.onun haricinde kuru incir pko yu azdırıyomuş.mandalina yerine portakal yenmeli,patatesi haşlayıp soğutup yemek,havuç,sigara dumanı bile yumurta kalıtesini düşürüyor bunlar olumsuz etkiliyomuş daha var ama aklıma gelenler şimdilik bunlar
var canim 2 ay oluyo ilk tarlusal ile adet gordum horminlara bakildi pko dedi klomen verdi adetin besinci gunu basla diye yine adetim gelmedi 4 gun once gittim dr bi 10 gun daha bekleyelim tekrar gek dedi kanda negatif cikti iste tkrar gtcem heral yine tarlusalla getircek adetimi bi baslayamadik bu dengesizlikten tedaviyecanım mesela incirde yumurta geliştirmek için verilen bi kür ama pko lu hastalar için değil bi çok besin öyle normal sorunsuz insanlar için faydalı olan bize zarar verebiliyor.ben 51 kiloyum doktor bana 5 kilo kadar ver dedi ama ben veremedim daha doğrusu önemsemedim çünkü dediğin gibi insan boğazını tutamıyo hele bide şunu yemeyecen dedikleri şey insana daha çekici geliyor.normalde kızartma yemem pek ama kilo vermen gerekli deyince doktor canım acayip şekilde tatlıdır kızartmadır çekti
.ben soğan kürü yapmıştım soğan çok faydalıymış pko da.adet düzensizliğin varmı
benim adet düzensizliğim yok canım şükür ki şimdiye kadar en geç 32 günde geldi hatta bu ay 26.gün oldum dün.doktor bana demişti senin durumun bu hastalara göre iyi durumda demişti klomen kullandım 1 defa gelişmiş bi folukulun oluşmulş demişti ama bizim sorun eşimde birazda.eşimin durumu sağlıklı olsa belki şimdiye kadar olablirdi ama kısmet rabbimin bi bildiği var demekki.bide stres çok önemli canım stres yapınca adet gelcekse bile gelmiyor.var canim 2 ay oluyo ilk tarlusal ile adet gordum horminlara bakildi pko dedi klomen verdi adetin besinci gunu basla diye yine adetim gelmedi 4 gun once gittim dr bi 10 gun daha bekleyelim tekrar gek dedi kanda negatif cikti iste tkrar gtcem heral yine tarlusalla getircek adetimi bi baslayamadik bu dengesizlikten tedaviye
Benimde esimde sukur bisey yok canim herkezin illa biyerden biseysi cikio .esin tedavi uyguluyomu. Stres ypmamaya calisiyorum ama nede olsa insaniz dusunmeden olmuyo bu seyleri .benim adet düzensizliğim yok canım şükür ki şimdiye kadar en geç 32 günde geldi hatta bu ay 26.gün oldum dün.doktor bana demişti senin durumun bu hastalara göre iyi durumda demişti klomen kullandım 1 defa gelişmiş bi folukulun oluşmulş demişti ama bizim sorun eşimde birazda.eşimin durumu sağlıklı olsa belki şimdiye kadar olablirdi ama kısmet rabbimin bi bildiği var demekki.bide stres çok önemli canım stres yapınca adet gelcekse bile gelmiyor.
öyle canım ben çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olduğunu olabileceğini bilmiyodum.eşim şu anda hiç bişey yapmıyo canım çünkü 2,5 senedir herşeyi denedi yemediği içmediği kalmadı sıkıldı bunları yapınca daha çok strese giriyorum dedi o yüzden herşeyi bıraktı öyle beklemedeyiz işteBenimde esimde sukur bisey yok canim herkezin illa biyerden biseysi cikio .esin tedavi uyguluyomu. Stres ypmamaya calisiyorum ama nede olsa insaniz dusunmeden olmuyo bu seyleri .
Adamda kendince hakli ne dcen Rabbim belki en beklennedik anda bebise caldircaktir kapiyi biseyleri ypacam etcem derken icten icten stres yaratiyoz relax olmali:). Bn ilk 2 aydi evliligimin kimyasal gebelik yasadim ztn istemiyodum esime senin yuzunden diyodum daha kimyasal oldugunu ogrenmeden once cocuk erkn diyodum simdi ah okadar kolay olabilse tekrar ama normal gebelik olsa diyom ya bazilarini duyuyorum direk kaliyolar anlamiyorum ne yapiyo bu insanciklar ya: )öyle canım ben çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olduğunu olabileceğini bilmiyodum.eşim şu anda hiç bişey yapmıyo canım çünkü 2,5 senedir herşeyi denedi yemediği içmediği kalmadı sıkıldı bunları yapınca daha çok strese giriyorum dedi o yüzden herşeyi bıraktı öyle beklemedeyiz işte![]()
bide şöyle düşün ne güzel bi defa hamile kalmışın demekki gene kalabilirsin.bazen çok dengesiz düşünmeden konuşup hareket ediyoruz.bilmiyoruzki ağzımızdan çıkan herşeyde mesulüz ama işte şu nefsimiz bize herşeyi söyletiyor.biraz stresten uzaklaşsan düşünmesen bence gene o güzel haberialırsın inşallah canım benim eşindede sorun yokmuş şanslısınız o yüzdenAdamda kendince hakli ne dcen Rabbim belki en beklennedik anda bebise caldircaktir kapiyi biseyleri ypacam etcem derken icten icten stres yaratiyoz relax olmali:). Bn ilk 2 aydi evliligimin kimyasal gebelik yasadim ztn istemiyodum esime senin yuzunden diyodum daha kimyasal oldugunu ogrenmeden once cocuk erkn diyodum simdi ah okadar kolay olabilse tekrar ama normal gebelik olsa diyom ya bazilarini duyuyorum direk kaliyolar anlamiyorum ne yapiyo bu insanciklar ya: )
Ailemden ayrilip baska sehirde olmak cok etkiliyodu tatlim gece falan kackere kalkip agladigim oldu esim sagolsun destek verdi hep ama psikolojide denen yanlis seylerdi hatami anladim keske hayirlisi deseydim dedim.evet ya hic olmazsa bebegim diye dusundugum zamanlarda aklima getiriyorum sonucta kimyasalda olsa bisey olustu yine olur diye kendimi umuda birakiyorum. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.bide şöyle düşün ne güzel bi defa hamile kalmışın demekki gene kalabilirsin.bazen çok dengesiz düşünmeden konuşup hareket ediyoruz.bilmiyoruzki ağzımızdan çıkan herşeyde mesulüz ama işte şu nefsimiz bize herşeyi söyletiyor.biraz stresten uzaklaşsan düşünmesen bence gene o güzel haberialırsın inşallah canım benim eşindede sorun yokmuş şanslısınız o yüzden
Hosgeldin canim adetim duzensiz klomen verdi adetimin gelmesini bekliyirum klomen kullanmak icin tekrar gitcem bikacgun sonra dr seninHerkese merhebalar bende bi pcolu olarak araniza katilmak istiyorum hanimlar bilgi ve tedavi yöntemlerin iz vs bilgi edinmek istiyorum...
Saol canim. Bende adet düzensizliği sorunu yasiyorum ya kaç aydir olamiyorum patlicam artik canim kendime pek bakamiyorum da bitkisel şeyler falan...Hosgeldin canim adetim duzensiz klomen verdi adetimin gelmesini bekliyirum klomen kullanmak icin tekrar gitcem bikacgun sonra dr senin
Klomen bende kullandim canim ise yariyor gerçekten umarim senin içinde öyle olur. Yeni olduğum için eskiyi okuyamadim pek bilgim yok sizlerle ilgili.. bebek düşünüyorsun şimdi ilk mi başka var miHosgeldin canim adetim duzensiz klomen verdi adetimin gelmesini bekliyirum klomen kullanmak icin tekrar gitcem bikacgun sonra dr senin